Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


härliga sommar

Jo, det känns faktiskt som om det är sommar nu. Härligt väder och ljumna kvällar och ljust! Härligt! Känns som om dagarna är dubbelt så långa nu för tiden :-) Å så är det långhelg till på köpet...

Torsdag...

...å träningstävling på klubben. En agilitybana och en hoppbana stod på programmet. Båda hundarna var med och sprang och dessutom fick jag äran att springa med Tilly! Tjoho, där går det undan kan jag säga. Men grymt roligt var det :-)

Taurus smet ur slalomet i agilityklassen och så hade han en halvförvirrad matte som försökte ta honom runt banan. Vovven skötte sig bra men matte borde ta och skärpa sig och bestämma hur hon ska göra INNAN vi går ut på plan. Totti fick köra en liten förkortad version. Hinder nummer två var nämligen slalom, vilket vi inte är superduper säkra på ännu så jag tänkte att vi testar att köra en hel bana utan att krångla med slalom. Han är så duktig den lilla vovven. Blev tyvärr fel tunnelingång på ett ställe, men han jobbar fint. Å inga pudelryck runt, runt planen :-)

I hoppklassen hade matte bestämt sig hur hon skulle springa innan vi startade och då gick det också mycket bättre! Nollat lopp för Taurus!! ...å en fel tunnelingång igen för Totti! Men denna gången fick han köra hela banan inlklusive slalom. Gick riktigt bra det också så nu har jag nog bestämt mig för att han får starta i Växjö på måndag. Fy...blir lite nervös när jag tänker på det men det vore sååå roligt att testa vad vi kan. Är lite osäker på den där gungan så vi får se om det bara blir ett hopplopp eller kanske ett agilitylopp där matte hjälper till med gungan...vi får se. Nu ska här laddas så jag inte fegar ur och stryker honom igen...!!!

Fredag...

Idag fortsatte vi njuta av sommarvädret. Åkte till mormor i stugan tillsammans med syskon och syskonbarn. Superduktiga hundar höll sig i trädgården trots de fjantigt låga staketen och den halvt raserade stenmuren. Å så kom de som spjut när matte visslade! De har sprungit som tokar och jagat varandra, blivit bjudna på picknick av systerdottern och tagit premiärdoppet i havet. Sämre kan man ha det! Avslutade dagen med grillning hos syrran. Härligt!!

Tre dagar kvar på långhelgen...i morgon blir det sovmorgon för första gången på jäääätelänge och så...ja, jag vet inte. Härligt det också! att inte ha nån plan alls :-) Kanske träna gungan med Totti och lite slalom..? Vi ska ju tävla på måndag!!

Världens bästa hundar på promenad runt gölen.

3 Juni 2011  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida