Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


sommar

Matte håller på att vänja sig av med jobbet, bara två dagar den här veckan å så tre nästa sen är det sommar på riktigt! Härligt med lite extra tid att lägga på sånt man tycker är roligt! Som agility :-)

Har blivit en del träning den senaste veckan. Härligt! Ju mer man tränar, ju mer saker kommer man på att man vill träna vidare på...så det är bara att fortsätta. Med träning kommer också framstegen och framsteg har verkligen Totti gjort. Han har fått betydligt mer hindersug, vilket är skönt så matte slipper springa och hålla handen hela tiden. Det betyder också att vi kan ta tag i bakombytesträningen på allvar. Vilket vi verkligen behöver...men det har varit lite svårt att träna när han har haft noll hindersug. Jag har också i samråd med experterna (hihi...) bestämt att den där Totti inte alls är speciellt rädd för gungan. Så nu kör vi fullt ös på den. Hetsa honom lite innan och så massor av beröm och godisregn när han står på nerfarten. Verkar funka bra...! Tror att gungproblemet är löst eller åtminstone påväg att lösas.

Slalom blir nästa projektområde! Vi kommer att få springa som tokar för att klara idealtiden med det supersöliga slalomet :-) Och som en av experterna sa idag "mer fokus framåt och mindre uppåt" är det som gäller :-) Det hinner vi nog inte fixa till på söndag då det är tävlingsdags igen, så där får väl planen istället bli att springa just som tokar innan och efter slalomet istället!

Jaha...sen har vi den där Taurus. Hoppas, hoppas, hoppas att han nån gång kan köra lika fint på tävling som på träning. På träning är han nästan alltid supertaggad och kör järnet....på tävling kan det väl vara lite si och så med den saken. Och visst har det skett en stor förändring från förra året även på tävling. Jag är inte längre orolig för att han ska försvinna ut från banan, jag kan få stopp på honom om han skulle vara på väg, han jobbar allt som oftast med sin matte även om han inte är 100 fokuserad och han springer inte åt andra hållet när han ser ett slalom :-) MEN...han kan ju ännu bättre!!

På söndag är det dags att plocka fram det Taurus!!! Då drar vi till Simrishamn. Båda pojkarna ska få köra, det ska bli riktigt kul!! Å det räcker liksom inte med det...det händer skojiga saker nästan hela tiden. Tävling nu till helgen, tävling nästa helg och sen drar Tarre och jag till Paris med bästaste kennelmamman och snyggFellow med matte samt Tessa med familj:-) Ska bli grymt roligt! Tänkte väl komma hem med en värlsdvinnare och fransk champion...typ...vi får se  :-) blir ett äventyr iallafall oavsett hur det går i ringen!

22 Juni 2011  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida