Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Herning 5-6 nov

Efter att varit rätt så nöjd med att ha en Svensk utställningschampion här hemma har vi nu börjat sikta mot ett internationellt championat....hmmm, så kan det gå...Men han har  tagit två CACIB i år och då är man ju halvvägs, liksom bara två kvar :-) Så i helgen som var drog vi tillsammans med kennelmamman och Zita till Danmark. Två dagars internationellt i Danmark där det knappt bor några pinschrar...borde inte vara en omöjlighet att komma hem med ett CACIB då...??

Men jo, det behöver inte alls vara så lätt inte...Sex anmälda pinschrar var det trots allt. Fem av dem hade vi koll på redan innan, de var nämligen svenskar allihopa. Den sjätte hade vi allt funderat på vem det kunde vara. Det löste vi på parkeringen, när det hoppar ut en pinscher ur bilen bredvid. Sannolikheten för att parkera bredvid varandra bland tusentals andra bilar....? inte stor! Men en norrman visade sig den siste pinschern vara.

Så lite konkurens var det trots allt. Dessutom bestämde sig herr Taurus för att högtalarna var suuuperläskiga. Å har han bestämt sig så har han! Alltså...inte den roligaste utsällningen i världshistorien. Matte fick kämpa :-) Samma visa båda dagarna. Jag kunde busa upp honom lite men det var inte alls den vanliga Taurus. Trist! Excellent båda dagarna och ett ck på lördagen blev hela resultatet. Kanske inte så illa men jag hade ju velat ha ett CACIB med mig hem! Inte heller Zita fick några toppresultat så efter lite köande till veterinären för avmaskning så var det dags för 60 mil hem igen...Jag tror att den här lilla trippen får göra sällskap med den där dagsturen vi gjorde till Avesta en gång... Utställningsresor som vi inte pratar så högt om :-)

Men det fanns mycket roligt också! Vi bodde fint och åt gott. Taurus rejsade över de danska åkrarna (om man frågar honom var det nog det bästa på hela resan) och badade i de danska dikena. Jag åt sushi för första gången...det var inte så tokigt det. Och så fick vi glädjas åt de andra svenska pinschrarna som åkte hem med danska vinnare, dansk champion, nordisk champion och en internationell champion!! Inte illa!!

Och så kan man ju se det från den ljusa sidan...nu blir det fler utlandsresor! För det där internationella championatet vill jag ju ha, nu när vi ändå är halvvägs....

7 November 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida