Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


SSPK, WDS och MÄLARPINSCHERN

Vad mycket vi varit med om de senaste dagarna! Åkte från Nybro i tisdags, första anhalt var Eksjö och en mycket glad liten pinshertös vid namn Gnista. Kul att träffa henne. Sedan for vi vidare mot Linköping och fick sträcka på benen lite i hundrastgården hos Josefin och Coyak. Roligt sa Taurus! Sen den sista biten mot Stockholm och vårt mål Gålö sälstation. Vilket mysigt ställe! fyra små stugor i en backen ner mot havet. Sämre ställen kan man bo på.

På onsdagen for vi mot Almare Stäket för SSPK-utställning. Hörde att det skulle varit runt 4000 hundar där ute den dagen (inte bara schnauzrar och pinschrar även om det varit roligt!) Lite kö till pakeringen var det men vi var ute i rätt så bra tid så vi hann i tid. Taurus fick ett rosa band och excellent! Men ingen placering. Men pappa Taurus kunde sträcka på sig lite för Lysa och Fellow som placera sig 3:a respektive 2:a i juniorklassen!

Torsdag var det World Dog Show på Älvsjömässan. Rött band och färdigtävlat blev det... Men det var kul att vara där. Beställde ett fint halsband till Taurus med hans namn broderat på, hoppas det kommer hem i brevlådan nu i veckan.
På kvällen var vi ute hos Lilla Enebys och hälsade på en stund. Taurus har ju varit där förrut men inte jag så det var roligt. Massor av folk, och kanske ännu fler pinschrar!

Sista dagen var det Mälarpinshern. Rosa band igen men ingen placering nu heller...Men grymt duktig hund denna dag. Vi borde kanske ha tränat lite mer på att trava fint och ställa upp sig...Onsdag och torsdag studsade han mest runt, stog inte still och SKällde! Men i fredags både travade han och tyckte det var ok att stå stilla en stund. Han har faktiskt stått still medan domaren kollat tänderna alla tre dagarna. Men det har vi faktiskt tränat. Alla fyra tassarna i marken och inget pussande har varit kriterierna!

Det enda som jag kanske saknat har varit lite mer sömn, men det får vi ta igen nu efteråt. För det var så mycket som man ville göra.... Nu blir det vila (med lite agilityträning) i veckan och så bär det av mot Tvååker till nästa helg. Å så ska vi träna på att trava och stå still utan att skälla :-)
6 Juli 2008  | övrigt | 1 kommentar
Grattis Annika till Taurus BIM idag!! Så jäkla bra... Ses i Karlskrona! Kram /Malin, Aisha och Izzie

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 11 Juli 2008 15:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida