Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Tvååker och kattvakt

Fredag och lördag var det utställning igen :-) fjärde och femte utställningsdag på typ en vecka.... Denna gången var det Tvååker på Sveriges västra sida som gällde. Och för första gången så var inte pinschrarna först ut i ringen! Nu är ju inte jag en superflitig utsällare med decenier i utställningsringarna...men de utsällningar jag varit på hittills har vi ALLTID varit först ut. Tur att det inte var så denna gången! Vi skulle nämligen köra runt Eksjö och hämta Alis också på vägen och vi hade nog fått starta typ vid halv fyra på morgonen om vi skulle ha hunnit det som första ras i ringen.

Förrutom Alis fick jag också träffa Bingo och hans matte , det var roligt. Trevlig vovve! med mjuk päls...Taurus har rätt sträv päls så det är så mysigt att klappa på andra pinshrar som har alldeles mjuk och len päls :-) Vi fick också sova över hos Bingo, oj vad fint han bor! Jättehäftigt hus och en egen liten sjö att leka i! Och eftersom pinshrarna inte var först ut på lördagen heller så fick vi sovmorgon. På lördagen fick jag äran att ställa Cilka. Det var roligt, men hon tyckte nog allt att det var lite konstigt att hon skulle springa med mig när matte och husse stod bredvid och tittade. Nästa gång är det er tur :-) Det kommer att gå toppen!

Två dagar och Taurus och jag åkte hem med en andra placering i championklass på lördagen och ett BIM på fredagen. Det får man vara nöjd med :-) Grön/vita rosetter är fint!

Är katt-sällskap åt min brors katter medan de är utomlands en vecka. Toppen bra deal tycker jag. Har nämligen ingen tillgång till dator för tillfället så nu har jag lite "slagit två flugor i en smäll". Jag lova att gå förbi deras katter några gånger denna veckan (de har en kattvakt till som ger mat och vattnar blommor...) så de slapp vara ensamma precis hela tiden och samtidigt får jag låna deras dator. Toppen tycker jag. Jag sitter vid datorn och Taurus och katterna underhåller varandra... Taurus tycker de är jättespännande, de tyckte att han var rätt äcklig och fräste på honom. Men när han slog sig till ro på golvet så kommer de smygande (den ena kommer smygande, den andra håller sig mest undan) och ska undersöka vad det är för typ som tassar omkring här. Så nu har de nosat lite på varandra, men Taurus får inte röra sig för mycket då blir han "utfräst". Mycket underhållande att kolla på...
13 Juli 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida