Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


skogspromenad

Blev uppringd av mamma i morse när jag åt frukost. Hon bjöd in oss på skogspromenad i solskenet. Trevligt, trevligt tänkte jag och tackade såklart ja. Vi blev upphämtade utanför porten och så bar det iväg ut på Alsterbrovägen. Det är inte ofta vi kör bil för att ta oss till skogen... Men idag skulle vi tydligen vidga våra vyer lite. Vi traskade en bit på Dackeleden, fram och tillbaka, eftersom vi inte hitta där i skogen tyckte vi det var säkrast att följa de markerade lederna!

De första tio minuterna av promenaden var riktigt underhållande...En galen shiba med långlina efter sig stormade runt i skogen! Tur att Taurus klarar att gå lös utan att försvinna, för två linor hade nog varit för mycket att hålla reda på. speciellt när Rio fick glädjefnatt och rusade omkring som en tok bland tallarna....Å mamma hade att göra å hålla reda på den där linan. Han försökte få igång Taurus att leka lite också, men Taurus blängde på honom å sa att han faktiskt hade viktigare saker för sig, typ sniffa på väggrenen eller vad det nu var han höll på med. Förrutom att han inte ville leka så skötte han sig riktigt bra, försvann inte, kom när jag vissla och kom förbi då och då även om jag inte visslat in honom. Nöjd matte :-)

Efter de första tio minuterna lugnande sig också Rio och man behövde inte längre oroa sig för att få linan virad runt fotknölarna :-) När vi vände och skulle gå tillbaka till bilen tyckte han att det räckte med promenad och la sig helt enkelt där han råkade befinna sig och vägrade röra sig mer. Dags att vila lite tyckte han. Å den hunden behöver ingen som håller handen så hade vi inte dragit med honom skulle han mycket väl kunnat vara kvar där ute fortfarande. Det finns en anledning till varför han får ha lina på sig ;-) Sanerligen en mycket underhållande promenad!


25 Augusti 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida