Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


kursavslutning

Japp, i söndags var det kursavslutning nere på brukshundklubben å vi var med trots att vi inte gått någon kurs i höst...träningsgruppen i agility räknas nog inte som kurs eftersom det inte finns någon instruktör som håller i den.

Men vår lilla rallylydnadsgrupp var tillfrågad om vi kunde visa lite rallylydnad och det kunde vi såklart! Själva uppvisningen var väl inte så proffsig, jag hade en helgalen hund, men sen fick alla som ville testa på med sina egna hundar och vi som tränat ett tag hjälpte till så gott vi kunde. Det var kul och kanske kan vi utöka vår grupp med några stycken...

Som sagt var min hund helgalen :-) Började så fort vi kom innan för grinden. Det var länge sedan vi var där nere samtidigt som så många andra hundar. Jiippii, sa Taurus och så studsade han upp och ner och fram och tillbaka.... Han skärpte till sig lite när det var vår tur att gå banan, men visst var det lite svårt att hålla koncentrationen uppe med alla de hundarna att titta på, tur att jag laddat upp med blodpudding :-)

"Mina" hundungdomar hade ett litet framträdande åxå. De har hittat på ett eget freestyleprogram som de visade upp för första gången. De är verkligen superduktiga med sina hundar!!

Igår var vi nere på klubben igen, men nu körde vi agility i kylan. Huugha vad kallt det var i går kväll! Men min hund var fokuserad å det var roligt. Lite jobbigt var det när det kom ner ett par med hundar när vi redan kört igång, då måste han genast kolla vad det är för några. Han sprang inte fram till dem men han slutade koncentrera sig på hoppningen och stog och spanade en stund innan han tyckte att, nu kan vi fortsätta...Men om jag bortser från det så gick det riktigt bra igår.

Här kommer en bild från vår "backa-in-i-lådan-träning", Taurus tröttnade på lådan och testade om det inte kunde funka att rulla runt istället :-)

18 November 2008  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida