Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Stackars hund...

...och stackars matte. Men kanske är det mest synd om hunden. Hans matte (dvs jag) måste skriva examensarbete å därför är det, om jag får säga det själv, väldigt synd om mig. Heltidsstudierna, som jag sysslat med de senaste 3,5 åren har nu förvandlats till någon typ av 24-timmar-om-dygnet-studier. Med paus för några timmar sömn... Suck! Jag är så trött på detta arbete!

Jag har iallafall haft en riktig sötnos till hund de senaste veckorna. Han får bara mini-promenader, med undantag från de dagar jag ska in till skolan och dumpar honom hemma hos mamma och pappa, dit är det väl iallafall en 3 km. Agilityträningen ligger på is, rally-lydnadsträningen har vi inte varit med på på flera veckor :-(

För det mesta klagar han inte ens fast han är van vid betydligt längre promenader, agilityträning ett par dar i veckan och iallafall någon form av mental stimulans varje dag. I torsdags sov han typ hela dagen, kom bara upp någon gång då och då för att kolla om jag satt kvar. Å jag var väldigt tacksam för detta, fick riktigt mycket gjort den dagen. Men det straffade sig på fredagen då han var skogstokig :-)

Lite träning har han dock fått, men det är inte mycket. När jag behöver en paus från skrivandet så försöker jag att lära honom att städa upp sina leksaker och lägga i en låda. Får se hur det kommer att gå, men det är rätt roligt att träna iallafall.  Till en början testade jag bara vad som hände om jag ställde fram lådan full med leksakerna. Det som hände var att han plocka upp en av dem och kastade den över huvudet. Jag tänkte att jag belönar att han tog den i munnen, för så där värst mycket apportering har vi inte tränat så det var inte solklart att han faktiskt skulle plocka upp något. Efter att tuggat i sig sin godis tog han en ny leksak och kastade över huvudet...Så fortsatte han till lådan var tom - det var tydligen en rolig lek. Ska nog träna in ett komando för att "stöka ner" också :-) såg väldans festligt ut när leksakerna for åt alla håll! Men jag tror att jag lär honom städa först så han kan städa upp efter sig när han har  "stökat ner" :-)

7 December 2008  | övrigt | 2 kommentarer
Hehe, klart det är roligare att stöka till än att städa. Jag har försökt lära Harry att städa, men det är svårt säger han... Agility är störtskoj när det fungerar! Jag längtar tills april när vi ska ha pinscheragility! Det blir skojskoj!

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 9 December 2008 09:18
Ha, ha, ja, det är nog bäst att du gör det! Kan bli rätt stökig hemma hos er annars! :D

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 7 December 2008 20:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida