Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


God fortsättning

Idag har vi haft underbart väder. Strålande sol och den lilla snö som kom på julafton ligger fortfarande kvar. Vackert! En dag som gjord för långpromenad. Taurus fick dem i dubbel uppsättning. Han firade nyår hos mamma och pappa, och fick också följa med dem ut idag på förmiddagen. En lång runda i skogen innan jag kom och hämtade honom och så gick vi en lång omväg hem i solen. Mamma bjöd på lite våfflor också innan vi gick. Blev en del till hundarna också. Mums sa de!

Annars har nyår gott rätt så bra. Taurus gillar inte raketerna men vi har förlagt långpromenaden till förmiddagarna innan snorungarna vaknat och så har vi bara gått kortare rundor på eftermiddagar och kvällar. Har funkat bra och enstaka smällar klarar han rätt bra, det är när det kommer flera efter varandra som det blir jobbigt. Själva nyårsafton hade han soviit av nere i källaren framför brasan. Just tolvslaget när det brakade loss på riktigt så blev han lite orolig men det hade gått över rätt fort. Och idag har det varit väldigt lugnt från smällande, skönt! Nu håller jag tummarna för att man skjutit upp det mesta igår kväll så vi slipper mer pangande.

I eftermiddag har det bara varit slappande på schemat. Vi har gosat, glott på skidor på tv:n, sovit framför tv:n, drukit upp den sista glöggen från i julas och käkat upp de överblivna kexen från igår. Mysigt! Å så har vi haft lite koppelträning hemma i vardagsrummet. Läste om Loose Lead Walkin häromdagen och det ska vi nu testa. Blir spännande att se hur det fungerar. Krävde lite träning från mattes sida, skulle behöva tre händer i mellanåt.

1 Januari 2009  | övrigt | 1 kommentar
Ja, allt är relativt! Förhoppningsvis så kommer även koncentrationen hos hunden om ett par tävlingar så att vi kan agera för publiken. Och inte bara oss själva! :p När blir första agilitystarten i år?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 8 Januari 2009 13:06
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida