Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


äntligen!

Med bara två timmar kvar av fettisdagen så har jag nu klämt i mig dagens första (och troligen sista) semla. MUMS!

Förövrigt har jag mest gnäll idag...Vad lätt det är att peka ut yttre förhållanden som boven i dramat när saker och ting inte fungerar. För tillfället skyller jag allt på några stackars löptikar som jag inte ens vet om de existerar. Men jag har haft en grymt pipig och gnällig hund som bara vankar fram och tillbaka och som aldrig verkar komma till ro. Öronen är fulla av hår, vax, knäck...vad vet jag, hör gör han i allafall inte. Gå i koppel kan han inte heller...och idag har jag sprungit upp från tvättstugan två gånger för att tala om för honom vad jag tycker om att han står och skäller när jag lämnar honom (i typ 5 minuter vill jag tillägga). Hallå! Hur mycket har vi inte tränat på det? Det var ju inte 5 timmar det handlade om utan 5 MINUTER...Lättlurad är jag också...Igår kväll satt jag i tv-soffan och tyckte nog att vi varit ute på sista kisse-rundan. Men Taurus var väldigt ratlös och sprang fram och tillbaka till dörren, vilket inte är ett beteende han brukar ha. Den hunden brukar i vanliga fall kunna hålla sig hur länge somm helst. Igår gissade jag iallafall att han måste vara grymt kissenödig, annars hade han inte hållt på så där. Så på med kläderna och ut i kylan, visade sig inte alls vara så bråttom med kisseriet däremot drog han nog på sig en rejäl förkylning med all den snö han drog upp i näsan när gångstigen skulle dammsugas på intressanta dofter. Och gissa vem som tassar fram och tillbaka och piper just nu? men NIX, den går jag inte på igen :-) Håll med om att det låter som solklara symtom på "det är så synd om mig som inte får springa omkring och uppvakta tikar heladagarna-sjukan"? Jag tror iallafall jag fortsätter skylla hans usla beteende på löptikar ett tag till! Det kanske går över.... För eller senare måste de ju sluta löpa :-)

24 Februari 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Tycker det är fusk att inte jag får träna i ridhus!!! De har flyttat den kvällen till lördagskvällar vilket jag inte kan. Inte många i alla fall! Får nog flytta . . . Stackars Taurus. Inte lätt att vara pojke! Jag får vara glad för att Azlan inte har sådana beteenden. Har nog inte märkt någon större skillnad på honom pga löptikar. Inte förens de står framför honom! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 25 Februari 2009 12:33
Haha...ja det låter som "det är så synd om mig som inte får springa omkring och uppvakta tikar heladagarna-sjukan"! ;-) Visst är det spom du säger om ridhusträningen. I början var vi t.o.m. uppdelade i 2 grupper! Men jag ska som sagt inte klaga, vi fick jättemycket effektiv träningstid! Nu lääängtar vi till vårens agilitykurser vill jag lova....

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 25 Februari 2009 07:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida