Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


hinderbygge...

...eller kanske snarare hinder-renovering har det blivit mycket av i helgen. På klubben har det stått två stycken balansbommar som båda varit i mer eller mindre behov av en upprustning. Den ena har bara stått utan att användas i säkert ett par år medan den andra faktiskt har använts men det var dags att bytta matta mm på den.

Iallafall står nu båda två intryckta i mamma och pappas garage, som mammma påstår att hon städat, och Jossan och jag har tagit på oss att fixa till dem. Man kan väl säga att vi lärt oss många nyttiga saker under byggets gång. Hela fredagen och halva lördagen har vi nu dragit, slitit och slagit loss de playwoodskivor som suttit fast där, vi har kämpat med fastrostade skruvar, skrapat färg och målat på ny färg. Vi har också varit ett antal rundor till SnickarJockes för inköp av diverse material. Vi har fått lära oss att spånskiva är rätt så värdelöst att ha stående utomhus, bättre att välja formplyfa fast det är dyrare...vi har också lärt oss att de inte säljer stegpinnar i byggvaruhandeln, det kallas för foglist på fackspråk :-) De i byggvaruhandeln har också fått lära sig ett och annat om agility och agilityhinder! Killen i sågeriets kunskaper om agility sträckte sig till "något som har med djur att göra...". Men väldigt hjälpsamma har de varit!

Nu står den ena bommen nymålad i färger som matchar de övriga hindrena och den andra bommen har fått nya "springbrädor" och matta som vi hoppas ska torka till på ett par dagar så vi kan sätta i gång och skruva på foglisten :-) Inga större missöden ännu, merän att vi räknade helt fel vid inköp av skruven så nu kan vi typ bygga en balansbom till och dessutom har vi lyckats bryta av morakniven på mitten vilket var en liten missräkning...

Om det nu bara kan bestämma sig för att det ska vara vår och sluta snöa var och varannan dag så kan vi snart börja träningen på våra nya fina hinder!

 

14 Mars 2009  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida