Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


nöjd matte och trött hund...

...å kanske lite trött matte också. Idag har vi varit i skogen och lagt spår. La ett blodspår först och medan jag vänta på det så la jag ett personspår med den platta ekorren som slut.

Vi tog personspåret först, efter att det legat i ca en timme. Han spåra som en tok med matte flåsande efter i linan. Han höll ett på tok för snabbt tempo, jag snubblade fram och fick streta emot en hel del. Men han tog spåret iallafall, fast jag tror nog att han var ute och snurra lite några gånger men inga större avvikare. På slutet var jag rätt säker på att han tappat det men det visade sig igen att jag hade fel...han hade koll och han markerade till och med leksaken i slutet även om han inte visade den något större intresse för den innan matte började tjoa där bakom. Då tyckte han att jag kan väl leka en stund för din skull eftersom du blev så glad när jag hitta den där gamla trasan.... :-)

Dags för blodspår(som nu legat ca 2,5 timme) och det var nu det roliga börja´. Har aldrig varit med om att min hund spåra så fint! Visade honom starten och han nosade en god stund innan han gav sig iväg och tog upp spåret jättefint. Spårade riktigt noga och gick så lugnt och fint hela spåret. Vilken kontrast mot tjugo minuter tidagre när han vält fram genom skogen! Jag bara traskade efter och njöt! Oj, vad roligt det var! Han blir också mer och mer intresserad av klöven, från att vägrat ta den i munnen till att stolt bära tillbaka den till bilen :-)

21 Mars 2009  | övrigt | 1 kommentar
Vad roligt att ni kommit igång med viltspåret och att det går så bra! Vi måste oxå ta oss i kragen och komma ut och lägga spår nu när all snö är borta... Inga fler ursäkter! =)

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 23 Mars 2009 21:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida