Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


spårning hela dagen

Ja, idag blev det då en heldag i skogen. Härligt!

Lyckades, med en mindre felkörning, ta mig ut till rätt ställe också. Vilket inte är så dåligt, lokalsinne har jag inte blivit begåvad med :-) Om jag räkna rätt var det 10 pinschrar med medföljande mattar och hussar som gav sig ut för att lägga spår. Vi fick lägga spår åt varandra vilket var något nytt för oss. Lägger ju oftast spåren själv, både personspåren och blodspåren. Idag var det blodspår som stod på agendan. Taurus fick fyra vinklar och ett spåruppehåll. Klarade han väl rätt så bra. Tyckte nog att han snurrade lite, men han tar sig ju till slutet. Om vi ska ge oss ut och tävla så kan det nog vara en idé att tänka igenom träningsupplägget lite mer. Hittills har vi mest spårat föra att det är kul och för att aktivera hunden lite. Hur han spårar har jag inte brytt mig så mycket om, men ska det ut och tävlas så ska vi nog slipa lite på detaljer innan tror jag. Det ska jag klura på någon dag när jag får tid.

Riktigt trevligt var det iallafall och vi hoppas såklart att det blir fler spårdagar! Nu är både hund och matte trötta. Tröttast är nog matte...j*a förkylning som inte ger med sig. Nu har jag varit mer eller mindre förkyld i typ två och en halv månad. Är så trött på snurvlande, hostande och täppt näsa. Trist!

Tänker bosätta mig i fotöljen resten av kvällen och kurera mig lite. Imorgon bär det av mot stugan för att hjälpa mormor tapetsera och så blir det agilitytävling i Karlshamn på söndag.

1 Maj 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida