Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


en dag i solen

Är rätt så trött på att rapportera om våra halvtaskiga tävlingslopp så jag tror att jag låter bli...! Klart är iallafall att det måste tränas mycket slalom. Vet inte om det är i mitt huvud det sitter att slalom är ett sådant svårt hinder att vi inte skulle klara det, eller om det sitter i hundens. Troligen lite av varje. Ska klura på det i mån hur vi ska träna bort spärren, så att både matte och hund kan känna sig säkra på att vi klarar slalom även på tävling.

Annars har vi haft en grymt härlig dag i solen på Oskarshamns BK. Kom dit runt halv åtta och sprang vårt första lopp runt halv nio, sen dröjde det ända till halv fyra innan det var vår tur igen! Man hinner se många duktiga hundar under den tiden. Dessutom var det landslagsuttagningar, border collies, border collies å så några bordercollies till. Dessutom två belgiska vallhundar, några kelpies och två racer-labradorer så såg largeklassen ut. Inte så stor variation men det är roligt att kolla på och Jisses vad det går undan!

Tävlade mot en styck pinschertik och hennes husse idag. Från resultatlistorna går att utläsa att hon hette Rivendells Geisha men jag tror han  kallade henne Leia eller något sådant. Tappade tyvärr bort dem så jag hann inte prata något med dem. Men hon var duktig! Började med att rusa runt i starten, men höll sig duktigt på rätt sida om första hindret så tiden startade inte :-) Men sen gick det undan, fem fel och en snabb tid i hoppklassen! Roligt tycker jag som inte träffar pinschrar så ofta! och defenitivt inte på agilitybanan!

 

Var en rätt så trevlig dag i allafall. Hade flera klubbkompisar som plockade pinnar och det var strålande solsken hela dan så jag har lite svidande axlar men det lägger sig nog till imån. Då blir det slalomträning!!!

 

31 Maj 2009  | agility | 2 kommentarer
Om du och Josefin kommer till Kumla ska jag visa er hur man får ett superbra slalom. ;) Jag fastnade i fällan att slalom var tråkigt, stressande och bara blä! Jag blev sur = hunden ville inte göra slalom. Sen backade jag tillbaka massor, fyra pinnar med superglädje och superbelöning, ökade till åtta pinnar och var lika glad och belönade lika mycket! Sen tolv pinnar och vips hade vi ett superslalom. Jag kan fortfarande idag bli tokigt glad och superbelöna slalom. För Harrys del handlade det om superbelöning och superkul, det vände vår trista trend. Och då ska matte alltså vara fånigt glad och bjuda på sig själv när hon belönar. Heja Annika - tappa inte sugen! Gå in och kolla alla Harrys resultat ifall du känner dig deppad, där ser du disk på disk på disk på disk på disk... ;)

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 31 Maj 2009 21:27
Vi får slå våra kloka huvuden ihop och komma på en lösning till detta hemska hinder! Jag har införskaffat något som kan vara vår lösning i alla fall. En boll man kan ha godis och som går att stänga! På det viset kommer jag nog lyckas mig på detta med 2x2!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 31 Maj 2009 18:41
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida