Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Det är skillnad på träning och tävling

I helgen gjorde vi vår sämsta tävling någonsin å vi gör ju sällan några supertävlingar så det var verkligen illa. Tror att Taurus hoppade totalt tre hinder på fyra "lopp". Trist var det och det var en ledsen matte som åkte hem...hunden ville ingenting. Tävlingar verkar inte vara vår grej och det är tråkigt att inte få visa vad vi kan. Håller på att bli knäpp av allt analyserande av vad det beror på...varför han kan göra superlopp ibland och bara skita i det andra gånger...?

Träna är däremot roligt! Då har jag superhunden med mig som både springer och hoppar och lyssnar på sin matte. Vi var på lite uppvisning i söndags nere på klubben och då sprang han minsann! Och vi har varit nere och kört bana i dag och då var han också med på noterna. Så just nu blir det bara träning och ingen tävling! och så har planeringen för en utökning av flocken börjat. Vore ju roligt med en hund som gillar både att träna och tävla. Dessutom kanske Taurus också kommer igång lite om han får lite konkurans. Passar det inte att träna med matte så kan man få sitta och titta på istället. Hoppas kan man ju :-) Iallafall visade det sig att beslutet att skaffa en hund till var den lätta delen, nu ska det bestämmas vad och när...beslutångesten är stor.

 

10 Juni 2009  | agility | 3 kommentarer
Glömde... Jag tycker att Sanna är galen som föreslår att du ska köpa en pinschervalp... Du vill ju komma ifrån problemet... ;)

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 11 Juni 2009 14:54
Har du alls funderat på att kastrera Taurus? Jag kan ju inte ge några garantier, men det gjorde en enorm förändring på Harry iaf! Efter att han blev av med kulorna har han inte svävat iväg en endaste gång!! Inte en endaste gång! Sen röstar jag för kelpie! Det är en lika härlig ras som pinschern, bara att den har betydligt mer motivation och lättare att motivera. :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 11 Juni 2009 14:53
Nej vad trist! Det låter ju precis som Harry-syndromet! Synd att Taurus är en avelshane för annars hade du ju kunnat kastrera honom, det kanske hade fungerat. Jag förstår att det känns jobbigt att aldrig få visa upp det ni kan och få de resultat som ni förtjänar, för ni är ju verkligen jätteduktiga! Kul med planer på en ny hund, jag röstar på en Taurus-valp! (Om du nu inte ska ta den Kelly-valp som fortfarande finns kvar... ;-D )

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 11 Juni 2009 10:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida