Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


läger

Lite slitna är vi Taurus och jag, kom hem i går efter fyra dagar på scoutläger. Det är grymt roligt att åka på läger men oj vad trött man är när man kommer hem. Första dagen höll man på att smälta bort i hettan! (speciellt våra "mattanter" som stekte våfflor över öppen eld i gassande sol) Många dopp i sjön blev det! Andra dagen hade vi världens åskoväder med tillhörande störtregn. Jisses vad det small, å precis över oss var det. Men ungarna var coola och tyckte mest att det var spännande där vi satt och tryckte under en pressening. Taurus tryckte svansen mellan benen när det var precis över oss. Men om det var knallarna eller det mer och mer våta underlaget som han inte gillade vet jag inte. Ofta är det så att han inte bryr sig om att det åska sålänge det inte regnar, men är det både blött och mullrar är det liksom en sak för mycket :-) De resternade dagarna var det lite av varje, lite sol, lite moln och lite regn. Lagom med sol så att vi hann torka allt som blivit blött innan det var dags igen...

Förrutom åskovädret tror jag hunden har haft riktigt roligt! Han har fått springa i skogen, vara med ut och paddla, badat och simmat, pratat med alla ungarna, fått en hel del godsaker från snälla scouter och gosat med alla han kommit åt. Men trött blir man och det första han gjorde när vi kom hem var att hoppa upp i sängen och böka in sig under täcket.

Måste berätta en annan lite skojig historia. Taurus var nämligen inte ensam hund på lägret. Det fanns en liten 4-månaders phaleén (stavas det så tro? -en pappillion med hängande öron) med också. En eftermiddag är det ett gäng som sitter under sol/regnskyddet och pratat. Plötsligt står det en liten, glad hund framför dem. En hund som i vanligafall är vit med lite svart i men som nu är typ röd/brun upp till magen och luktar tacokrydda! Det lilla livet hade tagit en liten simtur i slaskgropen där man precis hält ut resterna från dagens köttfärssås :-) Hihii....roligt när andras hundar gör knäppa saker. Valpens matte var inte riktigt lika glad när hon försökte få den ren igen :-)

6 Juli 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida