Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Långegöl

Det finns gott om smultronställen på nära håll som man kan förgylla dagen med. Idag har vovven och jag varit med mamma och Linda med deras fyrbenta vid Långegöl utanför Målerås. Har varit där en gång tidigare för rätt så många år sen men hade aldrig hittat dit på egen hand...

Iallafall går det en mycket mysig vandringsled där runt sjön och en sväng i skogen runt omkring. Cirka sju kilometer var det runt hela. Trevlig förmiddag i skogen :-) Lite blött var det på sina ställen, man korsade en mosse flera gånger och där var det hoppa på stenar och små spångar som gällde. Åtminstone för oss tvåbenta, de fyrbenta verkade inte bry sig så mycket över att bli blöta. Vissa brydde sig inte heller om att de var svarta av lera upp till magen :-) Inte Taurus såklart...han gör inte sånna dumheter som att bada i gyttjepölar. Hmm....det gör han faktiskt inte men han gör ju en massa annat knasigt så det jämnar väl ut sig.

Ett besök i rövarkulan är ett måste om man ger sig ut på leden, så självklart dök vi ner där också. Rövarkulan är som en liten grotta under några stora stenar och enligt sägnen skulle det varit ett gömställe för mindre roliga personer. Taurus kravlade glatt ner med sin matte och Sally medan de andra två var mer tveksamma. Rosso krävde mycket övertalning innan han gick ner.

Ett litet bad i Långegöl hann vi också med, vissa behövde det mer än andra efter lerbadet :-) Nu ska vi slappa resten av dagen å så blir det nog stugan imån.

 

4 Augusti 2009  | övrigt | 1 kommentar
Vilka härliga dagar ni har Annika! Grön av avund över båtfärden. Vill också!!!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 5 Augusti 2009 11:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida