Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


skogstokig

Igår kväll visade Taurus ännu en av sina mindre roliga sidor. "Jag-stänger-av-öronen-och-springer-som-en-tok-syndromet" . Vi var hemma hos min bror med sambo och käkade kebab. Brorsan skulle ut och hämta något i bilen och Taurus smiter ut samtidigt. Tänkte att det är väl lungt, han kommer säkert med in igen. Varför skulle han inte göra det? Det var mörkt och rätt kyligt ute och dessutom så var ju alla andra inomhus. Ja, varför skulle han följa med in igen? Fanns tydligen inte en enda bra anledning till varför han skulle göra det. Han pös helt sonika iväg på egna äventyr i grannskapet. Å inte kom han när man ropa, dessutom hur ska man ha en chans att se en svart hund där i skumet? Aarrgghh!!!! Vansinig matte! Sen kom han iallafall farande som en kanon ur mörkret, helt uppjagad, bara för att försvinna lika fort igen. Tillslut stod han iallafall och glodde på mig 15 meter längre bort på vägen. Tänkte att nu kan jag nog få in honom och han var faktiskt påväg om än sakta. Men sen allierade han sig med sin nya polare, brosans katt! Suck! Den hade också bestämt sig för att gå ut genom den öppna dörren och först kom den och hälsa på mig men bestämde sig sedan för att hundeländet var roligare och gick och hälsa på honom istället...Pust! Hur konkurerar man med en katt?

Hunden fångades in tillslut iallafall. Men han var inte värd många kronor....

Idag har vi spenderat eftermiddagen hos mamma och pappa. Eller Taurus spenderade faktiskt större av dagen där men matte jobbade på förmiddagen... Blev en rätt så intensiv dag. Lille Rosso, som vuxit till sig och faktiskt är aningen högre än Taurus, vet precis hur han ska göra för att få igång fabror Taurus :-) Bus, bus och mer bus. Sen kom brosan åxå över och hade med sig killen de är stödfamilj åt. Sen blev det ännu mer bus. Lite rädd var killen allt för hundarna men oj vad roligt det var att leka med dem. Kastade en hel massa bollar som de gärna sprang efter. Lite skojigt var det, bollarna flög åt lite alla möjliga håll. Även rakt upp i mellanåt :-) Sen blev det grillat och därefter cykla vi hem. Har en riktigt trött och nöjd hund! Inte varje dag man får så mycket bus! Nu ligger han och snarkar (på riktigt)...hihi.

19 Augusti 2009  | övrigt | 1 kommentar
Kul att Taurus fick busa sig så trött! Hi hi, lustigt att han snarkar. Mindre lustigt var hans ryck dagen innan, shit alltså, jag hade blivit vansinnig skogstokig! Som tur var vågar inte Kelly göra så där mot dig! ;-)

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 21 Augusti 2009 09:09
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida