Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Knashundar

Bjöd in mig själv på lunch hos mamma igår, de har ju kylen full med rester från helgens kalas så jag tyckte jag kunde göra en insatts! Gott var det! Spenderade ett par timmar där innan jag gick ner på agility-träningen. Vi byggde två kombinationer, en med långhopp ut i ingenting och så en högersväng efter det. Tanken var att vi skulle träna på svängar efter långhoppet och det klarade vi riktigt bra. Den svåraste delen av den kombinationen blev istället säcken som tydligen såg väldigt inbjudande ut...Den drog han gärna på även när han inte skulle. Det fick vi klura lite på innan det blev bra! Sen blev det "fel" tunnelingångar i nästa kombination, den gick mycket bättre, förrutom att det blev lite hackigt vid den ena ingången, tappade lite fart. Men, men...jag är nöjd och glad bara vovven vill vara med och träna.

Nu kommer vi till knashundar episod 1. Hade glömt grejor hemma hos mamma tidigare på dagen så jag gick runt dem på vägen hem. Taurus och Rio som spenderat hela eftermiddagen tillsammans tål nu inte att se varandra..!? Står med ragg över hela ryggen och morrar så det ekar...Två gånger fick vi flytta dem åt varsitt håll...Suck! Om man ändå kunde förstå hur de tänker, vad hade ändrats på de timmar vi varit därifrån?

Idag bjöd mamma in sig på fika hos mig istället och båda hundarna hade hon med sig. Inte ett ljud från någon av dem! Polare igen. Ja inget gruff idag alltså istället drog Taurus och Rosso igång och lekte. Efter en del brottande och dragande i diverse leksaker hittade de en tom toarulle som de drog upp i sängen och sedan delade broderligt på. Ja, tydligen skulle toarullen ätas upp! Vem vet varför...? Vore återigen roligt att förstå hur de tänker.

Toarulle-ätandet straffade sig senare nu ikväll då den och andra valda delar av maginnehållet kom upp. Skönt att vi var utomhus, jag hatar att torka kräkhögar!

Idag har matte hållit agilitykurs och Taurus fick följa med och göra ingenting. Eller först fick han träna kontaktfält, som jag nu ska ta tag i på riktigt, och slalom. Så lite trött var han allt innan det var dags att göra ingenting. Men duktig var han och gick in och la sig i buren där han faktiskt låg kvar större delen av tiden. Stolt matte :-)

25 Augusti 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Hejsan! Ja ni hinner ju med en hel del ni med verkar det som! Man blir inspirerad av er! Synd att du inte kunde hänga med i helgen men vi ses kanske snart nån gång ändå! Kram Camilla

Webbplats: http://www.nogg.se/allis
Skrivet av Camilla den 27 Augusti 2009 21:50
Ja, knashundar! Att det ska vara så svårt... ;) Vi ligger också i hårdträning (så hårt man nu får träna med en nyligen friskförklarad hund utan kondis...) med kontaktfält och högerslalom! Det är rätt gott om lagtävlingar här i mina trakter. Ska bli superkul att köra lag! :D :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 26 Augusti 2009 21:50
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida