Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


kontaktfält

Ja, nu ska det läras in kontaktfält på riktigt! Var så noga i början av vår träning men sen vet jag inte vad som hänt...Matte har iallafall börjat tumma lite på reglerna mest hela tiden och då blir ju resultatet också därefter.

Var nere på klubben i lugn och ro idag och tränade för oss själva. Härligt! Å en duktig vovve hade jag också. Trampade så fint på sitt lock. Försöker också komma ihåg att variera vart jag befinner mig, både vid sidan, framför och bakom. Ska det börjas om från början kan man lika gärna göra det ordentligt denna gången :-) Massor av repetitioner bara på halva nerfarten och så två skick på hela balansen innan jag avsluta med några "halva nerfarten". Även när han fick springa hela stannade han vid sitt lock. Kul! Men jag vågar inte köra för många gånger än på hela balansen (det ska ju bli rätt den här gången...)

Sen blev det slalom resten av träningspasset. Långa slalom, fast med snälla ingångar och massor av belöning när man går hela utan att fuska! Han kan om han vill. Jobbade duktigt fast det var riktigt varmt idag och kvalmigt. Nu har vi traskat hem också i kvalmet och tackar för att lägenheten vetter åt "fel" håll, här är nästan alltid svalt och skönt.

Här kommer ett kort från 50-årskalaset i helgen, världens duktigaste vovvar i deras lilla komposthage. Det enda kortet taget på hundarna, så inga kort på Taurus i sina snygga benvärmare ;-) (Vet inte om jag skrev det, men i inbjudan till festen stod att klädslen skulle vara från valfritt årtionde som födelsedagbarnet levt. Jag, mina syskon och Taurus körde på 80-tal) Ska uppdatera er med ett kort nån dag, riktigt söt var han!

 

28 Augusti 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida