Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Lååång kvällspromenad

Denna helgen var det dags för årets upplaga av Älghornsjakten, scoutarrangemang för scouter i vår del av landet :-) Så fredags kvällen och natten spenderades i skogarna runt Lindsdal. Vi tillhörde patrull Älgen som bestod av sju glada ledare från Nybro och så var vi förstärkta med gladiatorn Taurus!

För Taurus del betydde det en hel del traskande, ibland fram och tillbaka när vi tappat bort snitslarna som visade vägen men för det mesta höll vi en rak kurs. Vi tvåbenta fick lägga en del energi på att lösa klurigheter på vägen runt banan medan Taurus mest sysselsatte sig med att spåra dem som gått på stigarna innan oss. En del nytta gjorde han faktiskt också, hände ju som sagt att vi tappade bort snitslingen men Taurus hade stenkoll på vart vi skulle :-) Bra med en spårhund i laget!

Skönt att han är rätt så cool min Taurus annars hade han nog fått stanna hemma. Skogen kryllade ju av spöken, kanske riktiga spöken också, men mest virrande scouter som försökte hitta rätt väg eller hade slagit sig ner för en fika i mörkret. Å i mellanåt tjoades det en hel del också, som i den timslånga kön till kontroll två där det var allsång i skogen :-) Men då hade Taurus fullt upp med att kolla upp vad folk hade för matsäck med sig. Hans matte hade faktiskt packat ner lite kvällsmat till honom också, men det dög inte när det packades upp mackor och bullar ur ryggsäckarna...Väldigt trevligt arrangemang som man inte gärna missar!! Här följer några bilder på Taurus och matte tagna lite på måfå i mörkret....

Idag tog vi sovmorgon eftersom vi inte kom hem förrän tre i natt, sedan stod det städning på programmet vilket det blev lite si och så med. Blev tipsad av Malin att AgIf sände live från agility VM så jag hamnde rätt mycket framför datorn...! Vilka duktiga hundar och förare det finns. De får de svåraste banor att flyta hur fint som helst! Fanns några med några orginella lösningar också, det är alltid roligt att se dem tycker jag!! Efter large-loppen fick vi besök så då fick det bli en liten paus i tittandet. Kladdkaka och långpromenad belv det istället, inte fel det heller. Var dock tillbaka i tid för att se dramatiken när small-lagen gjorde upp. Silver till Sverige blev det!!

Här kommer ett bonuskort på Taurus glittriga benvärmare som tillverkades till pappas 50-årsfest och som troligen inte kommer att användas mer men som nu är förevigade på kort.

Som ni ser så kasar de ner rätt så fort, speciellt på bakbenen och hunden är inte överlycklig över att bära dem, även om han blir söt:-) så de ligger nu, till Taurus lycka, undanstoppade i en låda.

19 September 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Härliga aktiviteter ni sysslar med! Med du Annika - benvärmarna var en kanonbra idé! Sådana skulle jag ju kunna ha till en 80-tals låt i freestylen! Undrar dock om det räknas som allt för mycket utsmyckning av hund . . .

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 21 September 2009 08:09
Vad roligt det lät med Älghornsjakten! Och vilken läckerbit i sina benvärmare! ;) Sverige var grymma idag...undrar om man någonsin kommer i närheten av deras klass!?! Kram på er!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 19 September 2009 22:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida