Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


höst

Idag var en sån dag då man verkligen borde ha varit ägare till en kamera. Vilket underbart väder å vilka fina kort det hade kunnat bli! Men ingen kamera och inga fina kort :-(

Men en härlig promenad i det härliga vädret blev det iallafall. Gick runt Rismåla och njöt av höstens färger och den klara luften. Blev ikapp cyklad av lillebror vilket skapade lite beskymmer för hunden och i slutändan också för mig. Ur ett fyrbent perspektiv är det väldigt ohövligt att först stanna upp och säga hej för att sedan bara öka takten och cykla iväg igen! Förstörde min annars lugna och fina promenad...en galen hund med separationsångest (eller var det bara spring i benen..?) var inte vad jag planerat. Gick ju som tur var över efter ett tag, och han övergick till den exemplariska hund han brukar vara ;-)

Nu håller jag (lite) tummarna för att det lovade regnovädret drar in under natten och att det ösregnar i mån bitti. Har nämligen lovat att hjälpa till att kratta nya planen nere på klubben innan den ska sås med gräs imån. Vid regn flyttas krattandet fram. Just krattande tidigt på morgonen låter inte alls så lockande just nu...nersjunken i fotöljen framför TV:n med temuggen. Men, men det är väl lika bra att få det gjort. Får tänka på hur fint det kommer bli till nästa år när vi kan börja använda den på allvar.

NU...mer slappande och mer te :-)

2 Oktober 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Du måste nog se till att köpa dig en kamera Annika! :D Tack för lycka till, ska köra järnet imorgon. Hoppas att Harry hänger på! ;)

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 3 Oktober 2009 21:15
Åh bara lite sotis på ert fina väder! Här fortsätter det usla vädret...längtar oxå efter de där underbara höstdagarna! Vi har en tävling kvar i år fast i ridhus och det blir i november då Varberg har en tävling! Får se om lillskrutt kan hålla sig från hästskiten då... Ha en fortsatt skön lördagkväll o lycka till med krattandet imorgon!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 3 Oktober 2009 18:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida