Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Inte längre ensam herre på täppan...

...numera finns det en pinscherhane till i stan :-) Det började med att mamma påstod att hon sett en svart pinscherhane på torget. Jag avfärdade det med att det var nog en Manschester terrier eller möjligen en pinscher på tillfälligt besök. Dessutom fick hon en utskällning för att inte sprungit ifatt och tagit reda på vad det var för nån, om det nu var en pinscher. Så nästa gång hon sprang på dem, denna gången nere i Svartbäcksmåla, frågade hon noga vem det var och visst var det en pinsher, lille Wille :-). Men tillskillnad från min mamma har jag inte lyckats springa på dem en enda gång men idag så! Idag har jag också fått träffa Wille och hans matte. Kul!! Fler pinschrar till Nybro tycker jag!! Så vi kan anordna sånna där pinscherpromenader och annat kul som de brukar ha typ på västkusten och i skåne :-)

Idag blev det en heldag på brukshundklubben(också där vi sedan träffa Wille med matte). Ungefär samtidigt som regnet satte igång började agilitykursen jag varit med och hållt nu i höst. Regn är verkligen inget roligt!! men idag blev det iallafall en liten hoppbana och så var det teori med en massa agilityregler. Vi slog fast att det finns hundratals med sätt att diska sig på en agilitybana!! Väldigt uppmuntrande, eller hur...? När agilitykursarna traskade hemåt kom hundungdomarna istället för att fira kanelbullens dag :-) Oj, vad det bakades! Det luktar så gott å vilka underbara hundar de har, de bara lägger sig i ett hörn och sover tills de blir väckta. Alltid roligt med hundungdom, de har så många roliga idéer och är så där härligt glada hela tiden. De hann med en sväng på agilitybanan de också, medan degen jäste. Nu äntligen efter flera timmar av tålmodigt väntande fick Taurus vara med och leka lite också. Det gillade han nog även om han inte var superfokuserad. Men, men han har varit väldigt duktig idag. Det ha ju typ inte hänt något på hela dagen och han har inte protesterat, bara tagit det lugnt. Härligt!

Imorgon hoppas vi på att kunna dra med mamma till skogen och lägga lite spår. Det var länge sedan å det är så tråkigt att göra på egen hand!

4 Oktober 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida