Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


träning i elljus...

...blir det mycket av såhär års, iallafall om man ska träna på kvällstid. Å  denna vecka kommer det inte bli någon träning på dagtid så då är det elljus som gäller. Nu var det fruktansvärt länge sedan vi träna något så jag tyckte det var dags att aktivera den stackars hunden lite. Dessutom ska vi ju fixa till vettiga kontaktfält och ett superslalom i vinter så det gäller att ligga i :-)

Ikväll  blev det mycket serpentiner och threadlar, vissade sig att matte behövde träna mer... Serpentinerna funkar bra där förstår matte och hund varandra, men när det kommer till att dra hunden mellan hindren då börjar jag krångla. Vet inte riktigt vad jag gör men hunden fattar inte iallafall. Borde kanske be någon filma? Sen blev det slalom, men då var hunden lite trött, tyvärr. Skulle tagit slalomet först...lätt att vara efterklok som vanligt. Men det blev några riktigt bra försök iallafall. Dags för vila å så belv det kontaktfält!!! Den delen av träningpasset är jag riktigt nöjd med! Han jobba riktigt fint och trampa på sitt lock. Det blev många försök på bara nerfarten och så ett par på hela och vid alla stannade han på nerfarten! Yes!!

Agility var inte den enda aktiviteten för Taurus idag, mamma hade tagit med sig alla hundarna till skogen på förmiddagen och lagt spår. Hade gått bra första delen av spåret sen hade vinden tagit i och gjort det lite jobbigt för honom så han hade missat slutet men det var ju bara en gammal trist leksak ;-) så vad gör väl det?

Bengnagandet, som verkar gå i perioder, har kommit igång igen. I helgen var han helt galen, tugg, tug, tugg....

Å som avslutning kommer en "matte och vovve" bild, tagen starx efter en av Taurus puss-attacker. Det är därför jag ser ut som ett troll i håret...

19 Oktober 2009  | agility | 1 kommentar
JA! Be någon filma Annika! Alldeles för lite film i denna blogg! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 20 Oktober 2009 09:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida