Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Nyss hemkomna...

...från övernattning i klubbstugan. Det krävdes lite tjat och övertalning från mina hundungdomar men nu är den genomförd - övernattningen! Oj, vad de har planerat inför denna, vad vi ska äta, en massa lekar och aktiviteter, vem som skulle köpa vad, vem som skulle ta med vilken film osv... Men roligt har de haft och jag också!

Taurus och jag har sovit i vår egna lilla komposthage, kanske inte första gången för Taurus men absolut första för mig! Men det gick fint :-) Idag blev det frukost och städning och sen träning med vovvarna som såklart också sovit över :-) Idag lekte vi med flyballmaskinen och Taurus blev utlånad till en av våra "hundlösa" medlemmar. Till en början fick alla lära sina hundar att trampa på lock eftersom alla inte kan vara på den enda flyballmaskinen samtidigt. Det var ju något som Taurus kände igen så det gick bara bra. Sen var det dags för maskinen som han aldrig använt tidigare, men han trampa så fint på den också! Däremot for bollen i en vid båge över huvudet på honom så den missade han, såg rätt så roligt ut :-)

Sedan vi vinkat hem hundungdomar och deras hundar så tränade vi kontaktfält. Är supernöjd med det träningspasset! Kör fortfarade många repetitioner bara på nerfarten och så några skick på hela balansen, men nu har jag börjat att gömma undan locket lite under själva nerfarten. Från början hade jag tänkt att jag skulle köra kanske fem repetioner med lock och så ta bort det helt en gång för att sedan lägga tillbaka det några repetioner osv. Men det funkade inte alls...så nu blir det ny strategi :-) Som funkat mycket bra hittills. Nöjd och glad!

Trött hund har jag också efter alla äventyr. Var iväg en sväng till affären nyss, ingen reaktion när jag gick  och ingen reaktion när jag kom hem. Annars brukar han ha stenkoll på vad jag tar vägen, men nu sover han djupt :-)

24 Oktober 2009  | agility | 1 kommentar
Men oj, vad trevligt med övernattning! Måste också börja med kontaktfältsträning men jag är lite seg av mig. Hade tänkt investera i en bräda för den förra jag köpte "glömde" jag ute så den sprack. Förstod Taurus tillslut vad det hela gick ut på? Eller förblev hans bollar ohämtade?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 24 Oktober 2009 13:57
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida