Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


dåligt med träning och större flock

Stackars lilla vovven har inte fått mycket till träning den senaste tiden. Mycket jobb och en trött matte är nog de störrsta anledningarna...å kanske att det är så väldans mörkt på kvällarna. Ja,ja...den sista var kanske inte den bästa bortförklaringen men är ändå en del av sanningen :-) Tror dock inte att vovven är allt för ledsen för det. Han trivs rätt bra med att bara promenera och gosa i soffan också. Å så har han busat en hel del med Rosso!! De har roligt i hop de två, lilleman vet precis hur han ska få igång storebror :-)

Nästa vecka hoppas jag att saker och ting återgår till det normala och med saker och ting menar jag mest jobbet. Då ska vi nog kunna ta tag i kontaktfältsträningen på allvar! och så lite slalom såklart :-) Har också fyllt upp förrådet med klövar i frysen så när det slutat jagas älg i skogarna så ska vi ut och spåra lite också. Har eventuellt skaffat oss en spårar-kompis också som dessutom är skogsägare, kan det bli bättre?

Så över till nästa skojighet...med lite tur (för man vet ju aldrig...) kommer flocken att utökas! Tjoho!! Känns lite overkligt men förhoppningsvis så föds det en liten pudelkille i slutet av vecka 46 som kommer att få flytta in här! Finns några "om" fortfarande, det måste tillexempel födas två hanar för att jag ska få någon valp. Hmm...det känns lite bekant :-) Förhoppningen är att jag ska få en rolig tränings och tävlingskamrat och en kompis till Taurus. En vovve som gillar att jobba men som inte har något emot att slappa en dag eller två och en vovve som är på G när det gäller och som kan ta det lugnt därimellan. Sen får man väl se hur verkligheten blir :-)

Nu mer slappande med Taurus, vi måste ju vara utvilade till nästa vecka då hårdträningen sätter igång ;-)

 

26 Oktober 2009  | övrigt | 1 kommentar
Spännande, spännande Annika!!! Isådant fall kommer våra pojkspolingar att vara jämngamla! Kommer att hålla tummarna superhårt!

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 26 Oktober 2009 23:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida