Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


kontakt...

...fält blev det mer av idag. Hårdträningen fortsätter, kändes inte lika bra idag som i torsdags när vi hade medhjälpare. Tror att det kanske var just det att det inte fanns någon hägrande belöning längre fram som gjorde skillnaden. Var själva där nere idag så jag valde att fortsätta klicka trampa på locket och nöjde mig med bara det, så ingen träning på "kör" idag. Tog bort locket några gånger också, funkade bra men inte super. Han blir lite tveksam och dessutom fanns ju inte dragning framåt mot godisskålen idag, behöver nog ha den. Det blir till och träna med medhjälpare!

Fick mig ett gott skratt också. Det var när jag hade tagit bort locket och han tveksamt och sakta gick ner för nedfarten för att sedan stanna och titta på sin matte längst ner på kontaktfältet (alla tassar på kontaktfältet och inte framtassarna på marken som matte vill). Tänkte att nu väntar jag ut hon lite och ser vad han gör! hihi..han börja med att lägga sig ner, inget klick för det, då sätter han sig upp, inget för det heller...nähä, då kanske hon vill att jag ska backa tänkte han och börjar backa uppför nedfarten :-) hahaa!! Inte vad jag tänkt mig men kanske något att spåna vidare på, vore det inte coolt att ha en hund som kan gå balansen baklänges?

Lite slalom blev det också. Matte har ju kommit på hur hon ska agera så det gick riktigt bra idag också. Idag var det så att slalompinnarna höl på att flygga iväg när han forserade fram. Mycket vilja idag, men visst blir det lite fel ibland. Men bättre att det blir lite knasigt i bland när han verkligen försöker än att han inte försöker alls.

Nu blir det promenad och i morgon kommer Rio och Rosso igen!!

1 November 2009  | agility | 1 kommentar
Låter som ni haft en givande träning, kul att slalomet går så bra! Haha vad rolig han är Taurus, det vore ju helt klart orginellt med en hund som backar över balansen... Izzan har ibland sprungit uppe på tunnlarna när hon blivit frustrerad o inte fattar vad jag vill! Knasiga hundar....

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 1 November 2009 17:32
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida