Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


filmtajm

Idag har jag lånat kamera så nu blir det filmtajm!!! Den lånade kameran spelade tyvärr in i nå´t mysko format som movie-maker inte ville kännas vid så det blir extra exklusiv oredigerad film idag :-)

Började med hopp, fyra pinnar slalom, hopp, fyra pinnar, hopp och så fyra pinnar på slutet. Hann en raka innan batteriet var slut. In med batteriet på laddning i stugan och så körde jag lite kontaktfält så länge. Idag flyttade jag locket till A-et, jätteknasigt tyckte Taurus, precis samma sak som på balansen tyckte jag. Men vi fick några bra repetitioner tillslut. Sen fick Rio och Rosso ut och leka lite också (hundvakt idag) i väntan på att batteriet laddat klart. För det viktigaste är ju att världens bästa Taurus fastnar på film, de andra fyrbentingarna är det ju inte så noga med ;-)

Rio fick köra delar av en bana som stod uppe och det gjorde han riktigt bra. Roligt att köra med honom ibland men jag hade ingen speciellt genomtänkt plan för vad han skulle få träna så det blev bara lite av det som fanns bara för att han också skulle få göra något. Kör alldeles för sällan med honom för att ha en bra uppfattning om vad han behöver öva, förrutom fart då....För lite sölig är han allt fortfarande ;-) Rosso hoppade hela två hinder efter varandra och sprang utan problem genom både raka och böjda tunnlar. Det måste hans matte ha tränat med honom för senast tyckte han att de böjda var jätteläskiga men idag sprang han glatt igenom :-)

Så till filmerna. Här kommer först hopp-slalom-hopp-slalom-hopp-slalom. Lite svårt att se vad han gör men, men....

Så, sen sattes slalomet ihop till full längd, och för att ni inte ska tro att det gick perfekt hela tiden så kommer här nu ett klipp när han fuskar mitt i och hoppar över en port. (Vet inte varför allt blev understruket nu plötsligt men jag kan inte få bort det, arrghhh!!! så ni får stå ut)

Avslutar med två kortisar ur en annan vinkel!

2 November 2009  | agility | 3 kommentarer
Härligt Annika!!! Detta gillade vi!!! Vilket tryck han hade! Fasiken, jag vill också ha en hund som hänger i trasan . . . :p

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 2 November 2009 22:55
Ser ju supersnajsigt ut! Grym slalom! :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 2 November 2009 22:33
Åh vad roligt med filmtajm! Vad duktig han är, och vilken härlig energi! Det är det bästa med att belöna med leksak, farten o attityden blir så mycket bättre. Synd att inte Aisha diggar leksaker för hon skulle behöva lite mer fart... Hoppas på fler roliga klipp framöver! Kram på er!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 2 November 2009 16:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida