Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


träning

Tror att det är fler än jag som inte gillar att träna i elljus, vi var nämligen bara tre stycken som var nere och körde bana idag. Men nu blir det snart träning på söndags förmiddagar istället i dagsljus.

Träningen började med att Taurus åt upp allt godis medan matte gick banvandring. Så kan det gå :-) Så det blev belöning med endast leksak idag, men det funkade det också. Sen var det dags att köra, hoppklass, troligen en klass ett var det som gällde. Lagom svårt och lagom snabb. Taurus körde en felfri runda med ett superslalom!! Tjoho!! Körde ett varv till efter de andra också kört och gick riktigt bra då också! Härligt. Sen blev det lite vila för vovven medan vi ändrade om bland nummerskyltarna så att det blev lite annorlunda. Nytt försök med en halvsovande hund :-) Han var tydligen lite trött efter de två föregående varven och var inte riktigt så laddad inför detta...men han kom igång. Matte belönade med råttan som var sisådär rolig idag. Hunden springer istället (med råtta i munnen) fram till ryggsäcken och drar fram ett tuggben, som han säkert spanat in när han hittade godispåsen tidigare. Mycket bättre belöning! Tur att han vet vad han vill ha :-) Så vi tugga en stund, eller Taurus tuggar och jag assisterar lite med att hålla i benet. Cykeltur hem och nu är det slappande framför tv:n som gäller :-)

 

11 November 2009  | agility | 1 kommentar
Jag har faktiskt räknat med att sova hos dig! ;) Tänkte nog åka och valla när jag är där nere en av gångerna. Klart att ni ska försöka att boka in några av de tävlingarna som är i närheten av er! Du ska väl med till Gotland???

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 12 November 2009 22:57
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida