Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


mys och slapp

Oj, oj, oj, här händer det grejor...får se upp så vi inte blir helt utarbetade! Hihhii...nä, faktiskt inte. Här är så lugnt så lugnt. Ingen träning på flera dagar, bara promenader och gos framför tv:n. Ja, inte för att det är något fel på varesig promenader eller gos. Trevliga aktiviteter bägge två! Å det är skönt och slappa lite också måste jag säga. Men nån kväll denna vecka ska vi nog lyckas ta oss ner till klubben för lite kontaktfält. Sen ser vi framemot helgen då Josefin och Azlan kommer på besök :-) å så blir det ett besök hos Allisaurusarna -vilket ska bli så roligt!!! Ser redan framemot det. Som om inte det var nog så blir det också träningstävling på söndag. Så till helgen tar vi igen den väldigt slappa veckan :-)

 I går var jag en sväng på IKEA med mamma och mormor vilket resulterade i en ny matta som blev väldigt populär hos den fyrbente. Den något bortskämde vovven har aldrig gillat idén att ligga direkt på golvet, det är ju både hårt och kallt! Så han är väldigt nöjd med ytterligare en liggplats att välja på nu när ytterligare en bit av golvet är täckt med godkänt liggunderlag :-)

Taurus inviger nya mattan med lite gos med fällen, detta är en ädel konst som inte kan utföras hur som helst. Först ska den knölas ihop ordentligt, sen ska man ha ett ordentligt grepp runt den och så ska det snuttas! å så rör han på tårna, just det syns ju inte så bra på bild...men är väldans gulligt i verkligheten :-)

 

1 December 2009  | övrigt | 1 kommentar
Å så gullig han är! Kan riktigt se framför mig hur han vickar med tårna!! Kram till er båda från oss!

Webbplats: http://www.nogg.se/allis
Skrivet av Camilla Z den 3 December 2009 08:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida