Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


en tur runt dammen

Så, idag är sista dagen på "långhelgen", imån blir det till att jobba lite igen :-) Idag har Rio och Rosso varit här igen, vilket alltid är underhållande....Är precis hemkommen från en tur runt Svartgöl, vilket tog oss nästan 30 minuter att gå. Låter ju som en rätt stor sjö...? Men nej, i vanliga fall tar det max 10 minuter att gå runt. Max 10 minter, troligen mindre. Men inte när man har Rosso med sig. Nu ska väl inte Rosso få ta på sig hela ansvaret själv. De andra två hjälper till de också men inte alls i den utsträckning som vattenhunden. Det studsas och dras i kopplet (nä, jag rättar mig själv där, han snarare kastar sig fram i kopplet, att han drar lät lite fesigt...) och stark är han också. Det hoppas, nosas på intressanta dofter, det görs lekinviter till de andra vovvarna, det ska flyttas runt på skräp som han hittar på vägen, han springer, kastar sig fram till träd och lyktstolpar, jagar ankor, skäller på tanter, skäller på hundar, jagar Taurus och Rio....Phhuuu! Å tyvärr är ju inte de andra två sena att hänga på, åtminstone inte Taurus. Rio är ju en liten drömmare som trippar runt i sin egen värld :-) Så det blev många, många stopp på vägen då hundar skulle rättas in i "ledet" och små pauser i väntan på att Rosso skulle koppla på huvudet en stund till så vi kunde fortsätta :-) Undra vad tanterna med pälsbollarna sa om oss idag...? "Den där människan med de galna hundarn..." Hihii...Men runt kom vi och på slutet gick det riktigt bra!! Iallafall tills ankorna kom traskande efter oss, då blev det för mycket för Rosso. -Nu jagar vi ankor sa han och började fara runt i kopplet igen!

Igår var vi en sväng ner på brukshundklubben jag och Taurus. Tänkte kolla om det var någon mer än jag som var intresserad av att träna trots att det hade börjat snöa. Två till visade det sig :-) Det blev lite slalomträning och lite staketträning. Ingen höjdarinsatts vare sig från matte eller Taurus sida så vi ordar inte så mycket mer om det. Roligaste var dock att få träffa några nya stjärnskott som var med och kollade in omgivningarna. Två stycken små sheltivalpar, eller den ena var rätt så mycket större än den andra men det skilde också några veckor mellan dem. Men så söta och de hade så roligt med varandra :-)

14 December 2009  | övrigt | 2 kommentarer
Annika, när ska du hälsa på valpen??? Och uppdatera oss???

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 16 December 2009 23:38
He he, låter som en riktigt strulig promenad.... Men desto trevligare promenad nästa vända när du bara har din egen buse. Det är så man får se det! ;-)

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 16 December 2009 10:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida