Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Julfirande

Det blev en vit jul i år!! Så vackert och stämningsfullt det blir med vitt på marken. Det är vi ju verkligen inte bortskämda med så jag njöt ordentligt. Tyvärr regnar allt bort idag, men vi hade iallafall en vit jul!!

Eftersom julafton skulle firas hos morbror med familj som också bor här i stan så promenerade Taurus och jag dit. Tog en liten omväg så att hunden skulle kunna få springa lös delar av vägen och så att han skulle vara ordentligt rastad. Hade nog en viss effekt faktiskt, för de första timmarna höll han sig ovanligt lugn. Vi hann med glögg, pepparkaka, första delen av julbordet och halvvägs in i Kalle innan han började studsa runt och undra om det snart skulle hända något roligt....

Sen kom tomten och det blev lite livat :-) Taurus drog sitt strå till stacken genom att riva omkull "peta-i-elden-grej-stället" men han var i gott sällskap, ungefär samtidigt sparkades soffbordet till så att hyllan under rasade i golvet. Oj, vilket spektakel...får se om tomten vågar sig tillbaka till nästa år :-) Julklappar blev iallafall utdelade och ett underställ verkade bli årets julklapp hos de tvåbenta och tuggben hos de fyrbenta.

Själv blev jag ägare till en illgrön pulka :-) Så idag skulle det blivit pulkaåkning och korvgrillning men det regnade bort totalt. Usch så trist, här ligger det massor med snö och så ska det regna...? Bläää!!!

Istället blev det fika hos mormor. Det första som hände var att Taurus rök ihop med Rio. En arg matte slänger in sin hund i gästrummet och stänger dörren. Suck...han går ihop med nästan vilken hund som helst men Rio och han...Näe...går inget vidare.

Sen passar han på att äta upp mormors hemgjorda julost(som självklart låg i rummet som jag stängt in honom i)....Ja, vad ska man säga...? Tur att hon var väldigt missnöjd med osten iår och inte hade tänkt äta upp den iallafall. Men för den skull behöver ju inte Taurus sätta i sig hela själv! Får väl se vilken väg den kommer ut...hittills verkar han må bra...

Så...är på lite dåligt humör idag. Ska nog stanna inne och sura framför datorn resten av dan :-) I morgon bär det av mot farfar och lutfisk! Mums!! å då får alla hundar stanna hemma!

På måndag blir det valp-besök!! Hur roligt som helst ska det bli att äntligen få träffa den lille krabaten och hans syskon. Känns fortfarande lite overkligt att det snart ska knata runt en liten valp här hemma. Men oj vad roligt det ska bli!

25 December 2009  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida