Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Allisaurusar

Är nyss hemkommen från lite valpgos, för andra gången den här veckan :-) Denna gången var det hos Taurus valpar hemma hos Joanna å gosa vet jag inte om de var så intresserade av. Fullt ös! Så härliga små varelser, det sagt trots att jag är randig på underarmarna efter deras små klor och tänder :-) Som sagt gosa var de inte intresserade av däremot busa hade de inget emot! leka, brottas och tugga på leksaker det är grejor det och sen somnar man gott i en hög...Ja det var iallafall sista besöket det, för nu åker de iväg till sina nya hem!

Började dagen med en långpromenad med tråkTaurus. Ibland tror jag att han är lite schizofren (om det nu stavas så...). Idag var han verkligen skittråkig...bara for omkring åt höger och vänster, ska bara kolla lite här....å lite här...och sen ska jag bara.... Öronen hade han glömt hemma! Å det blir ju inte bättre av att matte bara blir surare och surare. Det är vid sånna tillfällen man skulle vilja kunna knäppa med fingrarna och transportera hem sig, å fortsätta promenaden när både matte och hund fått vila. När det är så här kallt är det inte riktigt läge att ta en paus på nån parkbänk heller annars kunde ju det vara ett alternativ...Hem kom vi iallafall och på slutet så kom den vanliga glada Taurus också fram ett tag. Gillar den glade mycket bättre :-)

Sen fick den glade och troligen rätt så trötta Taurus stanna hemma medans matte hälsade på valpar och pratade pinscher med Joanna. Han sov så gott när jag kom hem, kom ingen hund och mötte mig i hallen utan han tittade yrvaket upp ur sin fotölj! Matte blir så glad när han inte står precis innanför dörren och glor när jag kommer hem. Då undrar jag alltid om han stått där hela tiden och i så fall har han säkert väsnats också. Det bästa är när man får gå och leta reda på honom, då vet man att han sovit gott :-)

Nu har han dammsugit mig från topp till tå! Så många spännande dofter. Tydligen blir man trött av dammsugning också för nu har han återgått till sovande igen. Eller är det kanske den jobbiga morgonpromenaden som fortfarande sitter i...?

Nu börjar uppladdningen för MyDog. Hunden ska badas och väskor packas! Packa kan jag hålla på med i flera dagar, lägga i högar, plocka dit saker och ta bort saker och packa om väskan flera gånger....tänk om man skulle glömma något viktigt? Det där med packning är viktiga grejor det:-)

2 Januari 2010  | övrigt | 1 kommentar
Ja visst är det härligt med små valpar! Tilly har börjat visa sitt rätta jag här hemma, fullt ös medvetslös.... =) Lycka till på MyDog sen, vi ska hålla tummarna för er!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 4 Januari 2010 09:13
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida