Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


agilityuppvisning

Vaknade till minus 12 grader idag, burrrr! Inget ovanligt denna vinter kanske men nu har vi haft en period med betydligt behagligare temperatur så lite av en chock var det :-) På dagens agenda stod det agilityuppvisning utanför Lantmännen i Nybro. Inte optimala förutsättningar för agility kanske, snö och 12 minus:-) Hihhiii...Men de hade skottat och sandat ordentligt åt oss så underlaget funkade rätt ok och så fick vi springa in och värma oss lite i butiken i mellanåt. Dessutom bjöds det på kaffe, kaka och smörgåstårta- sämre kan man ha det!

Taurus och jag har inte varit i närheten av ett agilityhinder på två månader så det var riktigt kul att köra lite. Taurus var inte alls med i början men han tog sig mot slutet :-) Roligast var dock att träffa alla agilityvänner! Har ju inte blivit så mycket tränat den senaste tiden eftersom snön ligger djup på planen... Fick också träffa några av de fyrbenta nykomlingarna, så roligt!! En golden, en liten blandisvalp och så två sheltivalpar :-) Ååååh! Så söta! Å så var såklart lilla Totti med också :-) Det var en rolig dag det!

Denna veckan har Totti fått bekanta sig med Rio och Rosso. Vi var väl mest oroliga för Rosso. Han är ju rätt så burdus och har väldigt lite koll på sina långa ben och gängliga kropp :-) Men så fel vi hade! Bättre lekfabror får man leta efter!! Han är så go mot den lille och de har så roligt ihop!

Rosso lägger sig ner så den lille har en chans att få vara med. Ibland kan man se på Rosso att det gör fruktansvärt ont när Tottis små valptänder har fått ett bra grepp i läppen, men han grimaserar bara lite och verkar tänka "lite smärta får man stå ut med nu när man hittat en lekkompis". Söta lilla hund! Å jodå, ibland skriker han till också...hur mycket smärta som helst står han inte ut med.

Lite kamplek också...lite ojämna villkor kanske :-)

Ibland är det svårt att se vart den ena hunden slutar och den andra börjar:-)

23 Januari 2010  | övrigt | 1 kommentar
Ha, de var ju lika ulliga båda två! Skitsöta! :D

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 24 Januari 2010 21:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida