Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


veckan som gått...

Vintern håller i sig. Å imellanåt fylls det på med ny vit fin snö, vackert! Taurus har fått dra lite mer pulka, han tyckte det var precis lika tråkigt denna gången. Men jag lyssnar inte så noga på honom :-) Han är alltid lite segstartad och han hatade ju att cykla också från början, men det har gått över:-) Så vi fortsätter med pulkan. Om inte han varit så duktig på att springa in i lyktstolpar och dra upp på snövallar hade vi kanske kunnat använda pulkan att transportera lilleman i när vi ska på långpromenad...men det skulle nog bli en rätt så omtumlande erfarenhet att åka pulka efter Taurus :-)

Man kan ju tro att det skulle bli rätt så stökigt med valp, som tuggar på saker, bär runt på saker, kissar på golvet....Men egentligen är det tvärtom, det är sällan min lägenhet är så välstädad under så lång tid som den har varit under de senaste veckorna. Allt som inte plockas undan när man använt det klart hamnar ju i valpmunnen så man har inget val. Ordning och reda!! Å skurhinken åker också fram med jämna mellanrum för en och annan pöl blir det att torka upp även om jag tycker att jag inte gör annat än springer upp och ner i trapporna med liten valp i famnen. Trappträningen får man på köpet :-)

Härom natten vakna jag av att Totti kravlar sig ur sin kartong (!) som han sover i, tassar över sovrummet, petar upp kompostgallret som skulle hålla honom kvar i rummet sen tassar vidare ut i köket och är tydligen väldigt törstig- dricker sitt vatten, tassar tillbaka till sovrummet, klämmer sig förbi kompostgallret igen och kravlar sig upp i sin kartong och somnar gott om igen :-) Fick mig att fundera över vad jag egentligen ska med alla kompostgaller till? Den som de är avsatta att hålla ordning på, tar sig utan problem förbi dem och de övriga två (jag och Taurus) behöver ju inga... Totti ser dem som roliga leksaker som man antingen kan tugga på eller som man kan försöka klura ut hur man ska ta sig förbi...Taurus blir helt olycklig över allt skramlande, stackaren skulle ju aldrig själv gå nära ett galler - de kan ju trilla över en :-) men den lille är totalt orädd:-)

Lite bilder från veckan som gått:

Taurus har lärt Totti allt han kan, döda råttor är en viktig kunskap :-)

"Hej, vad har du där?" Taurus vill gärna ha alla leksaker för sig själv... men ber man snällt kan man få vara med och leka lite :-)

Idag har det fyllts på med valpfoder, tydligen hade matte glömt några kulor på bottnen. Men det fixar Totti!!

Å Taurus äter direkt ur tunnan:

31 Januari 2010  | övrigt | 3 kommentarer
Hi hi - ja Allis är oxå livrädd för galler! Men Choiz gjorde precis som Totti! Roligt att läsa om er och det söta lilla nytillskottet! Kram camilla

Webbplats: http://www.nogg.se/allis
Skrivet av Camilla Z den 3 Februari 2010 22:33
Ha, ha, vad jag skrattar gott åt Taurus skräck för kompostgaller och Tottis icke. Precis som här hemma!!! Tror nog att alla pinschrar är små prinsessor! ;)

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 3 Februari 2010 12:04
hahaha. jag förstår inte riktigt? menar du att taurus skulle vara helt galen med en pulka bakom sig. hahaha... stackars tottie om han skulle försökt vara kvar i den. han hade väl flygit av i rena farten så fort T hade rusat runt ett hörn. fniss. tottie e smart. hahaha hinderbana till vattnet bara. lugnt ju. ;) han e bra kool.

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 1 Februari 2010 20:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida