Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Poletten trillar ner

Nu har jag och vovvarna flyttat hem igen. Skönt att vara hemma igen med sina egna saker och bara två hundar. Räcker gott med två stycken :-) Taurus var nog den av oss som tyckte det var absolut skönast att komma hem igen. Ju fler som ingår i flocken, ju fler är det ju att hålla ordning på och se vad de håller på med. Det finns så många "måsten" i Taurus värld. Han måste hålla koll på allt som händer, han måste se efter vad det var som skramla i köket, vem som öppnade grinden, han måste vara först fram till alla kissefläckar för att undersöka dessa helst ska han vara sist också- ni förstår att han har mycket att stå i :-) Allt som händer måste undersökas, det betyder inte alltid att han måste springa fram till det men det måste sniffas i luften eller krafsas lite i marken eller.... Ja suck, det är mycket som stör den hundens koncentration och det måste vara fruktansvärt jobbigt att alltid ha koll på allting... Skönt då iallafall att vara hemma igen med bara matte och så valpen att hålla koll på. Å oss verkar han faktiskt kunna släppa och koppla av en stund. Iallafall så länge matte inte pratar med den gulliga rösten eller börjar leka med Totti för det är klart då vill ju Taurus också vara med!

Upptäckte ju ganska tidigt att Totti var en orädd prick som inte räds att springa rätt så långa sträckor från sin matte innan han vänder. Så inkallningsarbetet har påbörjats :-) (det hade vi i och för sig förhoppningsvis påbörjat ändån) Idag tror jag att han fattade sambandet "springa in till matte gör att hon ger mig godis". Fattar ni vilket lätt sätt att få godis serverat...bara springa och se glad ut och så kommer det goda flygandes :-)hihi...

Trots att vi flyttat därifrån så sent som igår var jag ändå en sväng hemma hos mamma och pappa tidigare idag...ja det är konstigt att man inte kan hålla sig därifrån, borde ju inte vara så svårt. Iallafall var Taurus och Totti kvar ute i trädgården medans jag gick in. Tyckte efter en stund att de var dags att hämta in hundarna och Taurus kommer springandes när jag ropar. Frågar honom vart han har gjort av Totti..? Då ser det ut som om han funderar en stund och så springer han i full fart upp till ena hörnet av trädgården, å där kommer alldeles riktigt lille Totti springandes. Som sagt, han har koll på allt som händer den hunden:-) men det var lite skojigt att han faktiskt sprang och visade vart Totti var. (Förövrigt kom den lilla kravlandes genom gärdgården från grannens, så i fortsättningen får nog matte vara med ute i trädgården och hålla koll på sin valp själv!)

Totti har också haft en kompis på besök, är nog nästan en vecka sedan dess nu, men här kommer iallafall några kort på  Totti och lilla Klara.

9 Februari 2010  | övrigt | 1 kommentar
Ja viltspår är ju faktiskt rätt kul! Har lite dålig koll på spårmarkerna här omkring bara... Aisha har ju varit rätt berörd av skott innan men det har inte varit ngt problem när hon har gått prov! Hon har ju haft en uppgift att fullfölja så då släppte hon det där med skottet rätt så snabbt. I år har hon varit helt fantastisk, när fyrverkerierna har skjutits har hon bara viftat på sin svans, vad hände liksom?! :) Nästa vecka åker vi till öland och tänkte höra om ni hade lust med en liten träff antingen fredag eller lördag dag? Vi kan ju höra med övriga omkring boende oxå förstås!

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 13 Februari 2010 16:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida