Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I dag är vi inne i en ny månad nämligen i mars månad, välkommen hit säger vi till mars månad. Hej då säger vi till februari månad vi ses nästa år igen. I kväll får jag vara uppe lite längre eftersom det är helg i morgon, då blir det att sova lite längre på morgonen för mig, även på söndag morgon blir det med sovmorgon för mig. I morgon får jag vara uppe lite längre med. Det ska bli skönt med hekg efter en veckas arbete från måndag till fredag så behöver man vara ledig med. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
1 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Min mamma var en liten sväng hos mig i går. Sedan städade jag i min lägenhet. Resten av kvällen blev det lugnt. I dag efter jobbet blir det med lugnt. Lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I morgon kväll får jag vara uppe lite längre eftersom det är helg dagen efter. Då blir det att sova lite längre på lördag morgon och söndag morgon. Jag får även vara uppe lite längre på lördag kvällen med. I dag är det den sista februari månad, hej då får vi säga till februari månad vi ses nästa år igen. I morgon går vi in i en ny månad, nämligen i mars månad. Välkommen säger vi till mars månad som börjar i morgon. Vad skönt det ska bli med helg, det behöver man efter en hel arbetsvecka från måndag till fredag. Först går vi igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Dagarna går så fort, det är ju snart kväll igen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
29 Februari 2024  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det att handla med en personal. Efter handlingen blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet ska jag hem och städa i min lägenhet, det blir lugnt resten av kvällen. Den sista februari är i morgon. Då får vi säga hej då till februari månad vi ses nästa år igen, och välkommen hit till mars månad, men det gör vi i morgon. I år är det 29 dagar i februari i stället för 28 som det brukar vara, vart fjärde år är det skottår, och det här året så är det skottår. I morgon efter jobbet blir det lugnt, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
28 Februari 2024  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. Eftersom jag bloggade här i går kväll så vet ju ni hur det gick för mig på jobbet i går. Min hemsida funkade ju inte i går morse, och jag vet inte varför den inte funkade. I dag efter jobbet ska jag handla med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I morgon efter jobbet blir det hem och städa i min lägenhet, fast det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar morgon dagen. På fredag så börjar månaden mars, då går vi in i en ny månad igen. Även månaderna går fort. Dagen i går gick jättefort, först var det morgon, och sedan var det kväll. Men dagarna går fort när man är på jobbet. Även på måndag kvällarna när jag är i väg på bowlingen så går tiden fort. Men då är man i väg och hittar på något det är nog därför tiden går fort. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
27 Februari 2024  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag och jag har varit på jobbet som vanligt i dag. I morse funkade inte min hemsida, jag vet inte varför den inte funkade, nu funkar den igen. Det gick bra på jobbet i dag. När jag kom hem blev det lugnt, lite senare åkte jag i väg på bowlingen. Det var lugnt efter bowlingen. I går kväll duschade jag det var skönt. Det vart en promenad i går, skönt och komma ut. Vad fort den här helgen har gått, lika fort som alla andra helger gör. En ny arbetsvecka har börjat, från måndag till fredag innan det blir en ny helg igen. Även skolorna har börjat igen efter en veckas sportlov. I morgon efter jobbet ska jag handla med en personal, fast det tar vi i morgon. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
26 Februari 2024  | Länk | Måndag | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida