Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Lördag.

Hej! I dag är det lördag och jag ska ta det lugnt i dag. I går vart det en promenad, i det fina vädret. Det var lugnt resten av dagen. Sedan blev det att äta popcorn för mig i går kväll det var gott. I kväll ska jag med äta popcorn. I morgon är det söndag igen, vad dagarna går fort. Men först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var helg, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. Den här veckan har gått jättefort. I måndags gick tiden fort när jag var och klippte håret med en personal, det var så skönt att klippa håret. Jag får vara uppe lite längre i morgon kväll med eftersom det är fortfarande semester för mig på måndag nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
13 Juli 2024  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag har ju fortfarande semester från jobbet. I dag blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I går åkte jag med mitt boende och spelade bowling sedan åt vi kvällsmat där med. Lite senare på kvällen i går duschade jag det var skönt. I dag är det en vecka sedan som man jobbade sin sista dag innan semestern började, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Nästa vecka börjar andra veckan på min semester. Men först tar vi den här helgen. I morgon är det lördag igen då får man sovmorgon, och vara uppe lite längre på kvällen, men det är jag ju nu på vardagarna med, när man har semester så får man vara uppe lite längre på kvällen och sova lite längre på morgonen, det är så skönt att ha sovmorgon på morgonen. Får se vad som händer i helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
12 Juli 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag och jag har semester från jobbet. I går städade jag i min lägenhet på förmiddagen. Sedan vart det fotbad på eftermiddagen. Dagen i dag blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I morgon är det fredag igen, vad dagarna går fort det är snart helg igen. Även fast man inte är på jobbet så går dagarna fort i alla fall. Det är skönt att ha semester från jobbet, och sova lite längre varje dag och vara uppe lite längre på kvällen. Men i höst när jobbet börjar igen, då börjar vardagen igen, att man får gå upp tidigt på morgonen och lägga sig lite tidigare på kvällen, men det tar vi då. Först tar vi semestern. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
11 Juli 2024  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag och jag ska ta det lugnt i dag eftersom jag har semester. I går var jag på utflykt med några från mitt boende och två personal. Vi var på stan och köpte glass på Bosses glassbar, jag tog en mjukglass med jordgubbssmak den var god. När vi kom hem från stan blev det lugnt. Lite senare på kvällen duschade jag det var skönt. Sedan såg jag på Allsång på Skansen som gick på tv det var ett bra program. I dag blir det lugnt, jag ska städa i min lägenhet. Det blir lugnt resten av dagen. I morgon är det torsdag igen, vad dagarna går fort. Det är snart helg igen. Fast först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
10 Juli 2024  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag och jag ska ta det lugnt i dag, jag har ju semester från jobbet. I går var det min första dag på semestern, då var jag och klippte håret en personal var med mig. Sedan blev det att äta lunch och lite shopping med. Jag handlade i går med. Så slipper jag att handla i dag. Dagen i går gick jättefort. Lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I kväll är det allsång på Skansen det ska jag se på. I morgon är det onsdag men det tar vi då, först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Det är skönt med semester att få vara uppe lite längre på kvällarna och ta sovmorgon på morgonen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
9 Juli 2024  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida