Lova runt o hålla tunt, inget för mig!
Startsidan Blogg Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
6
7
8
10
13
15
17
20
22
23
24
27
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Bockat av!

Rensat lite grann i min "göralista", inte stora saker, men det kanske är det som gör att man skjuter dessa saker framför sig.
📋 Har äntligen bokat in en tid för att skaffa ett nationellt ID-kort. Fick en tid inom tre arbetsdagar, dvs inte högtryck just nu hos Polisen, i alla fall inte på den avdelningen. Det skrivs mer och mer om det, att man bör ha och att körtkortet inte gäller. Så det är lika bra att fixa det innan man hamnar i någon besvärlig situation.
📋 Fick ett mail angående mobilabonemanget, tänkte det var lika bra och ringa upp supporten, så jag inte gör något galet. Det abonnemang jag har finns inte längre fick jag höra, i alla fall inte som nytt abonnemang, men jag kunde lugnt behålla mitt och priset var också detsamma. Det abonnemang jag har innehåller inte så många GB att surfa med, men mer än väl för mig.
📋 I fredags småsnöade det mest hela dagen och då gjorde jag det där jag brukar göra vid sämre väder. Ja ni gissade rätt, jag städade boendet, så skönt när det är gjort, men ärligt talat, bland det tråkigaste jag gör. Räcker med varannan vecka för mig, i undantagsfall varje.
18 Februari 2024  | Ömse


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Lilla Trollet                                             Skaffa en gratis hemsida