Lova runt o hålla tunt, inget för mig!
Startsidan Blogg Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
6
7
8
10
13
15
17
20
22
23
24
27
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Lite av mig!

💜Jag tillhör dom som vill ha lite ordning och reda, inte på allt men vissa saker, på samma gång även kunna ge en hjälpande hand ibland.
💙 Ekonomin vill man ha koll på, så där har jag sedan många år en Excelfil. Ja, då vet jag vilka räkningar jag har för de olika månaderna, av de återkommande. Kan även se vilka skillnaderna blir år för år, intressant att se vad som hänt genom åren.
💚 Min mobil t.ex, den fick av en tillfällighet ett litet ställ, där den får stå hemmavid. När det skulle rensas på mitt gamla jobb så fick vi ta av det som slängas, så jag tog ett sådant där ställ där man hade visitkorten man fick eller skulle lämna ifrån sig. Stället passade perfekt till mobilen, både hörlurar och mobil får plats, varsitt fack.
🩶 När snön röjs på parkeringen så brukar det bli en liten smal sträng kvar framför garageportarna som man får ta själv. Inte vet jag hur en del tänker, jo dom som bara tar bort snön exakt jäms med porten, inte en mm utanför. Dvs dom tror eller tycker tydligen att grannarna alltid ska ta biten efter väggen mellan portarna, jäkla latmaskar. Sedan finns vi andra som tar vårat, väggen och helt eller delvis in på grannens port.
🧡 När jag ger mig ut i naturen då behöver jag inte ha kollen på samma sätt, jo kanske om jag ska iväg på lite mer på sidan om. Jag kan fara själv, gör mig inget, kan göra det lite mer impulsivt då. Men ska jag någonstans som ligger lite avigt till och även i osäker natur, ja då har jag gärna sällskap.
19 Februari 2024  | Ömse


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Lilla Trollet                                             Skaffa en gratis hemsida