Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Sommarrapport

Mattes ledighet börjar lida mot sitt slut...tyvärr. Hade lätt kunnat fortsätta vara ledig ett bra tag till! Vi har haft det så bra, vovvarna och jag. Precis som förra sommaren drog mamma och pappa iväg med båten när deras semester började. Å precis som förra året innebar det hus och bil till mig! Gutt. Hade planerat att sitta i trädgården och läsa bok medan hundarna lekte eller kanske låg och sov i skuggan. Hmm...men sitta och läsa i gråmulet väder blandat med regnskurar är väl så där kul. Läsning fick istället ske hemma i soffan med en filt- men jag vet åtminstone en hund som uppskattar det lika mycket :)

Ja, solgassande blev det kanske inte så mycket av, men här kommer några höjdpunkter:

Malin och Chrille hade finbesök av Josefin med flock på Skansen och passade på att bjuda in till lite grillning. Johan, Oskar och Java kom också förbi och Eisa och Ona var också inkvarterade medan deras tvåbentingar var i utlandet. Alltsom allt 6 tvåbenta och 10 vovvar på grillfest! Mycket hundbus, lite valluppvisning av fårhundarna, kubbspel (inte för att det var min förtjänst men det är alltid trevligt att vara på det vinnande laget!), TP och mycket god mat! Härlig kväll!!

Totti höll  på att missa denna trevliga tillställning. Någon bestämde sig nämligen för att han skulle springa runt, runt i trädgården och inte alls komma när jag ropade. Det hjälpte inte ens med "men snälla Totti du ska ju få leka med Tilly!". Ibland slår det liksom slint i huvudet på han :-)

Lite agility hann vi med också medan Josefin var här. Både Josefin och Malin hade varit på kurs för Lisa Frick och var fulla med inspiration :-) Så det byggdes banor och tränades på blindbyten! Roligt var det och så fick jag lite nya grejor att träna på. Idag har Malin och jag tränat på ännu av banorna från den kursen. Mycket ut och runda hinder, vilket hundarna köpte rätt bra trots att vi knappt tränat det alls. En väldold tunnelingång fick vi också träna på!

Lite scout-aktiviteter har vi också hunnit med. Nio glada schweiziska scouter mellanlandade i Nybro i några dagar innan de fortsatte ner på Jamboreen i Skåne. Både jag och hundarna flyttade tillfälligt in i scoutstugan. Underbara ungdomar som vi underhöll med paddling i Orranäsasjön, glasbrukbesök, shopping i Kalmar och bad i havet. Hundarna hängde med på allt utom glablåsning...jag tror inte de hade uppskattat det speciellt mycket! Men resten gillade de! Dessutom fick de mycket uppmärksamhet från våra gäster och sånt gillar ju hoppetossorna :-) Alltid någon som ville ut och promenera och många köttbullar som hoppade deras väg! Totti passade också på att leka lite med systerdottern som också var med på alla upptågen. De är verkligen söta ihop de där två!!

Något som det varit dåligt med den sista tiden är tävlingar!! Under hela semestern, inte en enda! MEN till helgen då får vi äntligen tävla igen. Oj vad roligt det ska bli!! å sen är det aktiviteter i stort sett varje helg till slutet av sept. Mest agilitytävlingar men också en del utsällningar för Taurus del och så ska vi hinna med en kennelträff också!! Det ser vi fram emot :-)

 

1 Augusti 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida