Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2022)
>>


Nostalgi

När Taurus och jag var nya på agilitybanan så hade Lessebo en återkommande inofficiell tävling på hösten. En jättetrevlig liten tävling som vi åkte på flera år i rad. Där fanns det möjlighet att vara med i nybörjarklass, utan slalom och utan kontaktfält. Superbra träning!! Efter några års uppehåll så arrangerade Lessebo åter inoff tävling. Vi platsade inte i nybörjarklassen denna gången men jag anmälde oss till öppen hopp och öppen agility.

Citat från fb i morse:

"Drar till Lessebo för lite agility-nostalgi...men tror att vi idag kan skippa att placera ut "fösa-tillbaka-Taurus-på-banan-vakter"! ....men å andra sidan vet man aldrig med den där pinschern :-)"

Jag hade helt rätt när det gäller den sista delen, man vet aldrig med den där pinschern!! Vi behövde i och för sig inte några vakter för att fösa tillbaka hunden på banan men kanske hade vi behövt någon som satte lite fart på honom...AAARRGGHH! Först skulle han inte springa alls....sen skulle han springa med näsan i backen och när han tillslut tog upp den och ökade takten lite då stängde han av öron och ögon istället och sprang lite som det behagade honom. Matte blir irreterad och Taurus återgår till att nosa i backen! Första loppet fullföljde vi, efter halva det andra tröttnade matte och bar av hunden! Blääää!

Japp, så kan det gå. Nostalgi kan man väl kalla det :-) Hur många knäpp-lopp har vi inte sprungit jag och den där hunden? Två till idag...men det har ju också gått väldans bra på sista tiden och man får inte bli för kaxig! Den där pinschern är bra på att hålla sin matte kvar på jorden :-)

2 Oktober 2011  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida