Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2022)
>>


byta sport?

Av någon okänd anledning har SM i barmarksdrag hamnat i Svartbäcksmåla. Och eftersom det blev några timmar över mellan agilityträningen och kroppkake-middag hos mormor så tog jag med mig vovvarna ner och kollade.

Till en början tyckte jag att det hela var så där roligt...Det var i och för sig en väldig massa hundar och människor på plats men det var väldans dåligt drag :-) hiihi... Den delen av tävlingsbanan som man kunde se från start/målområdet var helt tom på hundar! Det visade sig dock att jag kommit lagom till klassen där hundarna släpade runt på en springande matte/husse. Å det säger sig ju själv att det tar lite tid att ta sig runt spåret om matte/husse springer själv. Men efter dem var det dags för lite mer fart! sex stycken otroligt laddade hundar med en trehjuling efter ställde sig på startlinjen. Matte på trehjulingen höll stenhårt på handbromsen och fyra man höll hundarna för att de inte skulle sticka innan startsignal! Vilken arbetslust, helt galna! Skulle jag nån gång tröttna på agility, då skaffar jag mig ett gäng draghundar :-) Såg hur kul ut som helst!!

En herre frågade förresten på bred norrländska om T & T var draghundar? Njae...kanske inte riktigt..."men den där (Taurus) ser ju rätt snabb ut" Hihii...Taurus som ser ut som om jorden gått under när jag kopplar honom bakom pulkan...inte riktigt nått draghundsämne...

Vi fortsätter nog med agility ett tag till skulle jag tro :-) Idag har vi fortsatt med operation tunnelmotivation, blev kanske inte så effektiv träning idag dock. Taurus springer in i tunneln, matte kastar bollen, Taurus rusar och fångar bollen, springer ett litet ärovarv, spottar ut bollen, springer och kissar lite på en stolpe och fortsätter sedan att nosa runt lite innan han kommer tillbaka till matte. Puh! Matte fångar in hund och boll och så kör vi samma procedur igen....å igen...å....nä, sen tröttna matte! Inget mer roligt för Taurus.

Totti är rätt bra på ärovarv han också :-) men idag hade han nog spanat in vad som hände med storebror när han försökte....Slalom och sitta kvar blev det för hans del. Slalom med bågar, å idag drog han själv (utan att matte sprang bredvid och höll handen) in i slalomet. Skoj! Höll på att bli en superbelöning på ett av försöken. Skrämde upp en liten sgilityintresserad kanin som tydligen suttit och tryck i det höga gräset bredvid planen. Totti var som tur var fullt upptagen med sin boll så han missade kaninen! Tur, annars hade jag nog jagat efter honom fortfarande :-)

22 Oktober 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida