Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2022)
>>


födelsedagar och lite gnäll...

Födelsedagsfirande

I vår flock sprider vi inte ut födelsedagarna så där väldans mycket. Både matte och Totti fyller samma vecka. Tänka sig att lille Totti redan är två år!

GRATTIS TOTTI!!

Födelsedagen firades med leverpastejsletande, det uppskattades av både födelsedagsbarnet och storebror! Storebror som samma dag ögonlystes utan anmärkning! Gutt! Mycket att fira den dan :-)

Lördagsträningar

Tvååringen har ju ett helt gäng med jämnåriga kompisar som vi träffar då och då och tränar lite ihop med. Och nu när det är kolmörkt på kvällarna så har vi upptagit våra lördags träffar...det är liksom lite skojigare att träna när det är ljust. Rallylydnad och agility är det som brukar stå på programmet. Lite bus med polarna brukar också hinnas med. Kanske den mest uppskattade delen :-) Man blir så glad när man ser dem springa runt ett helt gäng med goingar! De ser så lyckliga ut. Taurus brukar vara med på ett hörn han också. Ibland springer han mest runt och nosar men ibland rejsar han med de andra :-)

På egna äventyr

Man ska få vara med om mycket med de där hundarna, här kommer Taurus senaste bedrift! Han ska nämligen få bli pappa igen. Vi var hemma hos Joanna och jättegoa Zita förra helgen för parning. Gick fint och vi besätmde att träffas på tisdag igen. Så..när jag slutar jobbet på tis skickar jag ett meddelande och frågar vilken tid som passar att vi dyker upp. "Hihi, ni behöver inte komma hit. Han har ju redan varit här :-)" blev svaret....Ehh...vadå redan varit där? tänkte jag. Men min snälla mamma som tar hand om vovvarna när jag jobbar kanske hade varit där och lämnat honom ? .. men näe...så var det inte. Herr Taurus hade helt enkelt betämt sig för att ta en liten promenad från mamma och pappas trädgård i Hanemåla till Zita i Madesjö. Hur långt kan det vara? fem kilometer? något sådant iallafall....Vad han ställer till med den där Taurus!

Så när mamma ska ropa in hundarna från trädgården så kommer det bara en Totti....den andre är helt försvunnen! Ja, inte är han världens lydigaste min hund men han har faktiskt aldrig försvunnit! Jag har hämtat honom i grannens trädgård lite då och då och han har två gånger i sitt liv sprungit efter hare i skogen och varit utom synhåll en stund men annars befinner han sig så man kan se honom (fast inte alltid nå honom...).  Men skulle han försvinna igen, då vet vi vart vi ska leta! Puh! Tänk hur många bilar han har mött på vägen! Själv var jag lyckligt ovetande på jobbet, skönt!

...lite nyfiken är jag iallafall på vilken väg han tog...längs ån eller rakt genom stan...?

26 November 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida