Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Horoskop vecka 29

Stockholm i mitt Rörstrandsgatan


En njutningsvecka på alla nivåer som blir ännu bättre om du spenderar den med dina närmaste. Veckan tar dock en överraskande vändning när något viktigt blir inställt eller uppskjutet. 

Du inleder veckan med en känsla av brådska. Det känns som att du står på gränsen till att förlora något, men du vet inte riktigt vad. Onsdagen handlar om att komma framåt, antingen i ett projekt eller kanske en resa eller utflykt. Torsdagen blir en rolig och social dag medan fredagen fokuserar på pengar. Under lördagen gör du gärna saker på egen hand. På söndagen är det fullmåne i Stenbocken och det får dig att fatta beslut i frågor som rör karriär och pengar. Det blir den knuff som du behöver.

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.

 • Må bra: Mot helgen börjar du känna dig redo att göra en sommarvändning och starta med något nytt. Allra mest ger ett hemmaprojekt med dina närmaste eller en gemensam ny hobby.
 • Inför helgen: Du trivs bättre som gäst än som värd, håll dina egna planer små.
 • Kärlek och relationer: Dina känslor är det inget fel på och troligen är de snabbt besvarade. Högsommaren lockar till mycket men riktigt heta passioner finns inte med på listan.


Mars är fortfarande i Oxen och det ger dig kraft att ta tag i och avsluta saker. Det gör att du bör slutspurta med sommarprojekt eller göra de där utmanande semesteraktiviteterna.

Du inleder veckan med många heta känslor. Om du arbetar så gör dina kollegor rätt i att hålla sig undan, särskilt på måndagen. Tisdagen handlar om passion medan onsdagen blir en lättsam dag där du fokuserar på saker som du tycker är roliga. Torsdagen handlar om att lägga kraft och energi på aktiviteter som du gillar att göra. Fredagen blir en intensiv men rolig dag som börjar tidigt och slutar sent. Lördagen handlar om återhämtning med söndagen kan bjuda på ett unikt erbjudande.

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.

 • Må bra: Se till dina behov främst. Du har haft en givande och troligen rätt hektisk sommar så känn efter vad du behöver och avsätt tid att rå om dig själv så blir hela sommaren fin.
 • Inför helgen: Hellre logdans än finkultur, fullmånehelgen är gjord för folkliga nöjen.
 • Kärlek och relationer: Spänningen som finns i luften gör kärlekschanserna små om du inte adresserar den. Ett gräl eller raka sanningar lägger grunden för heta ursäkter.


Lyckligtvis trivs du bra när det är mycket som rör sig och det finns många alternativ för det blir en rätt kaotisk vecka. Främst behöver du och dina nära prioritera vad som är viktigast just nu.

Måndagen blir en dag då du överväger att inte kliva upp ur sängen, du är in i själen trött den här dagen. Tisdagen och onsdagen blir lugna men ändå aktiva dagar. Är du ledig så har du en mängd olika saker inplanerade. På jobbet kan du få ta över en kollegas jobb när hen är på semester. Torsdagen handlar om att vara spontan medan fredagen riktar in sig på mer praktiska uppgifter och ett långsiktigt planerande. Helgen blir bra dagar, särskilt om den innehåller någon form av tävlingsmoment.

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

 • Må bra: Tålamod är inte din starkaste sida men en dygd den här veckan. Du vill genomföra ett hälsoarbete men sätter du i gång nu kommer du att bli avbruten. Vänta helst nån vecka.
 • Inför helgen: Bra aktivitets helg som slutar i en perfekt kväll för vuxna samtal om framtiden.
 • Kärlek och relationer: Dina känslor vaknar fort och ditt sätt fångar mångas uppmärksamhet. Kul för alla men användbart främst för dig som är singel.


På flera sätt blir det här en av sommarens höjdpunkter. Som helhet kommer bättre veckor men det du gör nu sticker ut och fastnar i minnet. Du gör intryck på alla större tillställningar.

Du inleder veckan med mycket Vatten i ditt tecken och det kan göra dig känslomässigt labil. Fatta inga beslut rörande relationer eller förhållanden de här dagarna. Under onsdagen byts vattnet mot eld och du känner att du vill prova på nya saker. Under torsdagen är du ovanligt äventyrlig och du tenderar att ta en del risker den här dagen. Fredagen handlar om att låta förnuftet styra medan lördagen fokuserar på familjen och nöjen. Under söndagen kan fullmånen driva på ett beslut.

Det kan kännas som om någon står i vägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.

 • Må bra: Det är lätt att känna sig ung och bekymmersfri just nu och det förtjänar du att göra. Ta för dig av livet utan baktankar eller att känna ångest. Glada minnen är viktiga för välmåendet.
 • Inför helgen: Det väntar en fullmånehelg, gör den gärna storslagen.
 • Kärlek och relationer: Ju mer tid du spenderar tillsammans med din utvalda desto hetare blir det. I grunden är det en normal sommarvecka men det finns underliggande åtrå.


Oväntade möten ger nya öppningar och du lovar något i steget som du är tveksam till i efterskott. Din lust till sommaräventyr är stor, du drar gärna med andra men vill ha sista ordet.

Det blir en personlig inledning på veckan där du har lätt för att knyta an till nya människor. Tisdagen handlar om ett löfte, medan onsdagen blir en utmaning på många sätt. Torsdagen bjuder på bra energi och hjälper dig att driva igenom projekt, både privat och på jobbet. Fredagen är dagen då du inte säger nej till någonting. Du är spontan och nyfiken vilket får dig att testa det mesta. Lördagen blir en lugn dag då du funderar en del över ett dilemma som du har. Söndagen handlar om pengar.

Du får chansen att ta ansvar under veckan. Det blir en nyttig erfarenhet om du tackar ja. Tänk bara på att det finns risk för att du alltid får ta hand om den här uppgiften i framtiden. Till helgen kommer det att löna sig om du visar dig från din allra mest sociala sida. Det ser ut som om du kan komma att knyta viktiga kontakter, kanske inom arbetet men också på det romantiska planet om du är upplagd för det.

 • Må bra: Inga större skillnader från förra veckan. Det viktigaste för ditt välmående är att du inte blir stillasittande. Ju fler människor och sysslor du ägnar dig åt desto bättre. 
 • Inför helgen: Ge ansvaret för helgen till någon annan så blir det roligare för dig.
 • Kärlek och relationer: Du är en virvelvind och ditt höga tempo är det enda hindret för en kärleksfull vecka. Ger du din dejt eller partner tid växer känslorna snabbt.


Om du jobbar får du en riktigt kul vecka full av glädje och framgångar. Annars är nära och kära den stora behållningen för du trivs bäst när du kan del med dig av upplevelserna.

Det blir en känslomässigt rätt så turbulent måndag där du fattar en del dåliga beslut. Tisdagen handlar om att göra om och göra rätt. På onsdag kommer det in mer dynamik i ditt horoskop. En bra dag att påbörja en semester eller en resa. Torsdagen handlar om att vara impulsiv och ta dagen som den kommer. Fredagen bjuder på intressanta möten och vackra miljöer medan lördagen fokuserar på avkoppling och att njuta av livet. Under söndagen kan fullmånen få dig att tvärvända i en viss fråga.

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppenvecka.

 • Må bra: Varierade dagar med mycket utomhustid är bästa hälsotipset just nu. Utöver det är vettiga måltidsvanor viktigt och särskilt att du har med dig vätska till dig och att bjuda på.
 • Inför helgen: Du har chansen till en speciell helg. Välj något minnesvärt att göra.
 • Kärlek och relationer: Inte din hetaste sommarvecka men inte den sämsta heller. Det bubblar lite inledningsvis, speciellt för singlar, men det är helgen som sticker ut.


Det är inte helt enkelt när du behöver bolla flera människors önskemål och behov men i stort går det bra. En konflikt gör dig besviken och tills den är avgjord står det mesta stilla.

Du följer ditt hjärta under måndagen och tisdagen. Det finns mycket passion och glädje i ditt tecken de här dagarna. Onsdagen handlar om att vara social och träffa roliga människor. Torsdagen blir en aktiv dag som passar bra till sport och andra fysiska utmaningar. Under fredagen säger du tvärt nej till ett erbjudande. Lördagen handlar om att välja sin egen väg och stå för sina val medan fullmånen på söndagen uppmuntrar dig att fortsätta framåt på den väg som du valt att gå.

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

 • Må bra: Det är läge att ta nya tag. Ägna lite tid under veckan åt långsiktiga funderingar på hur du vill att framtiden ska se ut och gör en plan. Från nästa vecka har du nya krafter.
 • Inför helgen: En social helg betyder att du lätt tar för stort ansvar, slappna av!
 • Kärlek och relationer: Som singel krävs det två eller tre dejter innan allt känns rätt men alla andra får en fin vecka som avrundas med en riktigt lovande söndagsnatt.


Ett behövligt avbrott, om ens så bara för en dag, från gemensamma aktiviteter gör dig gott och minskar grälriskerna. Det är dags för en förändring och kanske en ny sommarplan. 

Det finns väldigt mycket Skorpion i ditt tecken under måndagen och tisdagen vilket gör dig känslomässigt mottaglig för både en flirt och mer fysisk uppvaktning. Onsdagen handlar om att kunna gå från att vara mest med en partner eller vän till att bli social i en större grupp. Torsdagen handlar om att testa på saker, oavsett om det är på jobbet eller privat. Under fredagen går du in i en privat bubbla medan lördagen handlar om en hobby som du har. Söndagen bjuder på en familjekonflikt.

Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.

 • Må bra: Ta inte på dig nya ansvar. Det är tvärt om läge att delegera uppgifter eller helt enkelt avsluta dem. Med mer utrymme i kalendern kommer du åt att satsa på nya saker i stället.
 • Inför helgen: Fartfyllda dagar leder fram till en avslappnad och trevlig söndag.
 • Kärlek och relationer: Det krävs inte mycket för att få i gång dig men det är ett mynt med två sidor. Troligen leder det till frustration men hittar ni rätt slå det gnistor.


Som sig bör är känslorna för den här veckan lika som för förra. Du seglar på i god anda och har inga problem med att hålla undan den sommarstress som verkar drabba andra. 

Du gör det krångligare än det behöver vara under måndagen. Det blir en dag då du inte väljer den lätta vägen. Tisdagen handlar om att vara trogen sin vision medan onsdagen bjuder på lättsam underhållning, ett spännande möte och ett beslut. Torsdagen blir en dag då du är spontan och gör det som faller dig in medan fredagen blir tvärtom, då följer du troget ett i förväg uppgjort schema. Lördagen handlar om familjemys medan söndagen bjuder på ett val och en inre konflikt.

Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

 • Må bra: Under själva veckan finns det inte mycket utrymme att jobba på dig själv men gott om tid för vänskap och förtroliga samtal. Ett hälsosamt intag av mat och dryck ger mervärden.
 • Inför helgen: Ni avrundar ett kapitel och väljer väg för nästa sommardel.
 • Kärlek och relationer: Det är lätt att dela leenden, kyssar och kel under veckan och singlar hittar nya känslor. Torsdagen är perfekt för dig som vill göra något som fastnar i hjärtat.


En av sommarens bästa veckor väntar och det verkliga lyftet kommer mot helgen då ett ansvar lyfts från dina axlar. Du kan lägga sista handen på något du velat få klart länge.

Du inleder veckan ganska behagligt. Även om du har saker som du ska göra, så finns det en hel del tid till att vara spontan. Tisdagen kan bli ganska stressig, men samtidigt har du väldigt trevligt med en ny bekantskap. Onsdagen handlar om att göra något med en släkting medan torsdagen bjuder på en logistisk utmaning. Här gäller det att kunna vara flexibel. På fredagen har du roliga aktiviteter på kvällen som innefattar god mat och trevligt sällskap. Helgen handlar om något du vill göra i framtiden.

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

 • Må bra: Det är inte läge att ändra något under veckan, sommaren i sig är tillräcklig för att du ska må bra. Lite egentid under helgen ger dig andrum och får dig att se framåt.
 • Inför helgen: Fredag till måndag är fullmånedagar vars nätter lockar till fest.
 • Kärlek och relationer: Kärleken är inte veckans mest skinande stjärna. Det är mer tid för familj och gemenskap som lockar än het romans och glädjen finns i det ni gör tillsammans.


Just nu handlar det mer om att tillfredsställa andras sommardrömmar eller att gör sånt som hör sommaren till snarare än dina behov. Det gör en bra vecka lite mindre njutbar.

Du inleder veckan med att landa i ett praktiskt problem. Det här är en utmaning som kräver en hel del av din fantasi. Tisdagen blir ganska monoton medan onsdagen bjuder på miljöombyte och trevligt sällskap. Torsdagen handlar om att lära sig kommunicera med en individ som har ett annorlunda sätt att uttrycka sig på. Fredagen blir riktigt glamorös och social medan lördagen till stor del blir lugn och skön. Under söndagen kan fullmånen få dig att fatta flera ekonomiska beslut.

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.

 • Må bra: Du behöver känna att det finns utrymme för dig och om du inte hinner med det just nu lönar det sig att göra planer för framtiden som till exempel en helgtripp med en vän.  
 • Inför helgen: Ett förslag gör helgen kul men det finns en prislapp du inte gillar.
 • Kärlek och relationer: När veckan består av måsten och att många av dem sker på din bekostnad är det andra känslor än ömhet som ligger nära hjärtat. Din partner bör vara försiktig.


Du får en omväxlande och fin sommarvecka och det är många som hoppas på ditt sällskap. Ett erbjudande om att dela en dag med vänner lockar. Din uppmärksamhet hjälper andra.

Det finns en tvekan hos dig i början av veckan som har med kärlek eller relationer att göra. Tisdagen handlar om att lita på din magkänsla medan onsdagen blir en rolig och aktiv dag som med fördel tillbringas utomhus. På torsdagen tillåter du dig att vara spontan och lite busig. Det blir en dag då du gör det som faller dig in. Under fredagen är du bestämd, särskilt när det kommer till saker du inte vill göra. Lördagen handlar om lyx och flärd medan söndagen till stor del kretsar kring ett köp eller en försäljning.

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.

 • Må bra: Sommaren går in i ett nytt skede mot slutet av veckan så förbered dig på att nya saker hamnar i fokus. Det är dock för tidigt att ändra på saker nu, njut av dagarna och ha tålamod.
 • Inför helgen: Det blir en het helg på mer än ett sätt, planera gärna därefter.
 • Kärlek och relationer: En ganska vanlig vecka väntar med rätt få kärlekschanser. Till helgen blir det andra toner där både fredag och lördag bjuder på stor lustpotential.
14 Juli 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Månadens horoskop - juli 2024Juli inleds med ett lugn du inte känt på länge. Oavsett om du arbetar eller har semester lever du mycket i nuet. Det är en harmonisk period då du lägger fokus på hälsa och välmående. Den 6:e infaller en nymåne som ger dig djupare förståelse för dina känslor. Mitten av juli handlar om familjen och personer du står nära. Slutet på perioden bjuder på äventyr.

Satsa på ett lugnare tempo och omfamna nuet. Lita på den naturliga utvecklingen av händelser. Du befinner dig i en positiv utvecklingsfas för att lära nya vanor och kultivera en djupare medvetenhet. Nyckeln till framgång nu är att utveckla ditt tålamod och inte reagera reflexmässigt på svåra eller obehagliga känslor och tankar.

Mitt råd: Stanna upp och var närvarande i nuet.

Kärlek
Väduren väntar på en månad full av passion och dynamik. Venus, kärlekens planet, kommer att ge inspiration och en längtan efter äventyr. Singlar kommer att få möjlighet att träffa någon speciell på oväntade platser, kanske på resande fot eller på en sommarfest. Deras naturliga energi och entusiasm kommer att locka många beundrare.

De som är bundna kommer att känna ett behov av att fräscha upp sin relation, kanske med en romantisk tillflyktsort för två eller genom att planera nya gemensamma aktiviteter som kommer att ge friskhet och spänning till deras förhållande.


Juli inleds med starka energier i Oxens tecken vilket gör dig glad och harmonisk. Det blir en kreativ tid som förstärks av nymånen den 6:e. I mitten av juli verkar du resa, kortare inom landet eller en längre semester utomlands. Det blir en rolig period, du lär känna många nya människor. Juli avslutas med en intensiv tid på arbetet och privat.

Du kan få ett uppsving av viljekraft och arbetsiver med ökade nivåer av medvetenhet och fokus. Kanalisera din energi på något konstruktivt och hållbart. Investera mer tid i ditt välbefinnande och ta träningen till nästa nivå. Varva ett intensivt schema med perioder för vila och återhämtning.

Mitt råd: Håll nere stressen med djupavslappning och långa sköna promenader i naturen.

Kärlek
Oxar kommer att utstråla charm och attraktivitet i juli. Deras naturliga charm kommer att locka mycket uppmärksamhet. Singlar kommer att ha möjlighet till djupa möten som kan förvandlas till något mer seriöst. Deras behov av stabilitet och säkerhet kommer att leda till att de söker verkliga och solida relationer.

De i relationer kommer att njuta av fridfulla och stabila stunder med sin partner, vilket stärker ömsesidigt förtroende och förståelse. Det här är en bra tid för gemensamma projekt eller hobbyer.


I början av juli finns en osäkerhet hos dig som förstärks till nymånen den 6:e. Efter den faller många pusselbitar på plats, du börjar acceptera att saker inte behöver vara perfekta för att du ska må bra. Du släpper kontrollen under mitten av perioden. Det blir roliga och lite utmanande veckor. I slutet av juli får ekonomin ett uppsving och du kan unna dig mer.

Använd din nyfikenhet och ditt välutvecklade sinne till att forma din vardag och livsstil på ett sätt som känns meningsfyllt och tillfredsställande. Du har ett starkt behov av att bli hörd men en tendens att slösa på din energi genom att ständigt prata. Satsa på att kommunicera mer effektivt genom att tala mindre men säga mer.

Mitt råd: Landa i kroppen, andas och känn lugnet.

Kärlek
Tvillingarna kommer att uppleva en period av självupptäckt och reflektion i juli. Du kanske känner ett behov av att ta ett steg tillbaka och tänka på dina känslor. Det här är ett bra tillfälle att reda ut tidigare kärleksaffärer och förbereda sig för ett nytt kapitel. Singlar kanske är lite mer ovilliga att träffa nya människor, men de möten som händer kommer att ha en djupare betydelse.

Bundna tvillingar måste arbeta med kommunikationen med sin partner, eftersom ärlighet kommer att vara nyckeln till att lösa eventuella missförstånd. Ett öppet samtal om förväntningar och önskemål hjälper till att stärka relationen.


Om juni handlade om kaxighet och ett driv framåt så blir juli motsatsen. Den 6:e är det nymåne i ditt tecken och det blir inledningen på en tid då du börjar prioritera familjen framför arbetet. Även om du inte har semester så ser du till att förgylla vardagen med aktiviteter. Slutet av juli handlar om en dröm du haft en längre tid. Du börjar äntligen kunna göra verklighet av dina idéer. Det blir en underbar tid för både dig och dina närstående.

Kärlekens och skönhetens planet Venus lyser upp ditt tecken och skapar en tid av känslomässig blomstring. Fokusera på ditt välbefinnande och stärk dina relationer genom att tillbringa kvalitetstid med nära och kära. Gå djupare i dig själv och ge utrymme för dina känslor. Omge dig med positiv energi.

Mitt råd: Omfamna kärleken i alla dess former och skapa en vacker och harmonisk tillvaro.

Kärlek
Juli är den månad då Kräftan firar sin födelsedag, och stjärnorna kommer också att gynna dem i kärlek. Singlar kommer att utstråla en speciell magnetisk attraktion som kommer att locka beundrare. Romantiska middagar med levande ljus och långa samtal kommer att pryda deras sommarnätter.

De som är bundna kommer att få möjlighet att fördjupa sin relation och skapa oförglömliga minnen med sin partner. Det här kan vara rätt tillfälle att prata om framtiden tillsammans eller till och med planera viktiga steg, som att bo tillsammans eller planera en familj.


Efter en magisk juni inleds juli med en känsla av att du saknar något. Efter nymånen ändras förutsättningarna och känslan byts ut mot glädje. Du går in i en period då familjen är i fokus, ni stärker era band genom gemensamma aktiviteter. Det är en period då du behöver tid både för dig själv och dina nära. Efter fullmånen den 21:a går du in i en mer utåtriktad och social tid.

Solen lyser starkt och uppmanar dig att vända blicken inåt. Den här tiden passar perfekt för att investera i ditt själsliga välmående. Prioritera återhämtning och reflektion. Väck ny energi genom meditation och yoga, eller hitta din egen inre väg. Satsa på att minska stressen, stärka immunförsvaret och förbättra din sömn.

Mitt råd: Tänd din inre glöd med medveten närvaro och meditation.

Kärlek
Lejonet kommer att lysa ännu starkare än vanligt i juli. Ditt självförtroende och karisma kommer att vara på topp, vilket kommer att locka många beundrare. Singlar kommer att njuta av många möjligheter till flirtande och romantiska äventyr. Deras energi kommer att locka människor som kommer att vilja vara en del av deras värld.

De i ett förhållande, å andra sidan, kommer att vilja sticka ut och skämma bort sin partner med speciella gester och överraskningar. Det här är ett bra tillfälle att planera speciella resor eller romantiska semesterresor som kommer att återuppta gnistor i ditt förhållande.


Juli handlar om att låta drömmarna få liv. Du vågar mer och du är mindre rädd för att öppna dig. Jungfrun kan vara lite reserverad, särskilt när det gäller nya människor, men med nymånen i Kräftans tecken blir du emotionellt mottaglig på ett nytt sätt. Mitten av juli kretsar kring din entusiasm för allt som har med naturen att göra. Du är utomhus en hel del och upptäcker nya smultronställen.

Din inställning till välbefinnande kan ta en mer känslomässig och intuitiv ton. Reflektera över dina känslor och behov, och hitta nya hälsosamma sätt att uttrycka dem på. Fokusera på en nyttig kost med fibrer och fermenterade livsmedel för din maghälsa. Var uppmärksam på sömnkvalitet och stressnivåer.

Mitt råd: Tillbringa tid med aktiviteter som ger lugn och glädje.

Kärlek
Jungfrun kommer att känna ett starkt behov av stabilitet och trygghet i kärleken i juli. Ensamstående oskulder kommer att söka djupare och meningsfulla relationer baserade på lojalitet och engagemang. Deras analytiska karaktär kommer att leda till att de väljer en partner noggrant, men de som de väljer kommer sannolikt att vara pålitliga.

För de som är gifta blir juli ett tillfälle att tillsammans med sin partner bygga en solid grund för framtiden. Var noga med att inte bli för kritisk mot dig själv eller andra, eftersom det kan hindra din lycka. Slappna av och njut av stunderna med din älskade


Det blir en lugn inledning på juli. Efter en rolig start på sommaren är du i behov av att varva ned ordentligt. Har du tillgång till ett sommarställe tillbringar du mycket tid där. Ju primitivare desto bättre, utan bruset omkring dig kan du verkligen landa i dig själv. Mycket den här perioden handlar om att hitta tillbaka till det enkla. Fullmånen hjälper dig att fokusera på det som är viktigt i livet.

Kosmos bjuder in dig till en djupgående resa av personlig tillväxt. Södra månnoden, placerad i ditt tecken, representerar karmiska lärdomar och områden i livet som kräver din uppmärksamhet. Du behöver finna balans och samklang mellan dina fysiska, mentala och känslomässiga behov.

Mitt råd: Undvik tendensen att sätta andras behov före dina egna, och prioritera ditt eget välmående.

Kärlek
Vågar kommer att utstråla elegans och charm i juli, vilket kommer att locka många beundrare. Du som är singel kommer att ha många möjligheter för romantiska dejter och nya kontakter. Deras naturliga diplomati och vänlighet kommer att locka människor som vill tillbringa tid i deras företag.

Bundna vågar kommer att njuta av harmoniska och romantiska stunder med sin partner. Det kommer att vara viktigt att upprätthålla en balans mellan att ge och ta emot kärlek, eftersom detta kommer att vara nyckeln till ett lyckligt förhållande. Var uppmärksam på din partners behov och glöm inte att uttrycka dina egna önskemål.


Du verkar inleda månaden med en resa. Du blir inspirerad på ett djupare plan och när du kommer hem igen börjar en förändring inom dig ta form. Den här transformationen pågår fram till fullmånen då du får något av en uppenbarelse. Kring den här tiden kan du tvärvända i många saker, både när det gäller ditt privatliv och ditt arbete. Fullmånen utmanar det trygga och får dig att vilja vara annorlunda.

Även om njutning och lyx kan kännas lockande, så kan det bli för mycket av det goda som resulterar i dåliga vanor och viktökning. Saturnus inflytande kan dock ge dig den disciplin och självkontroll som behövs för att övervinna lättja och andra hinder som står i vägen för att nå dina mål. Utveckla en mer fokuserad och målmedveten inställning.

Mitt råd: Sätt mål som är värda att kämpa för.

Kärlek
Juli kommer att vara en tid av intensiva känslor och djupa kopplingar för skorpioner. Singlar kommer att locka själsfränder som de kommer att uppleva kraftfulla och passionerade ögonblick med. Deras magnetiska attraktion kommer att vara oemotståndlig och locka människor som vill ha djupa känslomässiga upplevelser.

Bundna skorpionen kommer att vilja fördjupa sin relation och utforska nya dimensioner av intimitet med sin partner. Var öppen för förändring och redo för känslomässiga omvälvningar. Ärlighet och förtroende kommer att vara nyckeln till att upprätthålla en stark relation.


Mycket den här våren har handlat om kärlek och relationer. Juli fokuserar mer på dig och dina behov än på yttre kontakter. Även om månaden bitvis är social och händelserik går du alltid tillbaka till dig själv och dina behov. Du behöver få hitta vad det är du vill med ditt liv, här och nu men också i framtiden. Slutet på perioden handlar mycket om pengar. Du vill göra en större investering.

Sommaren passar bra till att förena din äventyrliga anda med dina hälsoambitioner. Välj utmaningar som får dig att må bra. Utforska nya områden. Gör en hälsoresa. Planera och förbered dina äventyr så du står på stabil grund. Bryt gamla ohälsosamma vanor och skapa nya rutiner som gynnar ditt välmående. Ät mera grönt, drick rent vatten och sov regelbundet.

Mitt råd: Väck din nyfikenhet.

Kärlek
Skytten kommer att känna en stark önskan om frihet och äventyr i juli. Singlar kommer att njuta av massor av sommaräventyr och möjligheter att flirta. Deras naturliga nyfikenhet och lust att utforska kommer att leda dem till nya och spännande möten.

Bundna Skyttar, å andra sidan, måste hitta en balans mellan sitt behov av självständighet och engagemang för sin partner. Kommunikation kommer att vara nyckeln till att upprätthålla harmoni i relationen. Det kommer att vara viktigt att ta sig tid att prata om dina förväntningar och behov och att respektera din partners önskemål.


Du tar dig an juli med en övertygelse i allt du gör. Oavsett om det här är en arbetsperiod eller semester ser du till att berika ditt liv så mycket som möjligt. Under juli gör du upp planer för hösten, och dina idéer kan stundvis vara rätt så vilda. Du har stått och stampat alldeles för länge, nu tänker du ändra på den saken. I slutet av perioden är det fullmåne i ditt tecken – det ger den energi du behöver.

Nu är en speciellt bra tid för dig att investera i ditt välmående. Du har en tendens att prioritera ditt arbete och inte ge tillräckligt med tid för återhämtning, vilket lätt leder till fysiska besvär och kronisk stress. Hitta en träningsform som du tycker om och som passar din livsstil. Ge mer uttryck för din kreativitet och lekfullhet.

Mitt råd: Lär dig lyssna på din inre röst.

Kärlek
Stenbocken kommer att fokusera på att bygga en solid grund i kärleken i juli. Singlar kommer att leta efter seriösa och långvariga relationer baserade på ömsesidigt förtroende och respekt. Deras praktiska natur kommer att leda till att de väljer en partner noggrant, men de de väljer kommer sannolikt att vara pålitliga.

Bundna stenbockar kommer att vilja fördjupa sin relation och planera en gemensam framtid med sin partner. Det kommer att vara viktigt att avsätta tid för din älskade och visa dem din hängivenhet. Romantiska gester och gemensamma aktiviteter hjälper till att stärka ditt band.


Fram till nymånen den 6:e har du det lugnt på jobbet och hemma. Mitten av perioden blir mer händelserik, du gör en större investering som kommer ta tid och engagemang i anspråk. Det blir en period då din familj får kompromissa för din skull. Slutet av juli bjuder på en annorlunda men väldigt givande resa.

Sommaren passar för vila och reflektion. Ge dig själv mer tid för att återhämta krafterna och ladda batterierna. Skapa en bra morgonrutin med rörelse och meditation. Ta regelbundna pauser under dagen och tid för att slappna av och bara vara. Sätt gränser och säg nej till ytterligare åtaganden. Prioritera ditt välmående.

Mitt råd: Spendera tid i naturen för inre klarhet och lugn.

Kärlek
Vattumän kommer att utstråla sin unika karaktär i juli och locka många beundrare. Singlar kommer att njuta av många möjligheter att träffa nya människor och romantiska äventyr. Deras kreativitet och originalitet kommer att locka människor som vill ha något speciellt och annorlunda.

Men engagerade vattumän kommer att vilja stärka sin relation med innovativa och originella gester av kärlek. Var försiktig så att du inte försummar din partners känslomässiga behov. Det är viktigt att lyssna och visa förståelse för sina känslor.


Du inleder perioden med kommunikation och diskussioner som rensar luften. Efter nymånen börjar du tänka i riktning mot en förändring i ditt boende. Det kan vara en investering i ett befintligt hem eller kanske en flytt. Mitten av perioden handlar om att ha kul och njuta av sommaren. Juli blir en riktigt social månad då du träffar många nya människor.

Den kosmiska energin uppmanar till att sakta ner, ta hand om dig själv och göra medvetna val som befrämjar ditt välmående. Hitta din inre balans genom drömmar, kreativitet och självreflektion. Bli medveten om dina egna känslor och känslomässiga behov genom meditation och stillhet.

Mitt råd: Öva empati, kommunicera öppet och sätt gränser i relationer för att skapa en mer harmonisk miljö.

Kärlek
Fiskarna kommer att känna en stark koppling till sina känslor och intuition i juli. Enstaka fiskar kommer att ha möjlighet till djupa och magiska möten som kommer att vara fulla av romantik och drömmar. Deras känslighet och empati kommer att tilltala människor som letar efter autentiska och känslomässiga kopplingar.

De som är bundna kommer att njuta av fridfulla och harmoniska stunder med sin partner, vilket stärker den ömsesidiga anslutningen och förståelsen. Var uppmärksam på dina drömmar och intuition, eftersom de kommer att vägleda dig i kärlek. Delade stunder och ärliga samtal kommer att vara nyckeln till att fördjupa din relation.

1 Juli 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Horoskop vecka 27


Stockholm i mitt Riddarholmen


Du får vind i seglen under veckan och känner att sommaren verkligen är på ingång. Ett uppslag leder till en frisinnad diskussion och en spännande kursändring alla ser fram emot.

Du inleder veckan med en känsla av lyx och flärd, särskilt om du har semester. Under måndagen och tisdagen unnar du dig mer än vanligt. På onsdagen är du nyfiken och vill gärna upptäcka nya pärlor på den ort du befinner dig. Det kan vara en upptäcktsfärd efter jobbet eller en dagsutflykt. Torsdagen och fredagen handlar främst om att träffa familj och nära vänner. Nymånen på lördagen får dig att tänka om när det kommer till dina prioriteringar. Under söndagen är du verkligen i ditt esse.

Du tycker att du gör allting rätt den här veckan men resultaten verkar utebli. Det är viktigt att du inser att det inte är du som gör någonting fel, ibland kan det bara bli så här – och om du bara fortsätter på inslagen väg så kan du vara säker på att du får din belöning. Du kommer må bra av att ta en paus från ditt arbete och dina åtaganden – varför inte en shoppingtur? Då ser det också ut som du kan göra något av ett klipp.

 • Må bra: Allt går inte att göra på en gång och eftersom sommaren just börjat finns inga skäl att ta på dig för mycket. Gör en sansad prioritering och ta tag i EN sak den här veckan.
 • Inför helgen: Räkna med en kaotisk lördag och en väldigt smidig söndag.
 • Kärlek och relationer: Känslorna saknas inte men kemin är inte där ännu. Onsdagen blir mysig om du och din käraste gör något kulturellt tillsammans. Torsdag passar för middagsromantik. 


Veckan börjar med god fart och höga ambitioner som efterhand mattas när sommarlusten och semesterkänslor tar över. Du hinner dock få massa nödvändigheter färdiga innan dess. 

Du inleder veckan bekvämt med Månen i ditt eget tecken. Inget kan rubba ditt lugn under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar som går fort. Du är väldigt social och utåtriktad de här dagarna. Torsdagen handlar om att prioritera en familjemedlem medan fredagen fokuserar på vänner och nöjen. Under lördagen möter du en Nymåne i Kräftans tecken vilket gör dig väldigt emotionell. Söndagen handlar om att etablera goda vanor såsom träning och att äta nyttigare.

Ett litet gräl mellan dig och din partner kan få dig att se mörkt på veckan inledningsvis, men efter att ni har blivit sams igen så kan du märka att detta faktiskt har fått er att stå varandra närmare än någonsin. Det kanske kan komma fram en hemlighet som din partner har gått och burit på under det här grälet. Klandra inte din partner utan tyck istället att det är bra att ni nu kan vara helt uppriktiga mot varandra.

 • Må bra: Vare sig du tränar, jobbar eller bara njuter av sol och strand är du i behov av rörelse och anspänning för att må bra. Ta i med kroppen, jobba, simma eller spring varje dag.
 • Inför helgen: Besök och gäster ger helgen, särskilt lördagen, en guldkant. 
 • Kärlek och relationer: Det finns en naturlig glöd i ditt förhållande som gör att kärleken lätt lockas fram i det lilla. Vill du ha ut något mer är tisdag rätt dag för romantik.


Ju mindre du tvingas göra desto bättre mår du. Sommaraktiviteter du ser fram emot är inga bekymmer men det här är en vecka du helst bestämmer över helt själv.

Det finns en trygghet i de val du gör under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir roliga dagar som flyger iväg. Det är många projekt på gång och du har fullt upp från morgon till kväll. Torsdagen handlar om att kontrollera dina känslor, något som du kan tycka är svårt. På fredagen finns det utrymme för att vara social med dina kollegor. Lördagen handlar om att börja om och att våga visa sig svag medan söndag handlar om det motsatta, nämligen att vara stark. Den dagen fattar du tuffa beslut.

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.

 • Må bra: Hälsosatsningar kan vänta, just nu är det viktigaste att du hittar en baslinje och stressar av med roliga sommaraktiviteter. Speciellt du som jobbar bör njuta av fritiden.
 • Inför helgen: En enkel helg då andra står för initiativen avrundas med en kul söndag.
 • Kärlek och relationer: Kärlekslyckan ligger i dina händer just nu. Det finns chanser till fina stunder alla dagar men särskilt under onsdag och torsdag om du gör något utöver det vanliga. 


Under veckans inledning betyder dina initiativ mycket för hur dagarna blir men undan för undan tar andras planer och önskemål mer utrymme. En vän vill ha med dig på sina helgplaner.

Det finns en hel del envishet hos dig i början av veckan och det hjälper dig att komma vidare i ett projekt. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du verkligen är i ditt rätt element medan torsdagen kan bjuda på en konflikt med en yngre släkting eller familjemedlem. Det här är en osämja som växte sig större den senaste tiden. Fredagen handlar om att gå vidare och att inte ge några löften. På lördagen kan Nymånen hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor. Söndagen handlar om ett äventyr.

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.

 • Må bra: Vad du än gör finns det alltid utrymme för en daglig naturupplevelse. Vare sig det är en skogspromenad, tid på en havsklippa eller ett hastigt dopp är det värt tiden.
 • Inför helgen: En riktigt fin helg inleds av en fredagskväll som gjord för fest och umgänge.
 • Kärlek och relationer: Stora känslor bubblar och chansen till nytändning eller förälskelse är stor om du ger dig hän och sätter kärleken först. Ostörd tid betyder allt.


Ett bra beslut under veckans inledning ger flexibilitet. Det kan ta ett par dagars jobb innan det är klart och det är värt insatsen. Du är alert och gör bra affärer under veckans andra hälft. 

I början av veckan dämpas din vanliga entusiasm av jords mer praktiska tänkande. Onsdagen handlar om att vara impulsiv och att gå på känsla. Torsdagen blir en stökig dag både känslomässigt och privat. Det här är en dag då du vinner på att säga nej. Fredagen blir en rolig dag då du lär dig många nya saker. Här gäller det att vara öppen och att inte begränsa dig själv med fördomar. Lördagen handlar om att återupprätta kontakten med någon som varit försvunnen medan söndagen blir en lugn dag.

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.

 • Må bra: Sitt inte still bara för att du kan det. Varje dag bör innehålla något kul som gör att du rör på dig. Att byta ut en ovana mot en mindre dålig går lätt och gör stor skillnad. 
 • Inför helgen: Låt andra ta täten under en hektisk lördag och styr över söndagen själv.
 • Kärlek och relationer: Stämningen byggs upp under veckan men med undantag för några små glimtar är det inte lätt att få ut det du vill till på söndag.


Du får nya bevis på att andra behöver dig när du släpper garden och litar på att alla vet vad som gäller. Ett par missar senare tar du kontrollen igen och vinner allas tacksamhet.

Du får en stabil och grundad inledning på veckan. Måndagen passar bra till beslut och att tänka praktiskt. Under tisdagen och onsdagen ska du utnyttja din förmåga att övertyga och argumentera. Torsdagen handlar om vänskap och att hjälpa andra. Under fredagen går du in i en social bubbla där du utestänger alla former av problem. Lördagen handlar främst om att ta nya tag och att tänka långsiktigt. Under söndagen är du mer impulsiv än du brukar vara. Det blir en dag som bjuder på en överraskning.

Veckan börjar lugnt och du får tid till att ta hand om arbete och studier. Lite senare på veckan får du däremot möjlighet att ägna dig åt flera sociala aktiviteter. Inte dig emot – du har faktiskt varit lite uttråkad den sista tiden. Om du är singel så är chanserna större än vanligt för att hitta någon. Men räkna inte med att det går lätt – du måste faktiskt anstränga dig ordentligt för att något skall hända på det området.

 • Må bra: Det är en bra vecka för fysiska aktiviteter. Finns det tunga delar av sommarprojekt, flyttlass eller annat kostar det mindre att göra dem nu än att slita hårdare längre fram.
 • Inför helgen: Planera för en tempohög helg, du har flyt med alla sorters resor.
 • Kärlek och relationer: Bekräftelse, helst i form av presenter och påtagliga ting, får känslorna att lyfta till nya höjder. En fin vecka om kärlekskamraten visar uppskattning.


Efter ett par småstökiga dagar blir resten av veckan betydligt enklare. Du inspireras av en klokskap du hör i förbigående och det får dig att föreslå en förändring som faller i god jord.

Du är bestämd den här måndagen och du viker inte i din åsikt. Tisdagen och onsdagen blir ganska lättsamma dagar där du fokuserar på nöjen snarare än hårt arbete. På torsdagen har du lätt för att bli känslosam och ta åt dig när det kommer till kritik. Fredagen handlar om att stå upp för det du tror på och vara stark för den som är svag. Det blir en dag då du lägger din diplomati åt sidan. Nymånen på lördagen hjälper dig att stärka familjebanden. Söndagen bjuder till fest.

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.

 • Må bra: En egobekräftelse betyder mycket men du har svårt att tro på smicker. Ta lite tid och kolla i gamla album och återknyt till allt gott du gjort och låt dina livsframgångar stärka dig.
 • Inför helgen: Förvänta dig inte för mycket av andras planer, det är mer prat än verkstad.
 • Kärlek och relationer: När det tänder till så tänder det rejält och det gäller tyvärr både passioner och temperament, inga känsloutbyten blir svala.


Det finns en lockelse i att göra något aktivt och få saker gjorda men om du inte kan få andra att göra mer än hälften är det bättre att bara njuta av sommarnöjena. Det finns tid senare. 

Det finns en envishet hos dig under måndagen som hjälper dig att komma vidare när du stöter på problem privat eller på jobbet. Tisdagen och onsdagen handlar om att sälja in en idé som du har. Det blir roliga och kreativa dagar. Under torsdagen tycks du vara på väg någonstans. Det kan vara en fysisk resa eller ett beslut du är på väg att ta. Fredagen handlar om familjen medan lördagen blir en dag då känslorna svallar rejält. Under söndagen har du ett stort behov att få vara ensam.

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

 • Må bra: Om du inte är inne i en seriös satsning på sport är det bättre att unna dig en lugn vecka. Halvhjärtade insatser ställer bara till det, rätt mat ger betydligt mer just nu.
 • Inför helgen: Lördag är perfekt för släkt och vänner, söndag för roliga äventyr.
 • Kärlek och relationer: Det finns inga problem men däremot rejäla möjligheter. Vanilj är inte smaken som tänder just så utan vågade förslag och pikanta situationer.


Jämka och styr upp! Det är lite fladdrigt när folk drar åt olika håll och det inte finns en övergripande plan som ger alla något att se fram mot. Här gör du en uppskattad insats.

Det finns en brist på energi hos dig i början av veckan. På måndagen har du svårt att komma igång och du är trött mest hela dagen Tisdagen och onsdagen blir bättre dagar, men du har fortfarande svårt att få upp tempot ordentligt. Det är dagar då du bör undvika att tävla. Torsdagen handlar om att ställa krav, både på dig själv och på andra i din omgivning. Fredagen blir en lättsam och trevlig dag där vännerna är i fokus. Under helgen försöker du att lyssna på de råd som du får av en klok vän.

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.

 • Må bra: Inre hälsa ger yttre hälsa. Du mår bra av att få föda för själ och hjärna under den närmaste tiden. Besök på intressanta platser, bra böcker och musikupplevelser lyfter.
 • Inför helgen: Helgen blir som du förväntat dig utan missöden eller överraskningar.
 • Kärlek och relationer: Det tar en stund innan kärlekschanserna kommer. Onsdag är fin för dejtande singlar medan söndagen ser riktigt fin ut för romantiska heldagsutflykter.


Låt andra stå för planeringen och glid med så mycket som möjligt. Det här är en perfekt, lat sommarvecka som inte blir det minsta bättre av en massa måsten och planer.

Du inleder veckan med en mängd frågor som uppstått under helgen. Tisdagen ger dig svar, men inte de svar som du söker. Onsdagen handlar om att hjälpa en släkting, vän eller en kollega som hamnat efter. Torsdagen blir en bra dag för familjesammankomster medan fredagen fokuserar mer på kärlek, dina vänner eller din partner. Under lördagen kan Nymånen hjälpa dig att fatta ett beslut som rör din framtid medan söndagen mer handlar om att planera för nuet. Du gillar struktur.

Det är massor som skall göras den här veckan, men du gör nog bäst i att ändå försöka ta det lugnt och låta saker och ting får ta den tid det tar. Allting ordnar sig till sist, det vet du ju själv om. Eftersom du är så upptagen så finns det saker som du skulle vilja göra men som du tyvärr måste skjuta på framtiden. Det är dock inte några möjligheter som försvinner, du får chansen att göra detta ändå – bara lite senare.

 • Må bra: Sommaren har knappt börjat och att göra ingenting kommer inte naturligt för dig men det är precis vad du behöver. Sänk tempot och gör ingenting tills det känns långtråkigt.
 • Inför helgen: Besök släktingar eller vänner under helgen, gärna såna du ser sällan.
 • Kärlek och relationer: Det här är en ganska sval kärleksvecka med undantag för måndagen och tisdagen. Tänker du dejta eller ha en romantisk kväll ska du inte vänta utan ta för dig direkt.


Spännande vecka då tidsbrist och för många möjligheter leder till ett högt tempo och ett par motsättningar. Det ler till ett rådslag som leder till ett avgörande sommarbeslut. 

Du inleder veckan med en mängd praktiska beslut och du är nöjd över att dina projekt löper på så smidigt. Tisdagen och onsdagen blir dagar då kommunikation och tydlighet är väldigt viktigt. Torsdagen handlar om att se och uppleva nya saker. Fredagen blir en stressig men rolig dag där du har en mängd mindre projekt inplanerade. Under lördagen diskuterar du mycket med en släkting medan söndagen fokuserar på utomhusaktiviteter och att vara tillsammans med familjen.

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.

 • Må bra: Ärlighet är viktigt, inte minst mot dig själv så när du ber om råd är det viktigt att lyssna på och ta till sig svaren. Du klarar inte allt på egen hand, be om hjälp då den behövs.
 • Inför helgen: Helgen blir som du räknat med. Om möjligt undvik resor på söndag.
 • Kärlek och relationer: Inte sommarens hetaste vecka men gör du planer för onsdag och torsdag finns fina chanser. Förbered dig väl, det blir inte hetare än du känner dig.


Veckan byter tempo mitt i och går från att vara förutsägbar till att bli utmanande och svårförutsedd. Hur du ser på det avgör om det blir en spännande eller motsträvig upplevelse.

Det finns ett lugn hos dig i början av veckan som hjälper dig att fokusera på rätt saker. Är du ledig kan det här lugnet ge dig en riktigt fin kickstart på semestern. Tisdagen och onsdagen handlar om att uppleva saker och en öppen nyfikenhet för det nya. Torsdagen blir en inspirerande dag där du låter dina känslor styra. Under fredagen tar du tag i en konflikt som grumlar ditt annars så soliga humör. Lördagen bjuder på en Nymåne och en chans att börja om med en relation som gått snett.

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.

 • Må bra: Du behöver hitta en balans mellan aktivitet och vila för att må riktigt bra. Ett ordentligt mörkt, svalt och tyst sovrum hjälper långt och är värt att ta en extra titt på.
 • Inför helgen: Vänner, gemenskap och umgänge i stora sällskap gör helgen glad.
 • Kärlek och relationer: Du kan vänta dig en enkel och rätt innerlig kärleksvecka som det är och det finns vägar att få det ännu hetare. Tid är avgörande, före under och efter.

 

30 Juni 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Horoskop vecka 25


Veckan blir aktiv och det märks att sommaren är här på riktigt eftersom många av dina vanliga uppgifter ersätts med nya åtaganden. Familjetid blir en central del av tillvaron.

Du inleder veckan med en känsla av att det brådskar. Du vet inte riktigt vad det beror på men du har svårt att inte stressa under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att landa i vetskapen om att du gjort helt rätt i en knivig situation. Torsdagen är den ljusaste dagen på året, och enligt gammal tradition en magisk natt. Midsommar kretsar kring familjen, medan fullmånen på midsommardagen ger dig ett löfte om bättre tider. Söndagen handlar om att avsluta något.

 • Må bra: Midsommarveckan borde vara en tid för avkoppling men så blir det inte. Vårda alla ögonblick du får av stillhet, belöningen blir en härlig midsommarhelg.
 • Inför helgen: Traditionellt och vackert, delta i firandet och njut av umgänget det ger.
 • Kärlek och relationer: Under veckan finns det inte mycket utrymme för romantik annat än några stulna ögonblick på kvällarna. Midsommarhelgen är däremot som gjord för kärlek och heta stunder för två.


Trots att du har massor med energi och goda idéer kan du inte göra allt på egen hand. Dela arbetet fram till helgen med andra så får du allt gjort i tid. Ditt humör är smittsamt. 

Måndagen blir en förhållandevis lugn dag för att vara måndag. Tisdagen blir en dag då du gör en sak i taget. På onsdagen får du glädjande nyheter som rör ditt arbete, du känner att allt hårt slit ger resultat. Onsdagskvällen handlar om familjen. Torsdagen blir lite av ett Lars Norén drama medan midsommarafton blir traditionsbunden och mysig, precis som du vill ha den. Midsommardagen handlar om att våga medan söndagen bjuder på en utflykt och lite nya, inspirerande miljöer.

 • Må bra: Att må bra är tämligen enkelt under veckan, tricket är att hålla ett öga på de du umgås med så att de delar din livsglädje. Lyhördhet och öppenhet bygger nya förtroenden.
 • Inför helgen: Fira midsommarafton i stora sällskap och dagarna efter med dina närmaste.
 • Kärlek och relationer: Spara på krutet till midsommardagen. Innan dess går dina tankar i första hand till vänner, släkt och familjeumgänge. Gör något stort tillsammans.


Med skollovet följer en omorganisation av dina dagar. Det gör att tempot på jobbet går ner samtidigt som familjen tar mer tid. Trevliga stunder med vänner under veckan väntar.

Du inleder veckan med att vilja vara lite för dig själv. Tisdagen blir en konfliktfylld dag medan onsdagen handlar om att förlåta. Torsdagen blir en magisk dag och en sen kväll. Ljuset håller dig vaken betydligt längre än du tänkt dig. Det här är en natt då gränsen mellan verklighet och dröm suddas ut. Midsommarafton bjuder på god mat och trevligt umgänge medan midsommardagen blir lite av en nystart. På söndagen övar du på att säga nej. Du kan ha svårt att vara bestämd mot vissa familjemedlemmar.

 • Må bra: Ta inte på dig mer än nödvändigt, sommarens inledande tid bjuder på möjligheter till avslappnat umgänge innan midsommaryran fångar upp dig. Vänner gör dig glad.
 • Inför helgen: Ha inte för stora förväntningar på midsommarhelgen, det blir fint men inte spektakulärt.
 • Kärlek och relationer: Alla vackra människor, roliga möten och glada sommarminer gör att kärleken hamnar i skuggan. Veckan blir snarare flirtig än het men lovar gott inför framtiden.


Oväntade lovord under arbetsveckan stärker dig och gör firandena och förberedelserna inför dem extra roliga. En återförening gör det möjligt för dig att stärka vänskapsband.

Du inleder veckan med att följa ditt sjätte sinne och det leder dig rätt. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar då du ska avsluta mycket. Under torsdagen passar du på att träffa vänner. Det här är en dag som är gjord för vänskap och romantik. Midsommarafton handlar om att skapa dina egna traditioner medan midsommardagens fullmåne inspirerar dig till att fatta ett beslut som rör framtiden. Söndagen bjuder på massor av god mat, gärna i lantlig miljö tillsammans med familj och vänner.

 • Må bra: Lek med färg, form och framför allt kläder. Du mår bra av att lägga lite tid på dig själv också när du gör så mycket för de dina som det är. Ditt stilsinne väcker beundran.
 • Inför helgen: Midsommarafton med dess traditioner blir helgens höjdpunkt.
 • Kärlek och relationer: Det blir en vecka full av möjligheter för både flirt och mer innerliga kärleksstunder. Fullmånen lyser över midsommarafton och ökar dina chanser till kärleksmöten.


Du känner dig inte så motiverad att göra saker som inte omedelbart ger dig något tillbaka. Arbetsveckan blir därför en rätt motig historia och du ser fram mot helgen.

Det blir en seg inledning på veckan. Måndagen handlar om att göra fel och att göra om. Det här är en process som du inte har tid med. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du pratar en hel del med dina chefer. Torsdagen handlar om att förbereda helgens firande, för du vet hur man firar midsommar. Midsommarafton blir en klassiker där inget saknas medan midsommardagen bryter mot de vanliga rutinerna. Under midsommardagen testar du gärna dina gränser mer än vanligt. Söndagen handlar om att ha tur.

 • Må bra: Ta ett nytt tag med dina hälsodrömmar. Se till det du är nöjd med hos dig själv och utgå från det när du behöver hittar motivationen till att göra stärkande förändringar.
 • Inför helgen: Traditioner eller inte är oviktigt så länge alla får en midsommarhelg de trivs med.
 • Kärlek och relationer: Efter en seg start blir det varmare när helgen närma sig. Delar du midsommarafton med någon ditt hjärta brinner för är chanserna till en minnesvärd natt goda.


Du går från klarhet till klarhet under veckan och vare sig det handlar om arbete, familjeliv eller fritidssysslor ser du bara de bra sidorna. Inte ens vädret kan slå ner ditt humör.

Du inleder veckan med att ta dig an olika projekt som du brinner för. Tisdagen handlar om att kunna prioritera medan onsdagen ser ut att innefatta en lite längre resa. Under torsdagen möter du en person som fullkomligt förtrollar dig. Det här är någon som du antagligen bara kommer att möta en gång i livet, men minnas för alltid. Midsommarafton bjuder på lite nya inslag medan midsommardagen blir mer traditionsrik. Under söndagen får du höra ett rykte som du inte kan låta bli att forska i.

 • Må bra: Det här är en vecka värd att fira! Får du nöje av träning är det en bonus men just nu bör du inte ha dåligt samvete och ett löp-pass ersätts med ett par glas rosé i gott sällskap.
 • Inför helgen: Dagarna efter midsommarafton blir helgens stora behållning.
 • Kärlek och relationer: Dejta och gå ut under veckans första dagar och satsa på romantiska utflykter efter midsommarafton. Däremellan är det mer givande med familjetid.


Ditt arbete lönar sig och framförallt den tid du lägger ner på att förbereda inför gemensamma aktiviteter och nöjen. Det blir några fulltecknade dagar men de är väl spenderad tid.

Du inleder veckan med att vara ovanligt lättretad. Vågen brukar sällan bli arg, men du kan bli irriterad, särskilt på en kollega som inte lyssnar ordentligt. Tisdagen blir bra på ett intensivt sätt medan onsdagen blir mer stressad än vanligt. Torsdagen handlar om att mysa med familjen. Midsommarafton blir en bra dag, särskilt för dig som är singel, du har stora chanser till ett passionerat möte. Fullmånen på midsommardagen lovar en förändring medan söndagen handlar om att glädja sig över de personer som redan finns i ditt liv.

 • Må bra: Ta tillvara på alla roliga tillfällen! Före har du mycket att stå i och efteråt finns saker att göra men slappna av och njut medan de sker. Du förtjänar glädjen ditt arbete skapar. 
 • Inför helgen: Din midsommarnjutning blir större när du delar den med de du har närmast.
 • Kärlek och relationer: Det finns goda kärlekschanser under hela veckan men du har ditt fokus på annat. Din partner behöver tända lågan med sina insatser.


Du sliter ut dig om du gör allt själv och det riskerar att minska din sommarglädje. Se till att andra gör sin del, ibland kommer det kräva raka tillsägelser men det är det värt.

Veckan inleds med mycket passion. Under måndagen och tisdagen så följer du din egen väg. Onsdagen handlar om att vara social, men också om att avsluta olika projekt. På torsdagen är det sommarsolstånd och för den känsliga skorpionen blir det en dag fylld av kosmisk energi. På midsommarafton inträffar det oväntade medan fullmånen på midsommardagen blir mer en bekräftelse på att du är på rätt väg än en överraskning. På söndagen summerar du året som varit hittills, det blir en lugn men bra dag.

 • Må bra: Du går mot en härlig sommartid men då krävs det att du ger dig själv tid att slappna av. Luta dig på andra och skjut gärna upp sånt som kan vänta. Mindfulness är rätt väg.
 • Inför helgen: Se midsommarafton som en bra inledning och helgen som höjdpunkten.
 • Kärlek och relationer: Allt som inte rör känslor blir det bättre av att andra gör mer och tar större ansvar. Kärleken fungerar bäst när du tar initiativen och sätter takten.


Livspusslet går ihop under veckan och mycket av det som varit motigt löser sig när din omgivning är mer engagerade i att samarbeta och hjälpa till. Bra läge att avsluta tyngande projekt.

Du inleder veckan med en svårighet att samarbeta. Under måndagen och tisdagen kan du upplevas som ilsken och du har svårt att jobba i grupp. På onsdagen går månen in i ditt egna tecken och du får en rejäl energikick. Torsdagen handlar om vemodet i att sakna någon men också om att vara tillsammans med dina nära. Midsommarafton blir en riktig drömdag där du njuter från morgon till kväll. Det var länge sedan du hade en så perfekt dag. Resten av midsommarhelgen blir fysiskt aktiv.

 • Må bra: Vädret kan ställa till tankar på cykelturer och vardagsmotion. I gengäld finns det stor lockelse i inomhussporter, gärna racketsporter som ställer krav på koordination och smidighet.
 • Inför helgen: En jättebra midsommarhelg att återknyta till människor du saknat.
 • Kärlek och relationer: Det finns en lättsamhet i dina relationer och du får ut mer av närhet och kramar än av romantik. Dagarna runt midsommarafton är heta undantag.


Veckan fram till midsommar blir körig. Dels är det mycket du vill klara av men framför allt då andra drar fötterna efter sig och lägger käppar i hjulen. Med helgen kommer större ro.

Du inleder veckan med att landa i nuet från att ha varit ute och rest, antingen mentalt eller fysiskt. Tisdagen bjuder på en utmaning som har med tålamod att göra. Det blir en dag då du får tackla en yngre familjemedlems ovanor. Onsdagen handlar om mat och att umgås medan torsdagen blir en av de bästa dagarna på länge. Är vädret bra kan du till och med överväga årets första bad. Hela midsommarhelgen handlar om traditioner och fullmånen i stenbocken stärker vikten av att göra som man alltid gjort.

 • Må bra: Se till vad du har framför dig istället för att grämas över det du eventuellt missar under veckan. Dina hårda insatser går ut över din egentid men ger dig en härlig helg.
 • Inför helgen: Midsommarafton blir intensiv, därefter kommer lugnet.
 • Kärlek och relationer: Det finns ett avstånd mellan dig och kärleksintresset under veckan både fysiskt och känslomässigt. Ta igen det under helgen och gör heta, omfattande, kärleksplaner.


En del saker lämnas oavslutade inför sommaren och det stör dig. Att allt går lite långsammare är dock inte bara jobbigt för tiden fylls av umgänge och mysiga sommarstunder istället.

För dig handlar den här veckan till stor del om familjen och om att komma bort. Måndagen blir intensiv medan tisdagen bjuder på komplikationer. Under onsdagen passar du på att vara utomhus en hel del och pyssla. Torsdagen blir en härlig dag som bjuder på en oväntad upplevelse. Midsommarafton innehåller alla de rätta komponenterna för att du ska trivas medan midsommardagen kan bli lite av en utmaning för din del. Veckan slutar dock på topp med en överraskning, en utflykt och goda nyheter.

 • Må bra: Du har en ruggig kraft under de närmaste veckorna så vill du satsa på träning framöver är styrka och intervall bäst. Mycket återhämtningstid mellan passen är nödvändigt.
 • Inför helgen: Fira midsommar tillsammans med familjen, håll koll på de yngre.
 • Kärlek och relationer: Midsommarveckan blir mysig snarare än intim. Det är familj och umgänge med de du har kärast som står i centrum. Bra kärleksdagar kommer men inte just nu.


Vårens vardagsslit ligger bakom dig och sommarrytmen har kommit vare sig du jobbar eller inte. Nya projekt du drar igång får en strålande start, allra främst de som rör midsommar.

Det blir en ganska infekterad inledning på veckan där du råkar i gräl med en familjemedlem. Tisdagen handlar om att be om ursäkt och om att förlåta medan onsdagen fokuserar på att komma till avslut. Torsdagen blir en lång dag och en ännu längre kväll oavsett om du arbetar eller är ledig. Det här blir den dag som överraskar mest. Midsommarafton handlar om sommarkänsla och god mat medan fullmånen på midsommardagen bjuder på ett beslut att bryta upp från något. Under söndagen besöker du en vän.

 • Må bra: En helomvändning kan bli för mycket men att unna dig tid för både inre och yttre hälsoarbete under sommaren är ett bra val och det lönar sig att komma i gång direkt.
 • Inför helgen: Midsommarhelgen lever mer eller mindre upp till dina förväntningar.
 • Kärlek och relationer: De känslor du väcker under måndag och tisdag blir vägledande för resten av veckan. Dröm inte om kommande romantiska stunder, se till att de händer!
16 Juni 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Så blir kärlekslivet för dig i maj 2024


Väduren

En strålande månad väntar, kanske den mest lyckosamma under hela året. Sällan har du varit så attraktiv, och du kan lätt utnyttja medvinden för att förbättra en relation eller för att finna en ny kärlek. Sexlivet får också en nytändning. Du lär dig något om dig själv som bland annat leder till ökad passion. Maj är också en givande månad på andra plan, framför allt är du enormt kreativ och om du vill förändra dig själv eller ditt hem så vet du precis hur du skall bära dig åt för att få det bästa resultatet. Du är en trendskapare just nu.

 • Bästa chansen: Vädur, Oxe, Våg, Skorpion.
 • Bästa stället: Överallt.
 • Bästa datumen: 20-21/5

Oxen

En fin månad, men det handlar inte om passion och gnista utan om stämningsfulla ögonblick, ömhet och närhet. Du vårdar dina relationer, är omtänksam och hjälpsam mot släktingar och vänner och allmänt lyhörd för andras behov. Det finns en liten risk att du glömmer bort dina egna behov i processen. Se till att få lite utrymme för dig själv också, på sikt mår inte bara du utan också ditt kärleksliv bra av detta. Går det inte på hemmaplan så kan en liten resa kanske vara svaret. Bara du får rå om dig själv ordentligt, någon gång.

 • Bästa chansen: Vädur, Lejon.
 • Bästa stället: Vid vatten.
 • Bästa datumen: 22-23/5

Tvillingarna

Maj blir en romantisk och sexig månad. Det enda som kan komma i vägen för ditt kärleksliv är att du har tur på andra plan också. Just nu händer det väldigt mycket som rör ditt yrkesliv och maj är dessutom en bra månad för resor, shopping, sport och nöjesliv. Mitt i allt detta kan det hända att kärleken drabbas av tidsbrist, men det skapar knappast några större bekymmer. Din tur ingriper och förhindrar missförstånd och sura miner. Allt du behöver göra är egentligen att njuta av våren och alla dess möjligheter.

 • Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Lejon.
 • Bästa stället: På klubb.
 • Bästa datumen: 24-25/5

Kräftan

Ditt kärleksliv fungerar inte särskilt bra i maj. Månaden kryddas av gräl, felaktiga val och bottennapp av olika slag. Och på sexfronten lider du av riktigt dålig timing. Men det är som mörkast innan det gryr och allt trassel i maj kommer att leda till nya möjligheter, ny glöd och trevliga förbättringar under sommaren. I efterhand kommer du att tycka att det var värt mödan. Dessutom är maj en trevlig månad på andra sätt, särskilt efter den trettonde blir det gott om nöjen, trevliga stunder tillsammans med vänner och sköna kvällar.

 • Bästa chansen: Stenbock, Vattuman.
 • Bästa stället: På dyra krogen.
 • Bästa datumen: 26-27/5

Lejonet

Bäst lyckas du när du själv tar initiativet och driver ditt kärleksliv dit du vill. Du passar inte särskilt bra i en mer passiv roll, så vänta inte på att någon annan skall ta tag i saker. Under maj har du avgjort tur i kärlek och ju större saker det gäller desto mer märkbar är turen, något som till exempel gynnar bröllop denna månad. Maj är en sexig månad också, det blir gott om sköna upplevelser och du känner dig väldigt åtråvärd. På det hela taget en skön månad med gott om gnista. Det enda du bör undvika under maj är stress.

 • Bästa chansen: Oxe, Tvilling.
 • Bästa stället: Där du sportar.
 • Bästa datumen: 28-29/5

Jungfrun

Om du har ett fast förhållande sedan länge kan det vara dags för ett stort beslut av något slag. Förändringar som genomförs i maj har en extra chans att lyckas bra och att leda till riktigt fina slutresultat. För dig som är singel handlar månaden rätt mycket om sex men väldigt lite om kärlek. Du har lätt för att hitta någon att tända på men det är osannolikt att den personen är någon du faktiskt kan tänka dig att leva med. Därför är det troligt att du förblir singel ännu ett tag. Mot slutet av maj handlar det också mycket om gammal vänskap.

 • Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Stenbock, Vattuman.
 • Bästa stället: På båt.
 • Bästa datumen: 3-4/5

Vågen

Ditt kärleksliv är utmanande, rörigt och besvärligt. Maj bjuder visserligen på stor passion och heta nätter, men du står också inför ögonblick av tvivel och självinsikt som kanske inte är enbart behaglig. Att samtala med vänner kan hjälpa lite, ibland får du en tydligare bild av dina egna känslor och behov när du sätter dem i ord. Det blir en riktigt spännande månad men avgjort en riktigt knepig månad också. Att skjuta upp stora beslut kan lösa en del problem, så du behöver inte ha för bråttom om du hamnar i ett läge där du tvekar.

 • Bästa chansen: Vädur, Lejon.
 • Bästa stället: Utomhus.
 • Bästa datumen: 5-6/5

Skorpionen

En ganska fin månad men skall du få ut mesta möjliga av maj behöver du prioritera kropp och hälsa. Ger du din kropp utrymme så mår du helt enkel bättre, du får lättare att klara av valsituationer och du blir mer klarsynt. Dessutom kan god vila och nyttig mat göra att ditt sexliv når nya nivåer. En väl omskött kropp både vill och orkar mer. Så unna dig att bli lite bortskämd rent fysiskt, och låt inte vardagsbestyr eller stress på jobbet få styra över hur din månad blir. På det sättet ökar också romantikfaktorn markant.

 • Bästa chansen: Vädur, Stenbock.
 • Bästa stället: På biblioteket.
 • Bästa datumen: 8-9/5

Skytten

Maj handlar mycket om energi, vilja och drifter. Du är enormt laddad och vad du än väljer att göra är det definitivt till hundra procent. I kärlekslivet innebär detta att det måste vara helhjärtat och äkta, annars låter du hellre bli. Går du in i ett nytt förhållande under maj så blir det med buller och bång, med riktiga sjumilasteg. Har du ett förhållande redan så kräver du utveckling, finns det saker som inte fungerar mellan dig och din partner måste dessa bearbetas och lösas. Du är beredd att jobba hårt och du förväntar dig samma energi av andra.

 • Bästa chansen: Tvilling, Vattuman.
 • Bästa stället: På dansgolvet.
 • Bästa datumen: 10-11/5

Stenbocken

Du brukar trivas med det mesta i maj. Även i år blir det en trevlig månad men inte just på kärleksfronten. Du har tur med allt praktiskt, jobb och ekonomi fungerar mycket bra, och när du satsar på nöjen blir det också lyckat. Men det känslomässiga vill sig inte riktigt, när du vill vara uppriktig blir det snarare taktlöst och du lider hela tiden av dålig timing. Det kan faktiskt löna sig att tona ner kärlekslivet och helt satsa på andra saker, särskilt för dig som är singel. I år ger sommaren dig fina kärlekschanser, men våren gör det troligen inte.

 • Bästa chansen: Jungfru, Skorpion.
 • Bästa stället: Hemma.
 • Bästa datumen: 13-14/5

Vattumannen

Kärleken skall vara rolig och positiv, annars ägnar du dig hellre åt andra saker. Just nu är du väldigt känslig för ställda krav, äkta eller inbillade. Kritik tar du inte heller bra, om den alls berör ditt känsloliv. I praktiska frågor är det en helt annan sak. Men sammantaget ser maj ändå ut att bli en riktigt romantisk och skön månad, särskilt kvällarna blir fina. Oavsett om din kärlek är ny eller har varat ett tag är det viktigt att ni kan ägna er åt varandra i lugn och ro, det är då känslorna kan växa och frodas. Så sänk tempot en smula.

 • Bästa chansen: Kräfta, Skytt, Fisk.
 • Bästa stället: Bland vänner.
 • Bästa datumen: 15-16/5

Fiskarna

Det kan hända spännande saker med ditt sexliv, särskilt om du har ett förhållande sedan länge och det har blivit en smula ljummet. Nu i maj tänds glöden på nytt och du får lust att experimentera en liten smula. Med kärleken händer det annars inte så mycket, känslomässigt är du troligen nöjd som det är – i varje fall känner du dig inte redo för nya steg. Går du in i ett nytt förhållande nu blir det också med vissa reservationer. Det skall mycket till för att du skall göra en helhjärtad satsning just i maj.

 • Bästa chansen: Jungfru, Vattuman.
 • Bästa stället: På landet.
 • Bästa datumen: 18-19/5
2 Maj 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & L B                                             Skaffa en gratis hemsida