Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Det är fredag i dag, jag tyckte inte att det var så längesedan som det var fredag och helg. Men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon så blir det att sova lite längre i morgon bitti vad skönt det ska bli. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
19 April 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I kväll får jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli. I morgon blir det sovmorgon och även på söndag med. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare så man orkar upp och jobba på måndag igen. Men först tar vi helgen innan vi tar nästa vecka. Det ska bli skönt med helg efter en veckas arbete från måndag till fredag. Jag tyckte nyss att det var fredag, men det var ju förra veckan nu är vi inne på den här veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
12 April 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare på kvällen duschade jag det var skönt. Det är ingen som rider längre på mitt boende, alla som har ridit har slutat på ridningen. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli. Sedan blir det att sova lite längre i morgon bitti. I dag är det en vecka sedan jag var hos mina föräldrar i Rimforsa, åkte ju dit förra torsdagen när det var skärtorsdagen. Men det var ju förra helgen, nu är vi inne på den här helgen. Det här blir första helgen i april. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
5 April 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Långfredag.

Hej! I dag är det fredag och det är långfredag. Jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt, i går på eftermiddagen duschade jag det var skönt. När jag kom till mina föräldrar i Rimforsa blev det lugnt, jag åt popcorn i går kväll, det var gott. I dag blir det lugnt. Jag ska vara hos mina föräldrar till på måndag, vad skönt det ska bli. Det är ju röddag i dag och stängt på jobbet. Eftersom det är påsk den här helgen påsken var tidig i år. Antingen brukar påsken vara i mars eller i april, men i år var den sista helgen i mars, och då ska man även ställa om klockan till sommartid natten mellan lördag och söndag. Det tar vi i morgon kväll, då ska jag ställa om klockan i alla fall. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
29 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon, och då blir det att sova lite längre i morgon bitti och även på söndag morgon. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag nästa vecka. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra fredagen nu är vi inne på den här fredagen. Om en vecka är det långfredagen och röddag, då är jag hos mina föräldrar i Rimforsa, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här helgen innan vi tar nästa helg. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
22 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Det blir lugnt efter jobbet i dag. Vad skönt att det är fredag i dag för sedan kommer helgen, då är man ledig i två dagar både lördag och söndag. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. Sedan blir det att sova lite längre i morgon bitti och även på söndag morgon. Efter en veckas arbete från måndag till fredag så behövs lite ledighet. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra helgen, nu är vi inne på den här helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
15 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll blir det att vara uppe lite längre eftersom det är helg i morgon, och då ska jag sova lite längre i morgon bitti, och även på söndag morgon blir det med sovmorgon. I morgon kväll blir det också att vara uppe lite längre. Det var nyss fredag och helg tyckte jag. Men det var ju förra helgen, nu är vi inne på en ny helg. Andra helgen i mars månad är det. Förra helgen var det ju Vasaloppet på tv, och det såg jag på. Vad skönt det ska bli med helg, efter en hel arbetsvecka från måndag till fredag så behöver man vara ledig i två dagar, och vila upp sig inför nästa vecka igen, då är det jobb igen från måndag till fredag innan det kommer en ny helg. Men först ska vi ta den här helgen innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
8 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I dag är vi inne i en ny månad nämligen i mars månad, välkommen hit säger vi till mars månad. Hej då säger vi till februari månad vi ses nästa år igen. I kväll får jag vara uppe lite längre eftersom det är helg i morgon, då blir det att sova lite längre på morgonen för mig, även på söndag morgon blir det med sovmorgon för mig. I morgon får jag vara uppe lite längre med. Det ska bli skönt med hekg efter en veckas arbete från måndag till fredag så behöver man vara ledig med. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
1 Mars 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Vad skönt att det är fredag i dag, så man kan sova lite längre i morgon bitti, och även på söndag morgon med. I morgon kväll blir det att se på melodifestivalen det är ett bra program. I dag efter jobbet blir det lugnt, även resten av kvällen med. I dag är det en vecka sedan som jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa för det gjorde ju jag förra helgen, men det var ju då. Nu är det helg igen, får se vad som händer den här helgen. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. Vilken tur att man inte jobbar sju dagar i veckan, så man får vara ledig i två dagar. När jag menar sju dagar i veckan så menar jag måndag till söndag. Skönt att jobbet är stängt lördag och söndag så man får vila upp sig inför kommande vecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
23 Februari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Sedan packade jag inför resan hem till mina föräldrar i Rimforsa ska ju dit i eftermiddag. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet ska jag packa det sista och förbereda mig inför att åka hem till mina föräldrar i Rimforsa. Det blir nog en lugn kväll i Rimforsa. Får se om det blir att äta popcorn i kväll. Vad skönt det ska bli med helg, att få vara uppe lite längre i kväll och sova lite längre i morgon bitti och på söndag morgon blir det med sovmorgon. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan nu kommer det en ny helg. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
16 Februari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Det var en lugn och skön torsdag kväll. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, det blir sovmorgon för mig i morgon och även på söndag morgon. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Vad skönt det ska bli med helg. Fast helgerna brukar gå så fort, det är snart måndag igen och en ny arbetsvecka börjar. Men först ska vi ta den här helgen innan det blir en ny arbetsvecka igen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
9 Februari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, även resten av kvällen med. En lugn och skön torsdag kväll var det i går. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det med lugnt. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon. I kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag ska sova lite längre i morgon bitti vad skönt det ska bli. Även på söndag kväll blir det att vara uppe lite längre eftersom jag är ledig från jobbet på måndag, då blir det sovmorgon på måndag med. Men det tar vi då. Först blir det att ta den här dagen och sedan helgen innan vi tar måndag nästa vecka. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, och nu är det fredag igen. Första helgen i februari är det med. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
2 Februari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. I kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, då blir det sovmorgon för mig, det ska bli skönt att få sova lite längre på morgonen. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare i alla fall, eftersom det är jobb på måndag igen. Men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här dagen, och sedan blir det att gå igenom helgen. I dag är det en vecka sedan som jag fyllde år, då var jag på ishockey i Södertälje och såg matchen mellan Södertälje och Brynäs. Brynäs vann med 5-3. Jag hejade på Brynäs. Sedan blev det att sova en natt på hotell i Södertälje, men det var ju förra fredagen. Nu är vi inne på den här helgen, sista helgen i januari är det. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
26 Januari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Min födelsedag.

Hej! I dag är det fredag och min födelsedag i dag. Jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Sedan packade jag mina saker som jag ska ta med mig i dag. I går kväll duschade jag det var skönt. Jag blir hämtad på jobbet i dag, för jag ska åka i väg, och bo på hotell i natt. I kväll blir det att gå på ishockey för mig och se matchen mellan Södertälje mot Brynäs. Sedan kommer jag hem i morgon igen. Det blir nog en bra födelsedag i dag. Jag fyller 34 år i dag, det är 34 år sedan som jag föddes. Vad skönt det ska bli och sova på hotell i natt, årets första hotell natt blir det för mig. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
19 Januari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, då blir det att sova lite längre på morgonen, även i morgon kväll får jag vara uppe lite längre. Får se om det blir något bloggande i helgen, för min hemsida funkar fortfarande inte hemma, och jag vet inte varför det är så. Jag har funderat på att ta bort min hemsida, men jag vet inte om jag ska göra det än. Om det inte blir något bloggande här i helgen så vet ni varför jag inte bloggar, på grund av att jag inte kommer in på min hemsida hemma. Den har inte funkat från i tisdags morse. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
12 Januari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon och då blir det att sova lite längre på morgonen. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med men det tar vi då. Först tar vi den här dagen innan vi tar helgen. I dag är det en vecka sedan som det var slutet på december månad, men det var ju förra året nu är vi inne på ett nytt år. Vad skönt det ska bli med helg och få sovmorgon. Men nästa vecka blir det full arbetsvecka igen från måndag till fredag innan det blir en ny helg igen, men det tar vi då. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
5 Januari 2024  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag är det en vecka sedan som jag var hos mina föräldrar i Rimforsa, och då var det ju julveckan. Jag var ju ledig från jobbet förra fredagen, och det var skönt. Men det var ju förra helgen, nu är vi inne på den här helgen som är nyårshelgen. På söndag är det nyårsafton och då blir det ett nytt år sedan då blir det år 2024, och månad januari kommer tillbaka igen. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon. Det blir att sova lite längre för mig i morgon bitti det ska bli skönt med sovmorgon. Jag har bara jobbat två dagar den här veckan i går och sedan i dag. Men det känns skönt med mjukstart på slutet av veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
29 December 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev jag hämtad på mitt boende av min mamma. Sedan åkte vi till Rimforsa, resten av kvällen blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Jag har tagit ledigt från jobbet i dag och det är skönt att vara ledig. I dag blir det lugnt hela dagen. Det ska bli skönt och ta det lugnt. Jag åker in till mitt boende på onsdag nästa vecka sedan jobbar jag torsdag och fredag nästa vecka men det tar vi då. Först tar vi den här dagen, på söndag är det ju julafton, då får man öppna en massa julklappar, vad kul det ska bli, men först ska vi ta den här dagen innan vi tar dagen i morgon och även söndagen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
22 December 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon och då blir det sovmorgon för mig, vad skönt det ska bli med helg och sovmorgon. Jag får sovmorgon både lördag och söndag. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare så man orkar upp till jobbet på måndag. Det är ju ingen bowling för mig på måndag så då blir det lugnt och skönt på kvällen. Det är ju julveckan nästa vecka, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här helgen. På söndag är det en vecka kvar till julafton, vad det går fort nu. Jag tyckte inte alls att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
15 December 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon. Det blir även sovmorgon för mig i morgon bitti. Det ska bli skönt med helg efter en veckas arbete från måndag till fredag. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen får se vad som händer i helgen. I morgon kväll får jag med vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. På söndag blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag igen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
8 December 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Nu är vi inne i en ny månad nämligen i december månad. Hej då säger vi till november månad vi ses nästa år igen. Välkommen hit säger vi till december månad. På söndag är det första advent, vad det går fort nu fram till jul. Jag får sova lite längre i morgon bitti eftersom det är helg i morgon. Jag får även vara uppe lite längre i kväll. Vad skönt det ska bli med helg, efter en arbetsvecka så behöver man ha helg. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
1 December 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon. I morgon bitti blir det sovmorgon. Det ska bli skönt med helg. Efter en arbetsvecka från måndag till fredag så behövs det helg. Då kan man vara hemma och vila upp sig inför nästa vecka när det kommer en ny arbetsvecka igen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag och helg, men det var ju förra helgen, nu är vi inne på den här helgen. Om en vecka är det den första december och då börjar julkalendern på tv. Men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här helgen innan vi tar nästa helg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 November 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon. Det blir sovmorgon för mig i morgon bitti vad skönt det ska bli. Det ska bli skönt med helg efter en veckas arbete från måndag till fredag. Men jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan nu är vi inne på den här veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
17 November 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon, och jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med. Vad skönt det ska bli med sovmorgon i helgen både lördag och söndag. På måndag nästa vecka är allt som vanligt igen får vi hoppas. Så ingen blir sjuk igen, men det får vi inte hoppas. Det är snart första advent då ska man ta fram ljusstakar, och sätta upp i fönstren, det är så fint, men först ska november månad gå färdigt innan det blir första advent. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
10 November 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Det var inte så länge sedan som det var fredag, och nu är det en ny helg igen. I dag är det en vecka sedan som jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa, men det var ju förra helgen nu är vi inne på den här helgen. Då var det oktober månad när jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa förra helgen, nu är vi inne på november månad. I kväll får jag vara uppe lite längre eftersom det är helg i morgon, då blir det sovmorgon i morgon bitti. Det blir även sovmorgon på söndag med. Men flest aha vi ta den här dagen innan vi tar morgon dagen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
3 November 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, och sedan ska jag packa det sista sakerna. Lite senare i kväll åker jag till mina föräldrar i Rimforsa och ska vara där hela helgen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. I helgen ska man ställa om klockan till vintertid, det får ni inte glömma. Jag ska inte glömma det i alla fall. I kväll blir det nog att äta popcorn det ska bli gott i så fall. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
27 Oktober 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Det var lugnt resten av kvällen i går. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är fredag och helg i morgon, då blir det att sova lite längre i morgon bitti. Vad fort den här veckan har gått, jag tyckte att det inte var så längesedan som det var fredag, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. I morgon är det lördag igen, vad skönt det ska bli med helg, att få sovmorgon både i morgon bitti och på söndag morgon, och jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med. Den här helgen kommer säkert att gå fort den med, vips så är det måndag igen, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
20 Oktober 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon vad skönt det ska bli med helg. I dag är det fredagen den 13 det kallas för otursdagen, hoppas att inte jag får någon otur i dag. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. I morgon är det lördag och då får jag sova lite längre på morgonen, vad skönt det ska bli med sovmorgon. Det är snart söndag igen, och slut på helgen. Fast först tar vi den här helgen innan det blir söndag igen och slut på helgen. Helgen ska ju börja först. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
13 Oktober 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll eftersom att det är helg i morgon. Det blir att sova lite längre i morgon, det ska bli skönt med sovmorgon. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är det ju en ny vecka med fredag igen. Vad arbetsveckan har gått fort, men i måndags var jag ledig från jobbet, så den här veckan var det bara fyra arbetsdagar från tisdag till fredag. Men nästa vecka är det en vanlig arbetsvecka igen från måndag till fredag. Först ska vi ta helgen innan en ny arbetsvecka börjar. Det ska bli skönt med helg att få vara ledig. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
6 Oktober 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Resten av kvällen blir det lugnt. I dag efter jobbet blir det med lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, och då blir det sovmorgon för mig i helgen och även på måndag morgon. På måndag nästa vecka är det stängt på jobbet, vad skönt det ska bli och få vara ledig en extra dag. Så jag är ledig lördag söndag och måndag från jobbet. Men i dag är det ju bara fredag, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
29 September 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, då blir det sovmorgon i morgon bitti och söndag morgon för mig. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag som vanligt. I dag är det en vecka sedan som jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. Jag tyckte inte att det var så längesedan som det var fredag, men det var ju förra veckan. Vad den här veckan har gått fort tycker jag, men veckorna går ju fort även helgerna går med fort. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
22 September 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt en stund. Sedan ska jag åka hem till mina föräldrar i Rimforsa och ska vara där hela helgen. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon, och inget jobb för mig på helgerna. Vi hade öppet hus på jobbet två gånger för länge sedan och då jobbade jag på helgen, det kändes lite konstigt att jobba en lördag, men det var kul. Då fick man vara kompledig en annan dag i stället. Det blir nog en lugn kväll i Rimforsa. Får se om det blir popcorn i kväll, det ska bli gott i så fall. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan. Nu är vi inne på den här veckan. Dagarna går så fort. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
15 September 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. I kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Vad skönt det ska bli med helg, få vara uppe lite längre i kväll, och sova lite längre i morgon bitti. I morgon kväll får jag även också vara uppe lite längre. På söndag morgon blir det med sovmorgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig tidigare eftersom det är jobb på måndag igen. Först ska vi ta den här dagen, innan vi tar helgen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Efter en hel arbetsvecka så behöver man ta helg, och vila upp sig inför nästa vecka igen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
8 September 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Nu är vi inne i en ny månad, nämligen i september månad. Hej då säger vi till augusti månad vi ses nästa år igen. Välkommen hit säger vi till september månad. I kväll får jag vara uppe lite längre och i morgon bitti blir det att sova lite längre på morgonen, även i morgon kväll blir det också att vara uppe lite längre på kvällen. På söndag blir det med sovmorgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare, eftersom det är jobb på måndag igen. Fast först tar vi den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Vad skönt det ska bli med helg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
1 September 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon och då blir det att sova lite längre på morgonen i morgon bitti och även på söndag. Jag får ju vara uppe lite längre i morgon kväll med. Tänk att det är fredag igen, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Det ska bli skönt med helg och få vara ledig. Det här är ju min andra arbetsvecka efter semestern, nu har jag jobbat i två veckor efter semestern. Vad skönt det ska bli med sovmorgon i morgon bitti, efter att ha jobbat en hel vecka så behöver man ha helg och vara ledig. Innan jobbet börjar nästa vecka igen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
25 Augusti 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får vara uppe lite längre i kväll vad skönt det ska bli. I morgon blir det att sova lite längre på morgonen jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag igen. Först tar vi helgen innan vi tar måndag nästa vecka. Det ska bli skönt med sovmorgon både i morgon och på söndag. Då har jag jobbat en vecka efter semestern, min första arbetsvecka det har varit skönt och börjat jobba igen. Även fast man vill vara ledig lite till från jobbet men dagarna går ju så fort när man är på jobbet tycker jag. Dagarna gick även fort förra veckan när man var ledig. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
18 Augusti 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är kvar hos mina föräldrar i Rimforsa. I går blev det en lugn dag. Det blev promenad först på dagen och sedan promenad på kvällen. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag blir det lugnt hela dagen. I morgon är det lördag igen, jag tyckte nyss att det var fredag och helg, i dag är det en vecka sedan som jag kom till mina föräldrar i Rimforsa, det gjorde ju jag förra fredagen på kvällen. I morgon är det lördag och sedan är det söndag. På söndag åker jag in till mitt boende igen, eftersom jag ska jobba på måndag. Men först tar vi i morgon innan söndag kommer. Jag har ju haft med mig min iPad på resan som ni har märkt så jag har bloggat när vi har varit i väg måndag tisdag och onsdag i alla fall. Så det är skönt att ha haft med sig sin iPad när man var i väg. Jag skulle ha jobbat den här veckan, men jag tog en extra vecka, så jag har semester den här veckan med, men på måndag nästa vecka ska jag jobba igen, efter att jag har haft mina fem veckors semester. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
11 Augusti 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska ta det lugnt i dag. Lite senare i eftermiddag åker jag hem till mina föräldrar i Rimforsa. I går var det lugnt hela dagen. Jag duschade i går kväll det var skönt. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan, och då var det ju juli månad. Nu är vi inne på den här veckan fortfarande, och vi har bytt månad till augusti månad. I tisdags bytte vi månad till augusti månad. Jag har ju fortfarande semester även nästa vecka med från jobbet. Så nästa vecka börjar dom andra på mitt boende jobbet igen, men inte jag, för då åker jag på bussresa till Norge. Sedan börjar jag att jobba veckan efter i stället. I dag ska det bli skönt att åka hem till föräldrarna i Rimforsa, då är man där hela helgen och vilar upp sig inför bussresan som jag ska åka på till Norge. Men först tar vi helg innan bussresan till Norge är. Det ska bli skönt med helg. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
4 Augusti 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. I går var jag med mitt boende på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, det var en trevlig dag, fast det kom regn och sedan sken solen igen, så det var växlande väder. Efter Astrid Lindgrens Värld så blev jag avsläppt hos mina föräldrar i Rimforsa på vägen hem. Det blev en lugn kväll i Rimforsa. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag blir det också lugnt hela dagen. I morgon är det lördag igen vad dagarna går fort. Jag tyckte inte alls att det var så läng sedan som det var helg, men det var ju förra helgen. Nu kommer det en ny helg. Eller varje helg som kommer är alltid en ny helg. Juli månad börjar närma sig sitt slut. På måndag nästa vecka är det sista juli. På tisdag nästa vecka går vi in i augusti månad, men det tar vi då. Först tar vi dom sista dagarna i juli månad färdigt. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
28 Juli 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var jag med några från mitt boende och två personal på Diggiloo i Motala det var väldigt trevligt och roligt. När vi kom hem blev det att lägga sig i sängen. I kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott, eftersom det är fredag och helg i morgon. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag och helg, men det var ju förra veckan. Snart har andra veckan på semestern gått, det går så himla fort. Diggiloo är ett gäng artister som åker runt på turné och sjunger på olika ställen i Sverige. I år firar Diggiloo 20års jubileum. Det var en rolig dag i går. Först blev det mat på Sjögestad motell. Sedan åkte vi till Diggiloo. Så dagen i går gick jättefort den med. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
21 Juli 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var det lugnt hela dagen. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I dag är det en vecka sedan som jag jobbade min sista dag innan semestern började. Men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Så nu har första veckan på semestern gått. I morgon är det lördag igen, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var helg, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen, får se vad som händer den här helgen. Det blir nog en lugn helg den här helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
14 Juli 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom he; blev det lugnt. Även resten av kvällen med var det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Det är sista dagen på jobbet i dag, sedan har jag semester i fem veckor det ska bli så skönt att vara ledig, då får man vara uppe lite längre på kvällen och sovmorgon på morgonen. I morgon är det helg igen, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra veckan. Nu är vi inne på den här veckan. I dag efter jobbet börjar min semester, i fem veckor. Jag har tagit en extra veckas semester, så det ska bli skönt att vara ledig en extra vecka i år med. Förra året var jag ledig vecka 27 till vecka 31 och hade fem veckors semester. Den här veckan blev en kort arbetsvecka för mig, från onsdag till fredag men det har varit skönt med en kort vecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
7 Juli 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag är det en vecka sedan som det var midsommarafton och det var stängt på jobbet då. Men det var ju förra fredagen, nu är vi inne på den här fredagen. Om en vecka jobbar jag min sista dag på jobbet, innan min semester börjar. I dag är det sista juni månad, hej då säger vi till juni månad vi ses nästa år igen. I morgon börjar en ny månad, nämligen juli månad. Välkommen hit säger vi till juli månad. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon och inget jobb, så blir det sovmorgon för mig. Vad skönt det ska bli med helg, och få vara lite ledig. Jag är ju lite långledig, eftersom jag åker i väg på söndag och kommer hem på måndag, men är ändå ledig på tisdag, så det blir att jobba onsdag till fredag för mig. Kortvecka blir det sista arbetsveckan för mig, deg ska bli skönt med en kortvecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
30 Juni 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Midsommarafton.

Hej! I dag är det fredag, och det är midsommarafton i dag. Så det är stängt på jobbet i dag, och jag är ledig från jobbet. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag ska jag fira midsommar det ska bli kul. Vad skönt det är med en extra dags ledigt från jobbet i dag. Skönt med sovmorgon i dag. I går kväll var jag uppe lite längre. I morgon är det helg igen vad det går fort. Den här veckan har också gått fort tycker jag. På tisdag nästa vecka börjar Allsång på Skansen, det ska jag såklart se på. Men först tar vi den här helgen som är midsommarhelgen. I dag är det en vecka sedan som jag var på studentfest, men det var ju förra helgen, nu är vi inne på den här helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
23 Juni 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet ska jag fixa det sista sakerna, sedan blir jag hämtad på mitt boende. Sedan blir det studentfest. Efter studentfesten åker jag till mina föräldrar i Rimforsa och ska vara där. 8 kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det ör helg i morgon, och då blir det sovmorgon, jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll med, och sova lite längre på söndag morgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag igen. Först tar vi den här helgen innan vi tar nästa vecka. Nästa fredag är jag ledig från jobbet, för då är det midsommarafton. Så det blir bara fyra dagars arbetsvecka nästa vecka, men det tar vi då. Först ska vi njuta av den här helgen. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
16 Juni 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får ju jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon, då blir det att sova lite längre i morgon bitti, sedan blir det att vara uppe lite längre i morgon kväll. På söndag blir det också sovmorgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare, så man orkar upp tidigt på måndag morgon igen. Vad skönt det ska bli med helg, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var helg, men nu är det en ny helg igen. Jag har ju bara jobbat tre dagar den här veckan, från onsdag till fredag, så det har varit en bra arbetsvecka för mig som blev tre dagar. Men nästa vecka blir det en vanlig arbetsvecka igen, från måndag till fredag. Först tar vi helgen innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
9 Juni 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem från jobbet blev det lugnt. Sedan åkte jag och några från mitt boende och två personal med stadsbussen ner till blodomloppet. Men vi hade anmält oss, det var fel i systemet som visade sig att vi inte var anmälda till blodomloppet. Så vi kollade på i stället det gick bra också. När jag kom hem blev det att duscha det var skönt. Det blev lugnt resten av kvällen. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I morgon är det lördag igen och helg. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. Sedan i morgon bitti för jag sova lite längre på morgonen. Jag är ju ledig från jobbet på måndag vad skönt det ska bli, då för jag sovmorgon hos mina föräldrar i Rimforsa. Jag åker till mina föräldrar i Rimforsa på söndag den här veckan. Sedan är jag där till tisdag, så det ska bli kul och få vara där. Men först ska vi ta den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag för det ska jag ha. Hej då!
2 Juni 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag snart till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre eftersom det är helg i morgon, då blir det att sova lite längre i morgon bitti. Vad fort den här veckan har gått, det var ju nyss måndag kändes det som, och nu är det fredag igen. I dag är det en vecka sedan som jag var ledig från jobbet, men det var ju förra veckan, nu är vi inne på den här veckan. Jag får även sova lite längre på söndag morgon med, det ska bli så skönt med helg och sovmorgon. Efter en veckas arbete så behöver man vara ledig. Men det är snart en ny arbetsvecka igen helgen går så fort, det är snart måndag igen. Först ska vi njuta av helgen och ledigt från jobbet, innan det är en ny vecka igen. Ni får ha det så bra k dag, för det ska jag ha. Hej då!
26 Maj 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa kom hit i går. På dagen i går var det lugnt. Jag duschade i går morse det var skönt. Lite senare på eftermiddagen åkte jag färdtjänst till mina föräldrar i Rimforsa. Resten av kvällen blev det lugnt. I dag blir det med lugnt. Det är skönt att vara ledig från jobbet i dag. Jag ska vara i Rimforsa till på söndag, vad skönt det ska bli. Jag har inte varit i Rimforsa sedan det var påsk. I morgon är det lördag igen, vad dagarna går fort. Jag tyckte att dagen i går gick jättefort. Den här dagen kommer nog också att gå fort. Då vart ni om att jag är ledig från jobbet i dag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 Maj 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Sedan vart det en promenad. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Det blev lugnt resten av kvällen. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre också, eftersom det är helg i morgon och inget jobb. Jag ska även sova lite längre i morgon bitti, det ska bli skönt med sovmorgon. Om en vecka är jag ledig från jobbet, men det tar vi då, först tar vi den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Helgerna går så fort. En ny arbetsvecka börjar snart igen. Jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll, och sova lite längre på söndag morgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare, så man orkar upp tidigt på måndag morgon igen, då det är jobb igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
12 Maj 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Det var lugnt resten av kvällen i går. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon och då blir det att sova lite längre i morgon bitti, vad skönt det ska bli med sovmorgon. Det blir att vara uppe lite längre i morgon kväll med, och sova lite längre på söndag morgon. På söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare, eftersom det är jobb på måndag igen. Nästa vecka blir det en vanlig arbetsvecka från måndag till fredag innan det blir en ny helg. Men först ska vi ta den här helgen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra fredagen. Nu är vi inne på den här fredagen. Ni får ha det så bra i dag, för det Ska jag ha. Hej då!
5 Maj 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare vart det en promenad med. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom att i morgon blir det sovmorgon för mig, när det är helg i morgon. Jag är ledig från jobbet fram till måndag, för det är röddag på måndag, och då är jag med ledig från jobbet. Så det blir att jobba på tisdag nästa vecka igen. April månad börjar närma sig sitt slut. På söndag är det sista april, och på måndag börjar första maj. I dag är det min dopdag, så det är 33 år sedan som jag döptes. Jag tyckte inte alls att det var så länge sedan som det var fredag, men nu är det fredag igen, den här arbetsveckan har gått fort, lika fort som alla andra arbetsveckor gör. I dag är det tre veckor sedan som det var påsk. Då var det långfredagen för tre veckor sedan, och då var jag hos mina föräldrar i Rimforsa. Men det var ju då nu är vi inne på den här helgen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
28 April 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Vad skönt det ska bli med helg, i kväll får jag vara uppe lite längre, och i morgon blir det att sova lite längre på morgonen, även vara uppe lite längre på kvällen i morgon. Men på söndag kväll blir det att lägga sig lite tidigare eftersom det är jobb på måndag för mig igen. Först ska vi gå igenom den här helgen innan vi tar nästa vecka. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag och helg. Men nu är det en ny helg igen. Vad fort den här veckan har gått, lika fort som alla andra veckor gör. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 April 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan vart det en promenad. Lite senare i går kväll
duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är hemgång i morgon, och då är det inget jobb för mig. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I dag är det en vecka sedan som det var långfredagen och då var jag hos mina föräldrar i Rimforsa. Men det var ju förra veckan, när det var påskveckan. Nu är det slut på påsken, vi får vänta tills nästa år när det är påsk igen. I december kommer ju julen, då får man öppna julklappar. Men det är långt kvar till julen är. Först blir det sommar och semester. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
14 April 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Långfredag.

Hej! I dag är det fredag, och det är långfredag, jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan duschade jag det var skönt, sedan blev det att packa det sista. Lite senare på kvällen kom min lillasyster och hämtade mig. Sedan åkte vi till Rimforsa. Det blev en lugn kväll i Rimforsa, gjorde inte så mycket. I dag blir det också lugnt. Det är ju röddag i dag och stängt på jobbet. I morgon är det påskafton. Tänk att det är påsk igen, vad det har gått fort fram till påsk, det är snart sommar och sol igen. Men först ska vi gå igenom påsken. I dag är det en vecka sedan som det var sista mars månad men nu är vi inne i april månad. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
7 April 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. Efter jobbet i går var jag på ett ärende med en personal från mitt boende. När vi kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag är det sista mars månad. Hej då säger vi till mars månad vi ses nästa år igen. Efter jobbet i dag blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I morgon går vi in i en ny månad, nämligen i april månad. Vad fort månaden mars gick tycker jag. Månaderna går också fort, och tiden med. Förra helgen så ställde man om klockan till sommartid och det är fortfarande snö ute. Jag hoppas att snön smälter snart, så det blir barmark igen. Vintern kom nu när den skulle ha kommit i vintras i stället. Vad skönt det ska bli med helg, få sova lite längre på morgonen i morgon bitti och även på söndag morgon med. Sedan blir det att vara uppe lite längre i kväll, och även i morgon kväll med. Men det är ju ljust när man vaknar i alla fall, och det är skönt tycker jag. Men vädret kan ingen göra något åt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
31 Mars 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, även resten av kvällen med. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon då blir det sovmorgon. Vad skönt det ska bli med helg, att få vara uppe lite längre på kvällen och sova lite längre på morgonen. Eftersom man har jobbat en hel arbetsvecka så behöver man vara ledig i två dagar och vila upp sig inför nästa vecka då det är en ny arbetsvecka igen, från måndag till fredag innan det blir en ny helg igen. Men först ska vi ta den här helgen innan vi tar nästa vecka. Mitt ishockeylag Brynäs kommer att spela i Allsvenskan till hösten, för dom har åkt ut ur SHL, det känns lite tråkigt, men hoppas att dom kommer tillbaka till SHL snart igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Mars 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Sedan vart det en promenad, efter promenaden blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, och då blir det sovmorgon för mig. Vad fort den här veckan har gått, det var ju nyss måndag och nu är det fredag. Det ska bli skönt med helg att få sova lite längre på morgonen, och vara uppe lite längre på kvällen. Efter en hel veckas arbete så behöver man ha helg, och få vara ledig i två dagar innan det blir jobb igen. Men först ska vi ta den här helgen innan det blir en ny arbetsvecka igen. Fast helgerna går ju också jättefort, det är snart söndag igen och slut på helgen, men det tar vi då. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 Mars 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon och då blir det sovmorgon för mig. Vad skönt det ska bli och få sova lite längre i morgon bitti och även på söndag morgon. Men helgen är ju snart slut igen, det är snart en ny arbetsvecka igen, från måndag till fredag, innan det blir en ny helg. Men först ska vi gå igenom den här helgen innan den tar slut. Helgerna går ju så fort tycker jag, vips så är det söndag igen, och slut på helgen när det nyss var fredag kändes det som. Men nu börjar ju helgen, som tur är, att man är ledig från jobbet i två dagar, det är skönt och få vara ledig från jobbet, man behöver att vara det när det är helg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
10 Mars 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. I morgon är det helg igen, det ska bli skönt med helg efter en veckas arbete. Men helgerna går så fort, det är snart måndag igen och en ny arbetsvecka börjar, fast först ska vi gå igenom den här helgen innan vi tar måndag. Den här dagen kommer säkert att gå jättefort, vips så är det fredag kväll igen. Sedan går helgen jättefort, vips så är det söndag kväll igen. Men vi ska njuta av helgen först innan det blir söndag kväll igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
3 Mars 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men nu är det fredag igen. Sista helgen i februari månad blir det. Nästa helg är det första helgen i mars månad. I kväll får jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli. Man är rätt trött på fredagarna efter att ha jobbat en hel vecka med, från måndag till fredag. I helgen blir det sovmorgon, vad skönt det ska bli. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Februari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan vart det en promenad med en tjej från mitt boende. Efter promenaden blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, jag ska packa det sista inför morgon dagen. I dag är det en vecka sedan som jag åkte till mina föräldrar i Rimforsa, men det var ju förra fredagen nu är vi inne på den här fredagen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, och nu är det fredag igen. Nästa vecka är det sportlov för alla som går i skolan. Men jag jobbar som vanligt nästa vecka. På måndag nästa vecka ska jag till tandhygienisten och ta bort tandsten, det ser jag inte fram emot. Men i morgon ser jag fram emot jättemycket, för då åker ju jag med bussresa till Leksand, får se om jag bloggar här i morgon, annars blir det när jag kommer hem. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 Februari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det också lugnt, sedan blir jag hämtad på mitt boende, då blir det att åka till mina föräldrar i Rimforsa och ska vara där hela helgen det ska bli så kul och få komma dit. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli, eftersom det är helg i morgon, så blir det att sova lite längre på morgonen även på söndag morgon med. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men nu är det fredag igen och en ny helg. Den här arbetsveckan har gått jättefort. Helgen kommer nog också att gå fort, snart är det söndag kväll igen. Och en ny arbetsvecka börjar snart igen. Men först tar vi helgen innan en ny arbetsvecka börjar. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
10 Februari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag, i går gick det bra på jobbet när jag kom hem blev det lugnt, även resten av kvällen med. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon då blir det sovmorgon för mig, och även på söndag blir det sovmorgon. Men på söndag kväll ska jag lägga mig lite tidigare, eftersom det är jobb för mig på måndag igen. Första helgen i februari är det den här helgen. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var helg och nu är det helg igen. I morgon kväll börjar mellodifestivalen det ska jag se på. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
3 Februari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan vart det att gå på en promenad. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon och jag är ledig i tre dagar från jobbet lördag söndag och måndag, det ska bli skönt med långhelg. Tänk att det är fredag igen, jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag. Men nu är det ju en ny helg. Nästa helg är det första helgen i februari. På lördag nästa helg börjar melodifestivalen, det ska jag se på. Men först tar vi den här helgen, innan vi tar nästa helg. Den här helgen blir ju sista helgen i januari. Sedan på tisdag. nästa vecka tar januari månad slut. Min bästa månad som är januari för då fyller jag år. Men januari kommer tillbaka nästa år igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
27 Januari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem från jobbet i går duschade jag det var skönt. Jag fyllde ju år i går, så på kvällen kom mina föräldrar hit och firade mig. Jag fick paket i går med, jag fick ett nytt IPad fodral och en ny rosa adidas tröja, med mera. Så jag är nöjd med min födelsedag. Nu är det bara att vänta ett helt år tills nästa gång jag fyller år. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I morgon blir det ju sovmorgon för mig, eftersom det är helg. I kväll får jag vara uppe lite längre vad skönt det ska bli. I går kväll var jag jättetrött efter min födelsedag. Vad skönt det ska bli med helg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Januari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, jag blev hämtad på jobbet i går av min mamma, vi gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev det lugnt. Sedan vart det en promenad med en tjej från mitt boende. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag för ju vara uppe lite längre i kväll eftersom det är helg i morgon. Det blir sovmorgon i morgon bitti för mig vad skönt det ska bli. Jag får även sovmorgon på söndag morgon. På söndag kväll blir det att lägga sig tidigare eftersom att det är ju jobb igen på måndag för mig. I dag är det en vecka sedan som jag var ledig från jobbet, för då var det röddag, men det var ju förra fredagen. I dag är det fredagen den 13, som kallas för otursdagen, så hoppas att inte jag får någon Otur i dag. I dag börjar ridningen för dom som rider, och det gör ju inte jag längre. Jag slutade på ridningen julen året 2019. Sedan dess har jag inte ridit. Det är skönt att inte rida längre, det var inte min grej. Efter jobbet är jag hemma i stället för att rida. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
13 Januari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är ledig från jobbet i dag, eftersom det är röddag i dag, och det är stängt på jobbet. Det är trettondagen i dag, och då är det stängt på jobbet. Vad det är skönt med en extra ledig dag i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. Jag var uppe lite längre i går kväll, och sov lite längre i morse det var skönt med sovmorgon. I kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Nästa fredag är det fredagen den 13 som brukar kallas för otursdagen. Hoppas att jag inte får någon otur nästa fredag, det får vi se då, först ska vi ta den här helgen, innan vi tar nästa vecka och nästa helg. Det är bara i dag som jag är ledig från jobbet, så på måndag nästa vecka är det jobb som vanligt igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
6 Januari 2023  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. Jag var ju på fotvård i går efter jobbet, det gick bra på fotvården med. När jag kom hem från fotvården blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom att det är helg i morgon, och då blir det sovmorgon. I morgon kväll får man vara uppe jättelänge, för då är det ju nyårsafton. I dag är det en vecka sedan som jag var ledig från jobbet, för då var det dagen före julafton men den här fredagen ska jag jobba som vanligt. Det blir sista fredagen att jobba för det här året. Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar igen, från måndag till torsdag, eftersom nästa fredag är det röddag och stängt på jobbet. I morgon är det sista dagen på det här året. På söndag är vi inne på ett nytt år och i en ny månad. På söndag börjar januari månad och året 2023. I morgon får vi säga hej då till december månad vi ses nästa år igen, välkommen hit säger vi till januari månad. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
30 December 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är ledig från jobbet i dag, så på dagen blir det lugnt, sedan blir jag hämtad på mitt boende, och då åker jag hem till mina föräldrar i Rimforsa och är där till tisdag nästa vecka. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag är det dagen före julafton, och i morgon är det julafton. I dag är det en vecka sedan som jag jobbade, full vecka från måndag till fredag, men den här veckan blev lite annorlunda, eftersom det är dagen före julafton i dag, då ville jag inte jobba. Jag tog ledigt från jobbet i dag, det behöver jag att vara eftersom jag jobbar måndag till fredag annars, så behöver man vara ledig i bland. Jag som sällan är ledig från jobbet, tog ledigt i dag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 December 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem så blev det lugnt en stund, sedan kom min mamma till mig, då fixade vi mitt nya modem till internet, för det gamla modemet var trasigt. Det hade stannat när strömmen gick i min lägenhet. Sedan funkade det inte efter att strömmen hade kommit tillbaka. Jag har ju haft mitt gamla modem sedan jag flyttade hit. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. I kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I morgon är det lördag igen, vad den här veckan har gått fort, det är snart söndag, och slut på helgen. Sedan börjar en ny arbetsvecka igen från måndag till torsdag blir det för mig, eftersom jag är ledig på fredag nästa vecka. Men först tar vi den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 December 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Sedan vart det en promenad. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, och då blir det att sova lite längre i morgon bitti, och även på söndag morgon blir det sovmorgon. Det ska bli skönt med helg, efter en veckas arbete så behöver man vara ledig. Om två veckor är jag ledig från jobbet, för då är det dagen före julafton. Men det är ju om två veckor först ska vi ta den här helgen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
9 December 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, då blir det sovmorgon i morgon och även på söndag morgon. Vad skönt det ska bli med helg det behöver jag, efter en hel arbetsvecka från måndag till fredag. Fast helgen går ju så himla fort, det är snart måndag igen och en ny arbetsvecka börjar, men det tar vi då, först ska vi gå igenom den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
2 December 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom att det är helg i morgon. Det blir sovmorgon för mig i morgon bitti, och även på söndag morgon med vad skönt det ska bli. Efter att ha jobbat en hel vecka från måndag till fredag så behöver man vara lite ledig. Så man orkar med att jobba nästa vecka igen, från måndag till fredag innan det blir en ny helg. Men först tar vi den här helgen, sista helgen i november månad är det. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. På torsdag nästa vecka börjar december månad, men det tar vi då. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
25 November 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt, och sedan vart det promenad, det var inget vidare väder att gå i, med regn och blåst. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i dag, eftersom det är helg i morgon. Det blir att sova lite längre för mig i morgon. I dag har jag namnsdag, för det är Lillemor och Moa som har namnsdag i dag, och jag heter ju Moa. Vad skönt att det är fredag i dag och helg i morgon. Så man kan vila upp sig inför nästa vecka, då är det jobb igen från måndag till fredag, innan det blir en ny helg. Men först ska vi ta den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 November 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det också lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon, vad skönt det ska bli med helg. I morgon åker jag hem till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så kul och få komma till Rimforsa. Men helgen kommer nog att gå fort, så är det söndag kväll igen, och sedan blir det måndag med jobb som vanligt. Fast först ska vi gå igenom den här helgen, innan vi tar nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
11 November 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Sedan vart det en promenad, efter promenaden blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag.efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju även vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon. Då blir det sovmorgon för mig både i morgon bitti och på söndag morgon. Jag tycker att tiden går ännu fortare när man har ställt om klockan till vintertid. Men klockan gick fort på sommartiden med. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
4 November 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. När jag kom hem blev det lugnt. Lite senare på eftermiddagen kom min pappa hit, och då åkte vi i väg för att fixa min iPad som hade blivit låst på något sätt. Men nu funkar min iPad igen, så då är allt som vanligt. Jag skulle uppgradera min iPad och skrev in ett lösenord, sedan glömde jag vilket lösenord det var, då funkade inte min iPad. Men nu är den lagad igen och funkar, det är så himla bra att den funkar igen. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Vad skönt det ska bli med helg, att få vara uppe lite längre i kväll, och sova lite längre i morgon bitti, sedan blir det att vara uppe lite längre på lördag. Och på söndag får vi sova en timme längre, eftersom man ställer om klockan i helgen med. Den här helgen kommer att gå jättefort tror jag. Helgerna brukar gå jättefort i alla fall. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
28 Oktober 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I gör gick det bra på jobbet, nör jag kom hem blev det lugnt, lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. Jag får ju vara uppe lite längre i kväll, eftersom det är helg i morgon och inget jobb. Även på söndag är det ju helg och inget jobb då heller. Men på måndag börjar en ny arbetsvecka igen, fast det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här helgen. I morgon åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli kul och få komma dit. Först ska vi gå igenom den här dagen innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Oktober 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn det ska bli gott. I kväll får ju jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli med sovmorgon både i morgon och på söndag, jag får även vara uppe lite längre i morgon kväll. I dag är det en vecka sedan som jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa, jag var ju där förra helgen, från fredag till söndag. Men nu är vi inne på den här helgen. Dagen efter jobbet i går blev lugn och skön. Det vart en promenad i går. Sedan fick jag följa med en personal på ett ärende. Vad skönt det ska bli med helg. Vila upp sig i två dagar innan det blir en ny arbetsvecka igen, från måndag till fredag innan det blir en ny helg igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
14 Oktober 2022  | Länk | Fredag. | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida