Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Debatt > Flört & kärlek Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Är det värt att köpa bostad i Dubai?
Jag funderar på att köpa en lägenhet i en nybyggd fastighet i Dubai. Det verkar spännande med all den moderna arkitekturen och de fantastiska faciliteterna. Men jag är osäker på vilka för- och nackdelar det finns med att köpa bostad där. Jag skulle vilja veta mer om områdena som är bäst att bo i, hur marknaden ser ut och vad man bör tänka på innan man slår till. Är det någon som har erfarenhet av att köpa lägenhet i Dubai?
4 Juli

Goren
(Gäst)
ang: Är det värt att köpa bostad i Dubai?
Jag köpte en lägenhet i Dubai för ett år sedan och kan dela med mig av mina erfarenheter. En stor fördel med fastigheter i Dubai är att de ofta är moderna och har toppfaciliteter som gym, pool och säkerhet dygnet runt. Klimatet är också en stor fördel för den som gillar sol och värme året runt. När det gäller områden så är Dubai Marina och Downtown Dubai väldigt populära, men det finns också uppkommande områden som Dubai Hills Estate som är värda att titta på.

Själv köpte jag min lägenhet via 1newhomes.ae, en riktigt bra sajt där du kan hitta nybyggda lägenheter. De har bra filtreringsalternativ så du enkelt kan hitta något som passar dina behov. Jag valde en lägenhet i Dubai Marina och är supernöjd med mitt val. Området har allt jag behöver inom gångavstånd, från restauranger och butiker till kollektivtrafik. Ett tips är att kolla upp utvecklarens rykte och se till att läsa på om framtida planer för området du är intresserad av. Det kan också vara smart att besöka Dubai och titta på olika fastigheter innan du bestämmer dig. Hoppas detta hjälper och lycka till med ditt köp!
4 Juli

Staniri
(Gäst)

hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se &                                               Skaffa en gratis hemsida