Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Rude
Håkansson

67 år och man
Åtvidaberg,
Östergötlands län
översättning
kalendern
nya foton

Svensk stämplad. 6.5 mm. Helsvärtad kula. Någon som vet vad dom är för nått.
antal besökare

Välkommen till min hemsida. Hoppas att ni kommer att finna det intressant att titta på sidan. Den kommer att uppdateras kontinuerligt så att det finns nya saker att glutta på. Kommer även att lägga till text till prylarna. Skriv gärna i gästboken.

En kompis som heter Lars qvarfort har målat figurer och knåpat ihop dioramor, han får en mapp att visa vad han har gjort, svårt att föreställa sig vilket jobb han har lagt ner.

En kompis som heter Micke, "JAG HAR FAKTISKT KOMPISAR" han driver ett jättefint företag som heter Albecom.se och har massor av HI TECH radioutrustning för bl.a jägare, militär m.m. kolla in sidan.

Jag vill också passa på o tacka för alla positiva kommentarer från gästboken och tack alla ni kunniga personer, samlare eller ej som har hjälpt till med era kommentarer o kunnande inom området.

En del omstruktureringar pågår på ammosidan. Det kan finnas en del dubletter utlagda tills jag är färdig med allt. Hoppas på överseende med detta.

Har samlat ihop och köpt in en del samlingar som rör Svensk ammunition, som har figurerat i den Svenska arme`n och håller på och få lite ordning på alla askar och udda ammunition som användes.

Vill ni få tag i mig så kan ni maila.
r.hakansson@gmail.com
Eller. 076-7678239.

Håller på att sälja av all militaria, mycket av det som finns på sidan är sålt,men det finns mycket kvar än. Ammunitionen kommer jag att ha kvar.
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Rude Håkansson                                             Skaffa en gratis hemsida