Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
L
B

64 år och kvinna
Sundbyberg,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Den som inte hoppas att vinna har redan förlorat.
kalendern
dagens onödiga vetande
första gången som en laser avbildas på film är i bondfilmen "goldfinger".
nya foton

Den förlorade sonen, Leonard Baskin
antal besökareHär kan du läsa både veckans och månadens horoskop. Ibland hittar du även annat smått och gott som rör astrologi och stjärntecknen.

Kika gärna in på mina andra sidor också - Kaylas tarot och Vildhäxan i Sumpan. Du hittar länkarna dit genom att klicka på bannern (högst upp till höger här på sidan.)

Vill du ha en tarotläggning eller ett personligt taroskop/horoskop? Allmänt, kärlek, ekonomi, jobb, årshoroskop, månad för månad + ditt teckens speciella särdrag. Hör då av dig till mig genom att skriva ditt namn och mejladress i kommentarer, eller maila mig på: kayla_sthlm@hotmail.com

 

 

senaste blogginlägget
Horoskop vecka 29

Stockholm i mitt Rörstrandsgatan


En njutningsvecka på alla nivåer som blir ännu bättre om du spenderar den med dina närmaste. Veckan tar dock en överraskande vändning när något viktigt blir inställt eller uppskjutet. 

Du inleder veckan med en känsla av brådska. Det känns som att du står på gränsen till att förlora något, men du vet inte riktigt vad. Onsdagen handlar om att komma framåt, antingen i ett projekt eller kanske en resa eller utflykt. Torsdagen blir en rolig och social dag medan fredagen fokuserar på pengar. Under lördagen gör du gärna saker på egen hand. På söndagen är det fullmåne i Stenbocken och det får dig att fatta beslut i frågor som rör karriär och pengar. Det blir den knuff som du behöver.

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.

 • Må bra: Mot helgen börjar du känna dig redo att göra en sommarvändning och starta med något nytt. Allra mest ger ett hemmaprojekt med dina närmaste eller en gemensam ny hobby.
 • Inför helgen: Du trivs bättre som gäst än som värd, håll dina egna planer små.
 • Kärlek och relationer: Dina känslor är det inget fel på och troligen är de snabbt besvarade. Högsommaren lockar till mycket men riktigt heta passioner finns inte med på listan.


Mars är fortfarande i Oxen och det ger dig kraft att ta tag i och avsluta saker. Det gör att du bör slutspurta med sommarprojekt eller göra de där utmanande semesteraktiviteterna.

Du inleder veckan med många heta känslor. Om du arbetar så gör dina kollegor rätt i att hålla sig undan, särskilt på måndagen. Tisdagen handlar om passion medan onsdagen blir en lättsam dag där du fokuserar på saker som du tycker är roliga. Torsdagen handlar om att lägga kraft och energi på aktiviteter som du gillar att göra. Fredagen blir en intensiv men rolig dag som börjar tidigt och slutar sent. Lördagen handlar om återhämtning med söndagen kan bjuda på ett unikt erbjudande.

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.

 • Må bra: Se till dina behov främst. Du har haft en givande och troligen rätt hektisk sommar så känn efter vad du behöver och avsätt tid att rå om dig själv så blir hela sommaren fin.
 • Inför helgen: Hellre logdans än finkultur, fullmånehelgen är gjord för folkliga nöjen.
 • Kärlek och relationer: Spänningen som finns i luften gör kärlekschanserna små om du inte adresserar den. Ett gräl eller raka sanningar lägger grunden för heta ursäkter.


Lyckligtvis trivs du bra när det är mycket som rör sig och det finns många alternativ för det blir en rätt kaotisk vecka. Främst behöver du och dina nära prioritera vad som är viktigast just nu.

Måndagen blir en dag då du överväger att inte kliva upp ur sängen, du är in i själen trött den här dagen. Tisdagen och onsdagen blir lugna men ändå aktiva dagar. Är du ledig så har du en mängd olika saker inplanerade. På jobbet kan du få ta över en kollegas jobb när hen är på semester. Torsdagen handlar om att vara spontan medan fredagen riktar in sig på mer praktiska uppgifter och ett långsiktigt planerande. Helgen blir bra dagar, särskilt om den innehåller någon form av tävlingsmoment.

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

 • Må bra: Tålamod är inte din starkaste sida men en dygd den här veckan. Du vill genomföra ett hälsoarbete men sätter du i gång nu kommer du att bli avbruten. Vänta helst nån vecka.
 • Inför helgen: Bra aktivitets helg som slutar i en perfekt kväll för vuxna samtal om framtiden.
 • Kärlek och relationer: Dina känslor vaknar fort och ditt sätt fångar mångas uppmärksamhet. Kul för alla men användbart främst för dig som är singel.


På flera sätt blir det här en av sommarens höjdpunkter. Som helhet kommer bättre veckor men det du gör nu sticker ut och fastnar i minnet. Du gör intryck på alla större tillställningar.

Du inleder veckan med mycket Vatten i ditt tecken och det kan göra dig känslomässigt labil. Fatta inga beslut rörande relationer eller förhållanden de här dagarna. Under onsdagen byts vattnet mot eld och du känner att du vill prova på nya saker. Under torsdagen är du ovanligt äventyrlig och du tenderar att ta en del risker den här dagen. Fredagen handlar om att låta förnuftet styra medan lördagen fokuserar på familjen och nöjen. Under söndagen kan fullmånen driva på ett beslut.

Det kan kännas som om någon står i vägen för dig den här veckan. Tyvärr så når du inte dina uppsatta mål hur du än försöker, och detta kan få dig att skylla dina misslyckanden på någon annan. Ta tillfället i akt att undersöka om dina mål verkligen är realistiska och står för något du själv verkligen vill. I mitten av veckan ser det ut som om du får utlopp för din romantiska sida. Om du är i ett förhållande så får du nog en mysig kväll med din partner.

 • Må bra: Det är lätt att känna sig ung och bekymmersfri just nu och det förtjänar du att göra. Ta för dig av livet utan baktankar eller att känna ångest. Glada minnen är viktiga för välmåendet.
 • Inför helgen: Det väntar en fullmånehelg, gör den gärna storslagen.
 • Kärlek och relationer: Ju mer tid du spenderar tillsammans med din utvalda desto hetare blir det. I grunden är det en normal sommarvecka men det finns underliggande åtrå.


Oväntade möten ger nya öppningar och du lovar något i steget som du är tveksam till i efterskott. Din lust till sommaräventyr är stor, du drar gärna med andra men vill ha sista ordet.

Det blir en personlig inledning på veckan där du har lätt för att knyta an till nya människor. Tisdagen handlar om ett löfte, medan onsdagen blir en utmaning på många sätt. Torsdagen bjuder på bra energi och hjälper dig att driva igenom projekt, både privat och på jobbet. Fredagen är dagen då du inte säger nej till någonting. Du är spontan och nyfiken vilket får dig att testa det mesta. Lördagen blir en lugn dag då du funderar en del över ett dilemma som du har. Söndagen handlar om pengar.

Du får chansen att ta ansvar under veckan. Det blir en nyttig erfarenhet om du tackar ja. Tänk bara på att det finns risk för att du alltid får ta hand om den här uppgiften i framtiden. Till helgen kommer det att löna sig om du visar dig från din allra mest sociala sida. Det ser ut som om du kan komma att knyta viktiga kontakter, kanske inom arbetet men också på det romantiska planet om du är upplagd för det.

 • Må bra: Inga större skillnader från förra veckan. Det viktigaste för ditt välmående är att du inte blir stillasittande. Ju fler människor och sysslor du ägnar dig åt desto bättre. 
 • Inför helgen: Ge ansvaret för helgen till någon annan så blir det roligare för dig.
 • Kärlek och relationer: Du är en virvelvind och ditt höga tempo är det enda hindret för en kärleksfull vecka. Ger du din dejt eller partner tid växer känslorna snabbt.


Om du jobbar får du en riktigt kul vecka full av glädje och framgångar. Annars är nära och kära den stora behållningen för du trivs bäst när du kan del med dig av upplevelserna.

Det blir en känslomässigt rätt så turbulent måndag där du fattar en del dåliga beslut. Tisdagen handlar om att göra om och göra rätt. På onsdag kommer det in mer dynamik i ditt horoskop. En bra dag att påbörja en semester eller en resa. Torsdagen handlar om att vara impulsiv och ta dagen som den kommer. Fredagen bjuder på intressanta möten och vackra miljöer medan lördagen fokuserar på avkoppling och att njuta av livet. Under söndagen kan fullmånen få dig att tvärvända i en viss fråga.

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppenvecka.

 • Må bra: Varierade dagar med mycket utomhustid är bästa hälsotipset just nu. Utöver det är vettiga måltidsvanor viktigt och särskilt att du har med dig vätska till dig och att bjuda på.
 • Inför helgen: Du har chansen till en speciell helg. Välj något minnesvärt att göra.
 • Kärlek och relationer: Inte din hetaste sommarvecka men inte den sämsta heller. Det bubblar lite inledningsvis, speciellt för singlar, men det är helgen som sticker ut.


Det är inte helt enkelt när du behöver bolla flera människors önskemål och behov men i stort går det bra. En konflikt gör dig besviken och tills den är avgjord står det mesta stilla.

Du följer ditt hjärta under måndagen och tisdagen. Det finns mycket passion och glädje i ditt tecken de här dagarna. Onsdagen handlar om att vara social och träffa roliga människor. Torsdagen blir en aktiv dag som passar bra till sport och andra fysiska utmaningar. Under fredagen säger du tvärt nej till ett erbjudande. Lördagen handlar om att välja sin egen väg och stå för sina val medan fullmånen på söndagen uppmuntrar dig att fortsätta framåt på den väg som du valt att gå.

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

 • Må bra: Det är läge att ta nya tag. Ägna lite tid under veckan åt långsiktiga funderingar på hur du vill att framtiden ska se ut och gör en plan. Från nästa vecka har du nya krafter.
 • Inför helgen: En social helg betyder att du lätt tar för stort ansvar, slappna av!
 • Kärlek och relationer: Som singel krävs det två eller tre dejter innan allt känns rätt men alla andra får en fin vecka som avrundas med en riktigt lovande söndagsnatt.


Ett behövligt avbrott, om ens så bara för en dag, från gemensamma aktiviteter gör dig gott och minskar grälriskerna. Det är dags för en förändring och kanske en ny sommarplan. 

Det finns väldigt mycket Skorpion i ditt tecken under måndagen och tisdagen vilket gör dig känslomässigt mottaglig för både en flirt och mer fysisk uppvaktning. Onsdagen handlar om att kunna gå från att vara mest med en partner eller vän till att bli social i en större grupp. Torsdagen handlar om att testa på saker, oavsett om det är på jobbet eller privat. Under fredagen går du in i en privat bubbla medan lördagen handlar om en hobby som du har. Söndagen bjuder på en familjekonflikt.

Du känner dig troligtvis mer avslappnad den här veckan än du känt dig på länge. Detta påverkar också din förmåga att uttrycka dig och göra dig förstådd vilket ger många intressanta möjligheter. Du kan till exempel ta det där jobbiga samtalet som du har skjutit framför dig eller försöka dig på en löneförhandling. Chansen är bra mycket större än vanligt den här veckan för att dessa aktiviteter skall få ett lyckligt slut.

 • Må bra: Ta inte på dig nya ansvar. Det är tvärt om läge att delegera uppgifter eller helt enkelt avsluta dem. Med mer utrymme i kalendern kommer du åt att satsa på nya saker i stället.
 • Inför helgen: Fartfyllda dagar leder fram till en avslappnad och trevlig söndag.
 • Kärlek och relationer: Det krävs inte mycket för att få i gång dig men det är ett mynt med två sidor. Troligen leder det till frustration men hittar ni rätt slå det gnistor.


Som sig bör är känslorna för den här veckan lika som för förra. Du seglar på i god anda och har inga problem med att hålla undan den sommarstress som verkar drabba andra. 

Du gör det krångligare än det behöver vara under måndagen. Det blir en dag då du inte väljer den lätta vägen. Tisdagen handlar om att vara trogen sin vision medan onsdagen bjuder på lättsam underhållning, ett spännande möte och ett beslut. Torsdagen blir en dag då du är spontan och gör det som faller dig in medan fredagen blir tvärtom, då följer du troget ett i förväg uppgjort schema. Lördagen handlar om familjemys medan söndagen bjuder på ett val och en inre konflikt.

Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

 • Må bra: Under själva veckan finns det inte mycket utrymme att jobba på dig själv men gott om tid för vänskap och förtroliga samtal. Ett hälsosamt intag av mat och dryck ger mervärden.
 • Inför helgen: Ni avrundar ett kapitel och väljer väg för nästa sommardel.
 • Kärlek och relationer: Det är lätt att dela leenden, kyssar och kel under veckan och singlar hittar nya känslor. Torsdagen är perfekt för dig som vill göra något som fastnar i hjärtat.


En av sommarens bästa veckor väntar och det verkliga lyftet kommer mot helgen då ett ansvar lyfts från dina axlar. Du kan lägga sista handen på något du velat få klart länge.

Du inleder veckan ganska behagligt. Även om du har saker som du ska göra, så finns det en hel del tid till att vara spontan. Tisdagen kan bli ganska stressig, men samtidigt har du väldigt trevligt med en ny bekantskap. Onsdagen handlar om att göra något med en släkting medan torsdagen bjuder på en logistisk utmaning. Här gäller det att kunna vara flexibel. På fredagen har du roliga aktiviteter på kvällen som innefattar god mat och trevligt sällskap. Helgen handlar om något du vill göra i framtiden.

Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

 • Må bra: Det är inte läge att ändra något under veckan, sommaren i sig är tillräcklig för att du ska må bra. Lite egentid under helgen ger dig andrum och får dig att se framåt.
 • Inför helgen: Fredag till måndag är fullmånedagar vars nätter lockar till fest.
 • Kärlek och relationer: Kärleken är inte veckans mest skinande stjärna. Det är mer tid för familj och gemenskap som lockar än het romans och glädjen finns i det ni gör tillsammans.


Just nu handlar det mer om att tillfredsställa andras sommardrömmar eller att gör sånt som hör sommaren till snarare än dina behov. Det gör en bra vecka lite mindre njutbar.

Du inleder veckan med att landa i ett praktiskt problem. Det här är en utmaning som kräver en hel del av din fantasi. Tisdagen blir ganska monoton medan onsdagen bjuder på miljöombyte och trevligt sällskap. Torsdagen handlar om att lära sig kommunicera med en individ som har ett annorlunda sätt att uttrycka sig på. Fredagen blir riktigt glamorös och social medan lördagen till stor del blir lugn och skön. Under söndagen kan fullmånen få dig att fatta flera ekonomiska beslut.

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.

 • Må bra: Du behöver känna att det finns utrymme för dig och om du inte hinner med det just nu lönar det sig att göra planer för framtiden som till exempel en helgtripp med en vän.  
 • Inför helgen: Ett förslag gör helgen kul men det finns en prislapp du inte gillar.
 • Kärlek och relationer: När veckan består av måsten och att många av dem sker på din bekostnad är det andra känslor än ömhet som ligger nära hjärtat. Din partner bör vara försiktig.


Du får en omväxlande och fin sommarvecka och det är många som hoppas på ditt sällskap. Ett erbjudande om att dela en dag med vänner lockar. Din uppmärksamhet hjälper andra.

Det finns en tvekan hos dig i början av veckan som har med kärlek eller relationer att göra. Tisdagen handlar om att lita på din magkänsla medan onsdagen blir en rolig och aktiv dag som med fördel tillbringas utomhus. På torsdagen tillåter du dig att vara spontan och lite busig. Det blir en dag då du gör det som faller dig in. Under fredagen är du bestämd, särskilt när det kommer till saker du inte vill göra. Lördagen handlar om lyx och flärd medan söndagen till stor del kretsar kring ett köp eller en försäljning.

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.

 • Må bra: Sommaren går in i ett nytt skede mot slutet av veckan så förbered dig på att nya saker hamnar i fokus. Det är dock för tidigt att ändra på saker nu, njut av dagarna och ha tålamod.
 • Inför helgen: Det blir en het helg på mer än ett sätt, planera gärna därefter.
 • Kärlek och relationer: En ganska vanlig vecka väntar med rätt få kärlekschanser. Till helgen blir det andra toner där både fredag och lördag bjuder på stor lustpotential.
14 Juli 2024  | Länk | Horoskop | 0 kommentar

hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & L B                                             Skaffa en gratis hemsida